Merhaba doktor kontrolüne gittin mi ? Ben yarın gideceğim. Sen de durumlar nasıl belirti var mı bu araBenzer durumdayız.2 temmuz sat.37 yaşımdayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktor kontrolüne gittin mi ? Ben yarın gideceğim. Sen de durumlar nasıl belirti var mı bu araBenzer durumdayız.2 temmuz sat.37 yaşımdayım
Ben gecen hafta keseyi görmüştüm.18 ağustosta doktor kontrolum var.sende nşde bulantısı vs var mıydıMerhaba doktor kontrolüne gittin mi ? Ben yarın gideceğim. Sen de durumlar nasıl belirti var mı bu ara![]()
Mide bulantısı yok bende.Ben gecen hafta keseyi görmüştüm.18 ağustosta doktor kontrolum var.sende nşde bulantısı vs var mıydı
Sizin sat neydi?Merhabalar.saglikla gelsin bebisleriniz.ben korunmayi yeni biraktim sanirim gebeyim belirtiler onu gosteriyor ama suan daha erken.hesaplamalarima gore dogumda 24 nisan diye gosterdi.topigi goruncede yazmak istedim umarim hamileyimdir![]()
Hiç olmadı bende ama çok bacak ağrısı oldu 1 2 gün.Mide bulantısı yok bende.
Sen de var mı.
Kese 5.haftada görülüyor 6.haftada kalp atışlarını duyarsınızMerhabalar ben de 6 Ağustosta 113 beta değeri ile öğrendim. Bugün 4+3 deyiz. Kadın doğum doktoruna gitmek için ne kader beklemek gerekir acaba ? 5. Hafta bittikten sonra kese görüntülenir diye tahmin ediyorum. Siz direk gittiniz mi doktora ?
Sat bat bunlari burda ogrendim desem inanirmisinizSizin sat neydi?
Hayirli olsun benimde bes gun kadar bir gecikmede beta 2120 cikti.buna bile yuksek dediler sizinki masallah daha yuksekmia ikiz olabilirmiBirde kızlar benim 29 temmuz adet olmam gereken tarihti 4 agustosta test yaptım pozitifti. 5 agustosta test verdim acilde 4519 du 7 agustosta verdiğimde de 13.990 lardaydı bu normal mi artış.bi daha doktora gitmedim.18 agustosta gideceğim
Doğrudur ben de burada öğrenmiştim.11 senedir kadınlar kulübündeyim.Sat bat bunlari burda ogrendim desem inanirmisinizsat son adet tarinin ilk gunuymus ben hep son gununden hesapladim
yani 15 temmuz sat tarihim
Evet pazartesi kan verdim 2120 beta ile cikti normal testte yaptim ondada cikti cok sukurDoğrudur ben de burada öğrenmiştim.11 senedir kadınlar kulübündeyim.Benim de sat 23 temmuz.Gebelik var mi siz de su an
Kaç haftalık su an sizin?doktora ne zaman gideceksiniz ben 6 haftalık olmasını bekliyorum su an 4+5 benimEvet pazartesi kan verdim 2120 beta ile cikti normal testte yaptim ondada cikti cok sukur
4+1 deyim bence alti haftalik olmasini bekleyecegim ama pazartesi sadece beta icin kan vermistim.cuma gunu genel bi kan testi yaptiracagim saglik ocaginda betanin yukselme hizinada bakmis olacagim.bu arada tebrik ederim hayirli olsunKaç haftalık su an sizin?doktora ne zaman gideceksiniz ben 6 haftalık olmasını bekliyorum su an 4+5 benim
Gebelik öncesi genel kan testi ve hormon baktırdım çok iyi demisti Dr tekrar vereyim bende olmazsa,sizede hayırlı olsun sağlıkla kavusalim inşallah4+1 deyim bence alti haftalik olmasini bekleyecegim ama pazartesi sadece beta icin kan vermistim.cuma gunu genel bi kan testi yaptiracagim saglik ocaginda betanin yukselme hizinada bakmis olacagim.bu arada tebrik ederim hayirli olsun![]()
Gebelik once bende yaklasik yedi aydir kontrollerimi yaptiriyorum.kontrollu bir gebelikti.benim iki oglum var gecen yil aralik ayinda kizimi dogmadan kaybettim malesef.buda cok istedigim bir bebek insallah sag salim nasip olur.tesekkur ederimGebelik öncesi genel kan testi ve hormon baktırdım çok iyi demisti Dr tekrar vereyim bende olmazsa,sizede hayırlı olsun sağlıkla kavusalim inşallahsizin ilk çocuğunuz mu olacak
Kaybınız için üzgünümGebelik once bende yaklasik yedi aydir kontrollerimi yaptiriyorum.kontrollu bir gebelikti.benim iki oglum var gecen yil aralik ayinda kizimi dogmadan kaybettim malesef.buda cok istedigim bir bebek insallah sag salim nasip olur.tesekkur ederimsizin ilkmi
İnsallah tesekkur ederim.sormasi ayiptir tedavisiz dogal yollami hamile kaldinizKaybınız için üzgünümbenim bir kızım var 6 yaşında okula başlıyor bu sene,benimde isteyerek oldu çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
Gerçekten bunu bende merak ediyorum .ama genetik olarak ikiz yokHayirli olsun benimde bes gun kadar bir gecikmede beta 2120 cikti.buna bile yuksek dediler sizinki masallah daha yuksekmia ikiz olabilirmi![]()