- 28 Mart 2025
- 76
- 85
- 3
- 32
Kendini hiç suçlu hissetme canım o kadar normal ki aslında insanın kız yada erkek bebek istemesi. Benim bi oğlum var şimdi kız bebeğe hamileyim. İkiside tüp bebekle oldu. Oğlumda o kadar çok kız istemiştim ki. Ama içimden. Kimseye dememiştim mesela. Çünkü bu kadar tedaviden, iğneden, ilaçtan maddi manevi zorlu yollardan geçtikten sonra Rabbim bi bebek nasip ettikten sonra cinsiyeti şu olsun bu olsun diye söylenmek hataymış suçmuş şımarıklıkmış gibi geldi. Tabi ki öyle değildi ama işte o psikoloji bambaşkaydı. Erkek olduğunu öğrendiğimde üzülmüştüm yalan değil ama şimdi o üzüldüğüm günlere üzülüyorumher sarıldığında, öptüğünde her annecim seni çok seviyorum deyişinde eridiğim zamanları oldu, oluyor. Şimdi bu hamileliğimde gönlümden geçen yine kızdı. Ama bu sefer bide kız olsunda şu tüp bebek sayfasını kapatalım artık bi kız bi erkek yeter diyeydi
yoksa kız erkek farketmediğini anladım ben oğlumda. Merak etme sende anlayacaksın ve bugünlerini gülümseyerek hatırlayacaksın
![]()
Canım ne kadar güzel yazmışsın. Ben hissettiklerimi dışa vuran bir insanım kapalı bir kişiliğim yok ve bu hislerimi paylaştığım 3 kişiden 1 i benzer şeyler hissettiğini ama içinde yaşadığını söyledi. Yeni sürece alıştım bile çok şükür. Cinsiyet bebeğin kendisini ilgilendiren bişey kızda erkekte bende aynı ilgi, şefkat ve sevgiyi görecek neticede. Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize :)