2026 nisan anneleri

Pazartesi gideceğiz canım.bugün 6+0 oldum .35 yaşından sonra gebeliklerde ikiz ihtimali arttığını duymuştum şuan 37 yaşındayım.yani pazartesiye kadar sanırım öğrenemem pazartesi kalp atışlarını duyarız sanırım 6+5 olacak çünkü.ikiz olup olmadığı o zaman belli olur mu acaba
Evet cok dogru bu ihtimalleri bende duydum.neden olmasin Allahin takdiri☺️ kalp atisiyla birlikte kese yada keselerde muhakkak gorunur bende pazartesi gidecegim guzel haberler alalim insallah ♥️

Evet doğal yolla 22 yaşında anne olmuştum kızımız da büyüdü eşimle karar verdik korunmayı bıraktım sanırım 3 veya 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim😊

Evet cok dogru bu ihtimalleri bende duydum.neden olmasin Allahin takdiri☺️ kalp atisiyla birlikte kese yada keselerde muhakkak gorunur bende pazartesi gidecegim guzel haberler alalim insallah ♥️
Beni haberdar edersen memnun olurum.Dilerim sağlık ve afiyetle kucağına alırsın

Bende de inanılmaz bacak ağrısı vardı öyleki eşime dizlerimde sıvı azaldı galiba ben yürüyemiyorum dedim.hamile olduğumu bilmiyordum.kasıklarda karıncalanma 2 3 gündür de uyku halim var tabi geçen hafta salı gecesi öğrenmiştim hamileliğimi.sabah 6.haftaya giriş yapıcam . henüz mide bulantısı başlamadı bende
Bende bacak ağrısı azaldı çok ayakta durduğumda olduğunu fark ettim mide bulantım sabahları çok az oluyor ancak birşeyler atıştırdığımda geçiyor 😊 kan sula dırıcı iğneyi karından kullanıyorum kullandığım bölgeler hep morardı acaba normal mi

Bende bacak ağrısı azaldı çok ayakta durduğumda olduğunu fark ettim mide bulantım sabahları çok az oluyor ancak birşeyler atıştırdığımda geçiyor 😊 kan sula dırıcı iğneyi karından kullanıyorum kullandığım bölgeler hep morardı acaba normalmo

Bende bacak ağrısı azaldı çok ayakta durduğumda olduğunu fark ettim mide bulantım sabahları çok az oluyor ancak birşeyler atıştırdığımda geçiyor 😊 kan sula dırıcı iğneyi karından kullanıyorum kullandığım bölgeler hep morardı acaba normal mi
Bacak ağrısı bende de geçti.hafif sabah mide bulantısı bende de oluyor ama kusacak kdar değil .kan sulandırıcıyı doktor vermişse elbette kullan.ayrıca iğneler morartıyor evet canım gördüğüm hep öyle.

Back
X