Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ya benim kuzenim Almanyadan H&M'den zıbın falan göndermiş ama çok küçükler muhtemelen prematüre falan onlar 44 cm yazıyor . E benim bebem geçen haftaki kontrolde 42 cm çıktı tahmini , ki o zaman 30 haftalıktık . Baktıkça gözlerim doluyor o kadar küçük de doğmaz heralde, çok güzeller ama , onlar bile büyük gelir diyenler var moralimi bozuyolar

Ustunde 2 kapak yaziyormus
Esim dedi
Ama camasir da coktu en az 4 5 kg vardi
Sen ne kadar attin
Valla ben eldivenleri sapkalari yanyana koyup fışırtttttt geccem utuyle tamam
Hepsini ters duz ayri ayri kafayi cortlarim
Iki kapak koydum bende minikti kapagi diye acik renklerin hepsini attim kapagi zor kapadim belki programdan oyle oldu. Almasi bakmasi cok keyifliydi de boyle yikamasi utulemesi zormus

Yüksek ihtimal onlar prematüre canım yenidoğanlar 50 cm’den başlıyor.

Iki kapak koydum bende minikti kapagi diye acik renklerin hepsini attim kapagi zor kapadim belki programdan oyle oldu. Almasi bakmasi cok keyifliydi de boyle yikamasi utulemesi zormus
İlk yıkama ütüleme daha zor oluyor çok olduğu için sonradan eklenenler daha kolay oluyor canım. Gerçi ben hepsini eşime ütülettim bana katlayıp yerleştirmesi kaldı ama o bile yordu beni.

Ay benim bebişlerde ikiz diye başlayayım bugün dedim . Siveno su gibi gerçekten Chatgpt’ye göre formülü öyle temizliği iyi dedi. Kurutmaya atmaya korktum kıyafetleri, minik minik asınca çamaşır askılığı da hemen doldu. Bu havada nasıl kurayacak bunlar gerçekten alması çok keyifliydi böyle yıkama ütüleme nasıl biter bilemedim minik minik azmış gibi ama çok şey oluyormuş
Kurutmaya atan oldu mu hiç?

Ustunde 2 kapak yaziyormus
Esim dedi
Ama camasir da coktu en az 4 5 kg vardi
Sen ne kadar attin
Valla ben eldivenleri sapkalari yanyana koyup fışırtttttt geccem utuyle tamam
Hepsini ters duz ayri ayri kafayi cortlarim
Sen bensin bende eldiven be çorapları dizdim tek seferde geçtim ütüyle
Oturarak ütü yaptım bitti gitti
Ben sadece yenidoğan (50-56 cm) olanları yıkadım ütüledim ama, sence 62 cm kıyafetler de yıkanmalı mı şimdiden?

Niye prematüre kıyafeti almışlar, maşallah bebeğinin boyu haftasına göre güzel çıkmış vaktinde doğum olursa inşallah 50 cm yenidoğan giyer üzülme

Niye prematüre kıyafeti almışlar, maşallah bebeğinin boyu haftasına göre güzel çıkmış vaktinde doğum olursa inşallah 50 cm yenidoğan giyer üzülme
Ay ben kendim hamilelikten önce çok zayıftım benden nasıl bi bebe çıkacağını kestiremediler heralde Neyse sağ salim doğsun da tek zıbına kalsın iş

Siveno kokusu konuşmuşsunuz kızlar ben de hiç beğenmedim ya ama indirimden iki kutu almış bulundum
Siveno ve unibaby ikisinin de kokusuna bakıp öyle karar vermiştim, siveno daha güzel geldi bana… demekki kişiden kişiye değişiyor

Ben soyle yapicam yenidogan ve 0-3ay olanlari utulucem
Digerleri zaten 3 aydan buyuk olacaklari icin bebek de o zamana toparlanir, onlari musaitligime gore bakarim
Ben 5 aya kadar olanlari yikiyorum su an
Yikanik dursun kenarda diye
Ama utulemicem
Oglumda bi sefer utuledik sonra utu kimsenin aklina gelmedi zaman da yoktu
Polar vs de giydirsek sonucta altina pamuklu zibin giydiriyoruz birsey olmaz cok kasmiyorum kiyafet konusunu artik

Ay ben 1 yaş olanları bile yıkadım ama etiketlerini kesmedim büyük aldıklarımın çünkü bu seferde karışıyor bu kaçtı bu kaçtı diyorum. Geçen hastane çıkışıma uyumlu battaniyem yoktu. Bir daha hastane çıkışı aldım battaniyeli şimdi onu bekliyorum. Gelsin yıkayıp hastane çantamı hazırlayıp kapatcam artık.

0-3 aylık olanları da yıkayıp ütüleyim o zaman, beni ikna ettin bu son ütü olur sanırım, doğumdan sonra ona ayıracağım zamanı başka bir şeye ayırırım

Son düzenleme:
Sorma canım bende sivenonun kokusunu beğenmedim hiç çamaşırlar için almıştım bir daha almayı düşünmüyorum. E bebeğin kendi toz deterjanı daha güzel bence.

Ne kokusuydu?Siveno bebek yağının da kokusu koyuydu.
Bende yesil kapakli roll onu vardi hamilelikte dogal kullanayim diye aldim bi de iki tane aldim pisman oldum ter koksam daha iyi o derece. Pembe kapaklisi daha guzel diyorlar ama onu denemedim bilmiyorum. Bi de bebek bulasik deterjanini denedim o da cok kotu kokuyor neyse ki ondan bi kutu aldim bi sekil biter artik. Deterjan olarak e bebegin kendi deterjanini aldim ondan memnun kaldim iyi ki onu da siveno almamisim kimse memnun degilmis madem bu kadar kotu neden her yerde gozumuze sokuyorlar acaba

Merhaba kızlar tokluk şekeriniz kaç çıkıyor yaaaa bende sürekli su içme isteği oluyor normal mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…