Ya benim kuzenim Almanyadan H&M'den zıbın falan göndermiş ama çok küçükler muhtemelen prematüre falan onlar 44 cm yazıyor . E benim bebem geçen haftaki kontrolde 42 cm çıktı tahmini , ki o zaman 30 haftalıktık . Baktıkça gözlerim doluyor o kadar küçük de doğmaz heralde, çok güzeller ama , onlar bile büyük gelir diyenler var moralimi bozuyolarKızlar benim bebeğim sanırım biraz tosun olacak gibi. O yüzden 3 takım yenidoğan aldım sadece 0-3 aylık 3 tulum ve 4 tane alt üst takım aldım gerisi hep 3-6 ay 6-9 ay aldım sizce küçük aldıklarım yeterli mi tecrübeli anneler küçük aldığım herşeye çok üzülüyorum boşuna para veriyormuşum gibi geliyor ya
Iki kapak koydum bende minikti kapagi diye acik renklerin hepsini attim kapagi zor kapadimUstunde 2 kapak yaziyormus
Esim dedi
Ama camasir da coktu en az 4 5 kg vardi
Sen ne kadar attin
Valla ben eldivenleri sapkalari yanyana koyup fışırtttttt geccem utuyle tamam
Hepsini ters duz ayri ayri kafayi cortlarim
Amin amin gün sayıyorum vallaAllah yardımcın olsun arkadaşım darısı bize , sık dişini az kaldı :)
Yüksek ihtimal onlar prematüre canım yenidoğanlar 50 cm’den başlıyor.Ya benim kuzenim Almanyadan H&M'den zıbın falan göndermiş ama çok küçükler muhtemelen prematüre falan onlar 44 cm yazıyor . E benim bebem geçen haftaki kontrolde 42 cm çıktı tahmini , ki o zaman 30 haftalıktık . Baktıkça gözlerim doluyor o kadar küçük de doğmaz heralde, çok güzeller ama , onlar bile büyük gelir diyenler var moralimi bozuyolar
İlk yıkama ütüleme daha zor oluyor çok olduğu için sonradan eklenenler daha kolay oluyor canım. Gerçi ben hepsini eşime ütülettim bana katlayıp yerleştirmesi kaldı ama o bile yordu beni.Iki kapak koydum bende minikti kapagi diye acik renklerin hepsini attim kapagi zor kapadimbelki programdan oyle oldu. Almasi bakmasi cok keyifliydi de boyle yikamasi utulemesi zormus
Ay benim bebişlerde ikiz diye başlayayım bugün dedim . Siveno su gibi gerçekten Chatgpt’ye göre formülü öyle temizliği iyi dedi. Kurutmaya atmaya korktum kıyafetleri, minik minik asınca çamaşır askılığı da hemen doldu. Bu havada nasıl kurayacak bunlarIki kapak koydum bende minikti kapagi diye acik renklerin hepsini attim kapagi zor kapadimbelki programdan oyle oldu. Almasi bakmasi cok keyifliydi de boyle yikamasi utulemesi zormus
Sen bensinUstunde 2 kapak yaziyormus
Esim dedi
Ama camasir da coktu en az 4 5 kg vardi
Sen ne kadar attin
Valla ben eldivenleri sapkalari yanyana koyup fışırtttttt geccem utuyle tamam
Hepsini ters duz ayri ayri kafayi cortlarim
Niye prematüre kıyafeti almışlar, maşallah bebeğinin boyu haftasına göre güzel çıkmışYa benim kuzenim Almanyadan H&M'den zıbın falan göndermiş ama çok küçükler muhtemelen prematüre falan onlar 44 cm yazıyor . E benim bebem geçen haftaki kontrolde 42 cm çıktı tahmini , ki o zaman 30 haftalıktık . Baktıkça gözlerim doluyor o kadar küçük de doğmaz heralde, çok güzeller ama , onlar bile büyük gelir diyenler var moralimi bozuyolar
Ay ben kendim hamilelikten önce çok zayıftım benden nasıl bi bebe çıkacağını kestiremediler heraldeNiye prematüre kıyafeti almışlar, maşallah bebeğinin boyu haftasına göre güzel çıkmışvaktinde doğum olursa inşallah 50 cm yenidoğan giyer üzülme
Bunun bana sorulmuş olabileceğini düşünüyorumİzmir egepol mü
Siveno ve unibaby ikisinin de kokusuna bakıp öyle karar vermiştim, siveno daha güzel geldi bana… demekki kişiden kişiye değişiyorSiveno kokusu konuşmuşsunuz kızlar ben de hiç beğenmedim ya ama indirimden iki kutu almış bulundum
Ben soyle yapicam yenidogan ve 0-3ay olanlari utulucemSen bensinbende eldiven be çorapları dizdim tek seferde geçtim ütüyle
Oturarak ütü yaptım bitti gitti
Ben sadece yenidoğan (50-56 cm) olanları yıkadım ütüledim ama, sence 62 cm kıyafetler de yıkanmalı mı şimdiden?
0-3 aylık olanları da yıkayıp ütüleyim o zaman, beni ikna ettinBen soyle yapicam yenidogan ve 0-3ay olanlari utulucem
Digerleri zaten 3 aydan buyuk olacaklari icin bebek de o zamana toparlanir, onlari musaitligime gore bakarim
Ben 5 aya kadar olanlari yikiyorum su an
Yikanik dursun kenarda diye
Ama utulemicem
Oglumda bi sefer utuledik sonra utu kimsenin aklina gelmedi zaman da yoktu
Polar vs de giydirsek sonucta altina pamuklu zibin giydiriyoruz birsey olmaz cok kasmiyorum kiyafet konusunu artik
Evet izmir egepolBunun bana sorulmuş olabileceğini düşünüyorumevet izmir egepol
Sorma canım bende sivenonun kokusunu beğenmedim hiç çamaşırlar için almıştım bir daha almayı düşünmüyorum. E bebeğin kendi toz deterjanı daha güzel bence.
Bende yesil kapakli roll onu vardi hamilelikte dogal kullanayim diye aldim bi de iki tane aldim pisman oldum ter koksam daha iyi o derece.Ne kokusuydu?Siveno bebek yağının da kokusu koyuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?