2026 nisan anneleri

Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin hepimizi inşallah. Güzel zaman geçmiş esasen. İnşallah bu sefer kolayca sağlıkla gelir bebiş 🥰🌿
dayanamadım evde test yaptım galiba hamileyim inşallah her şey sağlıklı ilerler çok heycanlandım :)

Eklentiler

• 565A2FF5-FC51-418D-A139-9CD1165D6A3B.webp
    565A2FF5-FC51-418D-A139-9CD1165D6A3B.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 38
dayanamadım evde test yaptım galiba hamileyim inşallah her şey sağlıklı ilerler çok heycanlandım :)
Sağlıklı güzel bir gebelik olsun inşallah kendinizi hiç strese sokmayın anı yaşayın derim diğer türlü çekilmez bi hal alır ki heyecanla beklediğimiz bu günler niye çekilmez olsun 😉

Sağlıklı güzel bir gebelik olsun inşallah kendinizi hiç strese sokmayın anı yaşayın derim diğer türlü çekilmez bi hal alır ki heyecanla beklediğimiz bu günler niye çekilmez olsun 😉
çok haklısınız deniycem bir kayıp yaşadığım için korkutucu geliyo herşey ama sakin kalmak lazım

eğer hamileyse 4+5 olucak sanırım ama hala cesaret edip test yaptıramadım bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuştu 8. haftada kasımdan beri de deniyoruz daha önceki test yapp hayal kırıklığına uğramalarımı aşabilirsem bende test yaptırıcam 11 agustos doğum günüm o zamana her şey net olsaydı keşke şimdi hamileysem de sağlıklı ilerliyor mu paniği başlayacak bende bir türlü tamamen mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
Bende aynılarını yaşadım hatta testte pozitifi görünce afallamiş durumdaydım hala da aynıyım sanırım kalp atışını duyunca rahatlayacagiz

Diğer konularda da görüyordum sizi, ne kadar pozitif bir kişiliğiniz var maşallah subhanallah 🧿♥️
Sizin gebeliğiniz nasıl gidiyor?🥰
Yaa çok teşekkür ederim 🥰🥰 endişelerle, evhamlarla.. belirtim azalıyor bir şey mi oldu, belirtim artıyor yanlış bir şey mi yaptım 🙈 ilk gebelik olunca kendime o kadar pozitif olamıyorum ama ferahlatmaya çalışıyorum içimi 🥹

Bende aynılarını yaşadım hatta testte pozitifi görünce afallamiş durumdaydım hala da aynıyım sanırım kalp atışını duyunca rahatlayacagiz
bir şey okumuştum allahım verdiklerine ve beni korumak için vermediklerine şükürler olsun diye çok etkilendim hayata bakış açım değişti resmen allah hepimizi esirgesin sadece bu konuda değil her zaman uzun ferah bir ömür olur inşallah önümüzde ilerde bu günleri gülerek hatırlarız umarımm:)

Yaa çok teşekkür ederim 🥰🥰 endişelerle, evhamlarla.. belirtim azalıyor bir şey mi oldu, belirtim artıyor yanlış bir şey mi yaptım 🙈 ilk gebelik olunca kendime o kadar pozitif olamıyorum ama ferahlatmaya çalışıyorum içimi 🥹
Buradaki konulara, yorumlara bakış açınız o kadar ılımlı ve hoş ki. Diliyorum süreciniz harika, kolaylıkla geçsin. 💫
İlk gebelik başka bir şeymiş gerçekten, tarifi bile değişik. Bunu nasip edene bin şükür diyelim.🥰♥️

Buradaki konulara, yorumlara bakış açınız o kadar ılımlı ve hoş ki. Diliyorum süreciniz harika, kolaylıkla geçsin. 💫
İlk gebelik başka bir şeymiş gerçekten, tarifi bile değişik. Bunu nasip edene bin şükür diyelim.🥰♥️
Çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz beni 🥰❤️ Rabbim hepimizin süreçlerini kolayca geçirtip, bebişlerimize kavuştursun bizi 🐣
Bizlere de bu mucizeyi tattırdığı için sonsuz şükürler 🌿🌿

bir şey okumuştum allahım verdiklerine ve beni korumak için vermediklerine şükürler olsun diye çok etkilendim hayata bakış açım değişti resmen allah hepimizi esirgesin sadece bu konuda değil her zaman uzun ferah bir ömür olur inşallah önümüzde ilerde bu günleri gülerek hatırlarız umarımm:)
Ay insallah şunu düşün mesela kaç aydır bu mucizeyi bekliyordun ve oldu çok şükür ilerisi icinde bolca dua edelim yine bizim için hayırlısı ise olur hayırlısı değilse elimizden zaten bişey gelmez bende şöyle bir örnek vereyim arkadaşım annesi için 10 düşük yaptığını söylemişti benimde hiç başıma gelmedi ya o zamana kadar hayret ederdim nasıl yani 10.ya kadar ümidini kesmedimi diye ya da bizler gibi korkmadi mi her defasında diye korkmuştu elbet ama arkadasim ve kardeşleri de 5 kardeş olmuş işte Korksak da bazı kötü şeyler yaşasak da olcak olan oluyo herşey olacağına variyor biz yaşayıp görüyoruz ama iyi ama kötü ama tabiki güzel günler görmek dileğiyle :)

