• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıcakla doğsun yavrularınız inşallah.Hamilelik benim hormonları çok etkiliyor en ufak şeye kafa takıyorum maalesef.Çalışan biri olduğum ve yanımda yardım edecek kimse olmadığı için tedırgınım.Rabbim en doğrusunu bilir tabi
Ayni sekilde gurbetteyim calisiyorum cevremde kalici kimse yok ailem gelse de belirli bir süre kalabilirler, yaşantıları bizim sehrimizde degil. Ikizler dogduktan sonra yuksek ihtimal cok uzun sure calisamayacagim yani krese versem ise donsem iki kres parasi neredeyse benim maasim olacak o yuzden zaman ne gosterir bilmiyorum ama biraz kemerleri sikarak tek maas idare etmeye calisacagiz gittigi yere kadar artik. Hamilelik hormonlari gercekten cok tuhaf bir de cok gercekci ve karisik uzun ruyalar goruyorum ve etkisinden cikamiyorum o yuzden dun durduk yere ultrasona gittim kotu his var icimde diye cok sukur iyiler:) iyi dusunelim hakkimizda hayirlisi kolayi guzeli iyisi bizi bulsun insallah 🥰🥹🤗

Ayni sekilde gurbetteyim calisiyorum cevremde kalici kimse yok ailem gelse de belirli bir süre kalabilirler, yaşantıları bizim sehrimizde degil. Ikizler dogduktan sonra yuksek ihtimal cok uzun sure calisamayacagim yani krese versem ise donsem iki kres parasi neredeyse benim maasim olacak o yuzden zaman ne gosterir bilmiyorum ama biraz kemerleri sikarak tek maas idare etmeye calisacagiz gittigi yere kadar artik. Hamilelik hormonlari gercekten cok tuhaf bir de cok gercekci ve karisik uzun ruyalar goruyorum ve etkisinden cikamiyorum o yuzden dun durduk yere ultrasona gittim kotu his var icimde diye cok sukur iyiler:) iyi dusunelim hakkimizda hayirlisi kolayi guzeli iyisi bizi bulsun insallah 🥰🥹🤗
Bende uzun ve gerecekçi rüyalar görüyorum

Bende uzun ve gerecekçi rüyalar görüyorum
Hormonlar cok tuhaf gercekten gun icinde dusundugum ya da cok uzundur hic aklima gelmeyen insanlari bir olayda goruyorum falan 😅 uyku kalitemi dinlenmemi etkiliyor tabi. Umarim gecer bu donem de deliksiz kaliteli uykular uyurum dogumdan once:)

Sağlıkla gelsin kızlarıniz.kac haftalık oldunuz.benim.gozumde o kadar büyüyor ki sanırım herşeyden önce bizim psikolojik desteğe ihtiyacımız var.pozitif şeyler duymak istiyorum.😞yani biz şimdi birçok şeyden iki tanemi alacağız.insallah kolay büyürler
Doktorum doçentti. 11 haftalıkken kız demişti. 12+5te de cinsiyete kesin kız dedi. Başka doktora gittim cinsiyet için erken dedi bilmiyordu öğrendiğimi. Fetal dna yaptrdm haftaya kesinleşecek zaten cinsiyet. Şu an 13 haftalık olduk tam

Back
X