- 15 Şubat 2024
- 678
- 475
- 23
Benim bugün hafif bulantım oldu ağrı da devam ediyorbelirtileriniz başladı mı? 4+6 olduk bende hiçbir belirti yok bazen ağrım oluyordu artık o da olmuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün hafif bulantım oldu ağrı da devam ediyorbelirtileriniz başladı mı? 4+6 olduk bende hiçbir belirti yok bazen ağrım oluyordu artık o da olmuyor
Öncelikle hayırlı olsun ben de ilk 350 ile öğrenmiştim. Regl gününden bir gün sonraKızlar daha önceden 2 kürtajım var. Şuan 4+5tetmişim ve betam 590 çıktı bana çok düşük geldi. Hiç bu değerlerde çıkan var mı
Benimde böyle çıktı 5 gün kala tebrik ederim çokArkadaşlar ben de Nisan annesiyim inşallahawox erken gebelik aldık yaptım ve net pozitifffff 3 gunum var. Aslında normalde adet günü bugündü döngüm'e göre ama ben 3 gün geç yumurtladığını anladım hatta iki tane yumurtadan şüpheleniyorum ilki 18 temmuz ikincisi 20 temmuz 18'ine göre yarın adet günü 20'sine göre de 3 gün sonra yani koyuluğa bakacak olursak sanki 18 mi tutmuş anlamadım
Maşallah ben de çok tebrik ediyorummm olabilir ben de 2 yumurtadan suphelym. Rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize. Çok heyecanlı bekleyiş kan verecek mısınBenimde böyle çıktı 5 gün kala tebrik ederim çokbata 4 gün var daha. Çatlama 21inde oldu kesin ama bilemedim ikiz gebelikten korkuyorum
![]()
Ben de çok teşekkür ederim inşallahMaşallah ben de çok tebrik ediyorummm olabilir ben de 2 yumurtadan suphelym. Rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize. Çok heyecanlı bekleyiş kan verecek mısınbat tarihin 4 u o zaman. Benm bugun normal döngüye gore ama catlamalara gore maks 3 u
ne çıktı cnm sonucunYani demek istediğim yumurtlama döneminde de bir takım değişiklikler hissedebiliyoruz ben yaklaşık 4 aydır her ay bu ay kesin oldu diyorumyok karnım agriyo yok yanma oluyo yumurtlama zamanı felan hiç birinde olmadı bu ay 3 test yaptım 3üde pozitif ve adet baya gecikti zaten kan verdim kanını kaybettiler herhalde sonuç alamadım bugün tekrar verdim
Bunda baya belli zaten hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisinizNetlesmıs halni koyaym evet Pembe renk ama burda görünmedi sbah da aynı cktııı. Bu dun geceki. Sizin de hayırlı olsun birazdan awox yapacagım![]()
Yarın ögleden sonra belli olurmuş o da belkine çıktı cnm sonucun
Kaç haftalık olduğunu son adet tarihinin ilk gününden başlayarak mi hesapliyorsunuz beta değeriniz kaç acaba ?belirtileriniz başladı mı? 4+6 olduk bende hiçbir belirti yok bazen ağrım oluyordu artık o da olmuyor
evet ya iyi sabredip bekliyorsunKaç haftalık olduğunu son adet tarihinin ilk gününden başlayarak mi hesapliyorsunuz beta değeriniz kaç acaba ?
Yapacak bişey yok daha 9 ay beklicezevet ya iyi sabredip bekliyorsun![]()
evet. Dün 2. Beta sonucum 2497ydi bugün 4+6 oldukKaç haftalık olduğunu son adet tarihinin ilk gününden başlayarak mi hesapliyorsunuz beta değeriniz kaç acaba ?
Teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun. Regl den sonra kaç haftalık olmuştu kişiden kişiye değişiyor ama bana benzer birilerini bulursam içim rahatlayacak gibiÖncelikle hayırlı olsun ben de ilk 350 ile öğrenmiştim. Regl gününden bir gün sonra
4+2 di sanırım yanlış hatırlamıyorsamTeşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun. Regl den sonra kaç haftalık olmuştu kişiden kişiye değişiyor ama bana benzer birilerini bulursam içim rahatlayacak gibi
Umarım ikimizinkide çok sağlıklı ve kolaylıkla ilerler burada olmaya devam ederiz4+2 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Umarım ya ben yarın kan verecem merak ediyorum umarım güzel bir değer çıkar yarın 11. Gün bakalımUmarım ikimizinkide çok sağlıklı ve kolaylıkla ilerler burada olmaya devam ederiz![]()
Yumurtlamadan sonra mı gecikme mi acabaUmarım ya ben yarın kan verecem merak ediyorum umarım güzel bir değer çıkar yarın 11. Gün bakalım![]()