S spark123 Hayırlı olsunn benık de ikinci gebeliğim Henüz bir kere baktırdım artışa baktırmadım yarın hcg'den sonra 3 gün olacak aslında 2,5 gün ilk adetten 1 gün önce akşam Beta bakıldı yarın sabah bakılacak umarım artmış olur İçim içimi yiyor

Merhabalar hanımlar nisanda bende anne olacagım burda bilgilenmemiz çok iyi olur hepinize sevgiler
Merhaba hoş geldin ikimizin de doğum tarihi aynııı benim göğsümdeki belirtiler geçmeye başlamıştı ki dün gece yine tavan yaptım meme uçları da acımaya başladı HCG baktırdın mı kaç haftalıkken gitmeyi düşünüyorsun kesin kızım da hamileyken doktorum adet tarihinden sonra 12 gün sonra geli demişti ben o yüzden 15 Ağustos'ta falan gitmeyi düşünüyorum sanırım

Merhaba hoş geldin ikimizin de doğum tarihi aynııı benim göğsümdeki belirtiler geçmeye başlamıştı ki dün gece yine tavan yaptım meme uçları da acımaya başladı HCG baktırdın mı kaç haftalıkken gitmeyi düşünüyorsun kesin kızım da hamileyken doktorum adet tarihinden sonra 12 gün sonra geli demişti ben o yüzden 15 Ağustos'ta falan gitmeyi düşünüyorum sanırım
Merhabalar 10 nisanı uygulamalar hesapladı ilk gebeliğim olduğu için ben net tarih pek bilmiyorm. Ben adetim gecikince.adetimin ikinci günü evde idrar testi yaptm pozitif cıktı hemen ertesi gün 30 temmuzda sağlık ocagında test yaptım 823 brta hcg değerim vardı. 2 gün sonra 1 agustosta kadın doğuma gittim kan testi aldı vajinal muayene yaptı kesem silikte olsa vardı. Beta hcg 1901 idi. 4 agustos yani bugün de kontrole gittim kese olusmus dedi. Son adet tarihim 4 temmuz bu arada. 4+3 sanırım haftası bebeğin. Ama benim döngüm 24 25 gün ve adetim 3 4 gün sürüyor. Bir de göğüs agrısı bendede su an asırı derecede var önce yanlarda vardı şimdi uçlarda da var çok ağrı. Adet olunca olan agrıdan daha fazla hassasiyet ve agrm

Merhabalar 10 nisanı uygulamalar hesapladı ilk gebeliğim olduğu için ben net tarih pek bilmiyorm. Ben adetim gecikince.adetimin ikinci günü evde idrar testi yaptm pozitif cıktı hemen ertesi gün 30 temmuzda sağlık ocagında test yaptım 823 brta hcg değerim vardı. 2 gün sonra 1 agustosta kadın doğuma gittim kan testi aldı vajinal muayene yaptı kesem silikte olsa vardı. Beta hcg 1901 idi. 4 agustos yani bugün de kontrole gittim kese olusmus dedi. Son adet tarihim 4 temmuz bu arada. 4+3 sanırım haftası bebeğin. Ama benim döngüm 24 25 gün ve adetim 3 4 gün sürüyor. Bir de göğüs agrısı bendede su an asırı derecede var önce yanlarda vardı şimdi uçlarda da var çok ağrı. Adet olunca olan agrıdan daha fazla hassasiyet ve agrm
Betaya göre yumurtlama cok erken olmus sizin kesinlikle adet tarhı o degldır bence ☺️ anlattıklarımıza göre öyle bir tablo olusuyor masallah. Benm de normal döngüme goremadet 31 temmuzdu aslında ama ben. Çatlama olayını anladgm ıcin 3 agustos dıyırum yoksa döngüye gore 5 gun gecktm😌 maşalllah ya ben de sabah baktıracagım 2 agustosta 142 idi adet oncesı. Baakalm yarn kac olacak

Ayyy bu konu beni duygulandırdı 2025 Nisan anneleridenim gerçi 2025 Mart sonu 35. Haftada erken doğduk ama sağlıkla kucağıma aldım geçen sene bu zamanlar sizin gibi kalp atışı yok kese görüntüsü bekliyordum dünyanın en heyecanlı bekleyişi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Günaydın kızlar🌸
Grubu bulmakta zorlanıyorum. Neden Nisan anneleri grubu açılmadı hala? Yöneticilerle iletişime mi geçilmeli acaba😅
Ben de tatildeyim pek giremiyorum hızlıcı okuyup geçiyorum.
Bat’a göre bugün 4+3 kan veremediğim için test almıştım yanıma. Kanda cuma günü 138 çıkmıştı. Koyuluk artmış ama kanda kaç değer bilmiyorum. Tatildeyim diye bunu düşünmüyorum. Ama ara sıra kasık ağrımlarım oluyor. Umarım kolayca atlatırız bu günleri💜💜💜

Eklentiler

• IMG_9800.webp
    IMG_9800.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 11
Back
X