2026 nisan anneleri

Arkadaşlar ben de Nisan annesiyim inşallah 😍 awox erken gebelik aldık yaptım ve net pozitifffff 3 gunum var. Aslında normalde adet günü bugündü döngüm'e göre ama ben 3 gün geç yumurtladığını anladım hatta iki tane yumurtadan şüpheleniyorum ilki 18 temmuz ikincisi 20 temmuz 18'ine göre yarın adet günü 20'sine göre de 3 gün sonra yani koyuluğa bakacak olursak sanki 18 mi tutmuş anlamadım

Eklentiler

• IMG_20250731_180101.webp
    IMG_20250731_180101.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar ben de Nisan annesiyim inşallah 😍 awox erken gebelik aldık yaptım ve net pozitifffff 3 gunum var. Aslında normalde adet günü bugündü döngüm'e göre ama ben 3 gün geç yumurtladığını anladım hatta iki tane yumurtadan şüpheleniyorum ilki 18 temmuz ikincisi 20 temmuz 18'ine göre yarın adet günü 20'sine göre de 3 gün sonra yani koyuluğa bakacak olursak sanki 18 mi tutmuş anlamadım
Benimde böyle çıktı 5 gün kala tebrik ederim çok🧿 bata 4 gün var daha. Çatlama 21inde oldu kesin ama bilemedim ikiz gebelikten korkuyorum😳😳

Eklentiler

• IMG_9731.webp
    IMG_9731.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 27
Benimde böyle çıktı 5 gün kala tebrik ederim çok🧿 bata 4 gün var daha. Çatlama 21inde oldu kesin ama bilemedim ikiz gebelikten korkuyorum😳😳
Maşallah ben de çok tebrik ediyorummm olabilir ben de 2 yumurtadan suphelym. Rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize. Çok heyecanlı bekleyiş kan verecek mısın🥰 bat tarihin 4 u o zaman. Benm bugun normal döngüye gore ama catlamalara gore maks 3 u

Maşallah ben de çok tebrik ediyorummm olabilir ben de 2 yumurtadan suphelym. Rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize. Çok heyecanlı bekleyiş kan verecek mısın🥰 bat tarihin 4 u o zaman. Benm bugun normal döngüye gore ama catlamalara gore maks 3 u
Ben de çok teşekkür ederim inşallah💜🙏🏻Evet yarın kan vereceğim sabah randevu aldım genel kan da vereceğim. İlk gebelikte tsh artmıştı şimdi hiç bir şeyi atlamak istemiyorum. Evet bat 4. Bugün de test yaptım hatta ovü gebelikte pic yapıyor mu diye onuda yaptım gerçekten pic oldu. 😳

Eklentiler

• IMG_9736.webp
    IMG_9736.webp
    37 KB · Görüntüleme: 23
Yani demek istediğim yumurtlama döneminde de bir takım değişiklikler hissedebiliyoruz ben yaklaşık 4 aydır her ay bu ay kesin oldu diyorum😂 yok karnım agriyo yok yanma oluyo yumurtlama zamanı felan hiç birinde olmadı bu ay 3 test yaptım 3üde pozitif ve adet baya gecikti zaten kan verdim kanını kaybettiler herhalde sonuç alamadım bugün tekrar verdim
ne çıktı cnm sonucun

Sanırım bende nisan annesiyim. İlk fotoğraf idrar testinin ilki. İkincisi ise 10dakika sonra koyulaşmış hali. Yarın kan vereceğim bakalım sonuç ne olacak. Çok heycanlandım.

Eklentiler

• IMG-20250731-WA0009.webp
    IMG-20250731-WA0009.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG-20250731-WA0012.webp
    IMG-20250731-WA0012.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 18
Öncelikle hayırlı olsun ben de ilk 350 ile öğrenmiştim. Regl gününden bir gün sonra
Teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun. Regl den sonra kaç haftalık olmuştu kişiden kişiye değişiyor ama bana benzer birilerini bulursam içim rahatlayacak gibi

Back
X