Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Günaydın güzel anneler bugün 10+1 olduk bulantılar yavaş yavaş biteceği yerde 11. haftada daha beter oldu. Sabahları öğürmede eklendi bulantıların üstüne 2 gündür. Bıçak gibi bir anda kesildiği günleri görmek istiyorum artık hamilelikten soğudum.
Benim de pik yapmıştı 11 de son yükselişler inşallah şuan rahatım kesildi mesela umarım senin de öyle olur biraz daha sabır 🤗

Bir çözüm bulabildiniz mi kendinize belki bana da iyi gelir. Pazartesi dr kontrolü var orada soracağım nasipse. Egzersiz videosu bakmıştım orada bir iki hareket vardı ödem için ama sürekli yapacak vaktim yok malesef
Bol su gerçekten çok etkili bide ben tuza dikkat ettiğim zaman büyük oranda azalıyor

Ya kızlar sizin göbüş çıktı mı 12+3 sanki çıktı gerçi ilk haftalardan beri öyle kiloda aldım çok maşallah hiç doymuyorum da

Ya kızlar sizin göbüş çıktı mı 12+3 sanki çıktı gerçi ilk haftalardan beri öyle kiloda aldım çok maşallah hiç doymuyorum da
Benimde hemen çıktı hamile olduğum bayağı anlaşılıyor hatta kadınlar tuvaletinde bir kadın hamile misiniz diye bile sordu. Kendisinin 7 aylıkken bu kadarmış karnı.

Ben kilo almamışım ama göbeğim çok şiş şimdiden çoğu kıyafetime veda ettim 😄 çalıştığım kurumda velilerim de anlamaya başlamış öyle bir göbek çıkmış yani 🙈

Benimde hemen çıktı hamile olduğum bayağı anlaşılıyor hatta kadınlar tuvaletinde bir kadın hamile misiniz diye bile sordu. Kendisinin 7 aylıkken bu kadarmış karnı.
Aaaaa gerçekten mi bebiş karnı demek ki şişkinlik hiç mi inmez dimi 😂 10. Haftada belli olmaya başladı

Ben kilo almamışım ama göbeğim çok şiş şimdiden çoğu kıyafetime veda ettim 😄 çalıştığım kurumda velilerim de anlamaya başlamış öyle bir göbek çıkmış yani 🙈
Ay sevindim çevremdekilerin hiç çıkmadı ama demek ki herkesin göbüşü farklı🥰🥰

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve 10+1 çıktım :) cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı acabaa

Eklentiler

• IMG_8209.webp
    IMG_8209.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8210.webp
    IMG_8210.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8213.webp
    IMG_8213.webp
    33 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar biz 14.haftadayız henüz hiç kilo almadım ama ayak tabanımda aşırı ağrı oluyor yaşayan var mı benim gibi genellikle son aylarda olurmuş o şekilde gördüm ama kilolu biri de değilim anlayamadım 🤷‍♀️
Başka bir sebebi olabilir mi acaba son haftalarda oluyor gerçektende ama şu an epey erken

Benim ilk haftalarda siskinlik vardi ondan dolayi gobek vardi ama simdi belli olacak derecede cikti hatta hicbir kiyafetim olmuyor esiminkileri giyiyorum disarda hamile pantolonlariyla rhaat edebiliyorum 12+4

Benim ilk haftalarda siskinlik vardi ondan dolayi gobek vardi ama simdi belli olacak derecede cikti hatta hicbir kiyafetim olmuyor esiminkileri giyiyorum disarda hamile pantolonlariyla rhaat edebiliyorum 12+4
Aaaa günümüz aynı neredeyse benimde şişkinlikti diye düşündşm ama bildiğin çıktı yani hamile pantolonu alacağım kendime bide kilo aldım ben🥹🥹

Back
X