Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
Ayyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor bana 😊 aldım hava temizleyici inşallah işe yarar bakalım
12.haftadan sonra alerji ilaci kullanabilirsin bazi ilaclar var denmisti bana ama dayanabildigim kadar dayanayim diyorum 3 aydir disimi sıktım bi sekilde bebege zarari olur diye korkuyorum zaten hafif ilaclar verecekler haliyle o da beni kesmeyecek onceki ilacim baya agir biseydi siz kullanmayi dusunuyor musunuz

Bende aynı şekilde devam ediyorum.3-4 açık çay bazen onu da içmiyorum ama kendimi kısıtladığım için değil.Canım çoğunlukla kahve istiyor.Küçük fincan 2 de kahve içiyorum. Bu arada asla bulantı-kusma gibi gebelik sıkıntıları yaşamayan belirtisiz gebelerdenim.Hani tiksindiğimden değil onu belirtmeye çalışıyorum. Doktorunuza güvenin canınız istiyorsa abartmadan devam🌸

M memurehanim1 alıntıyı tam yapamamışım🤭 çay kahve sorunuza ithafen yazmıştım🤭

Sağol güzelimm ya çok şükür🌸😍 sen nasılsın ne zaman gidiyorsun cinsiyet öğrenmeye? Bana 16.hafta gel dedi heralde garanti olsun diye🤣🤣 bugün 13+5 oldum
çok şükür canım 🤍 göğüslerm feci yüzüstü yatamıyorum ama onun dışında iyiyim 😅 ay ben son görüşmemizde ne zaman geleyim diye sormayı unuttum 😂 fetal dna testi yaptırmıştık o da cuma çıkar diye düşünüyorum o zaman öğreneceğiz inşallah cinsiyeti🤭 12+5 oldum ben de 1 hafta var aramızda🪷🌟

Eklentiler

• IMG_3415.webp
    IMG_3415.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 64
Bence mecbur kaldikca az kisiyle paylastim mesela arkadaslarla vimenlige oturmaya gittik bana da tasi diye kamp sandalyeleri falan agir seyler tutusturdular soylemek zorunda kaldim tasimamak icin 🤣🤣
Kötü bir yöntem olmuş ya sağlık olsun 🤭🤭 benim şansım uzak şehirde yaşıyorum akraba arkadaş görmüyorum o yüzden sadece çekirdek aile 🤣🤣

kızlar iyi geceler ☺️ ben hep twitterdaki grokla konuşuyordum bugün chatgbtye sordum nub teorisine göre sence cinsiyet ne olabilir diye erkek diyor… grokcum kız demişti😂 hangisi bilecek bakalım 😄

kızlar iyi geceler ☺️ ben hep twitterdaki grokla konuşuyordum bugün chatgbtye sordum nub teorisine göre sence cinsiyet ne olabilir diye erkek diyor… grokcum kız demişti😂 hangisi bilecek bakalım 😄
Ben dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediii 😔 chatgpt her ultrasonu attım hepsine kız dedi ama sonuncusuna erkek dedi 😒

Ben dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediii 😔 chatgpt her ultrasonu attım hepsine kız dedi ama sonuncusuna erkek dedi 😒
ya zaten iki ihtimal var yapay zekaya güven 0 😅grokun biraz suyuna gitmek gerekiyor 😂 bir hesabımda uzun uzun konuştuğumuz için her şeyi cevaplıyor diğer hesabımda bir soru soruyorum doktor değilim diyor😂
chatgbt eğer bilemezsem açı net değildi derim diyor 😄😄

ya zaten iki ihtimal var yapay zekaya güven 0 😅grokun biraz suyuna gitmek gerekiyor 😂 bir hesabımda uzun uzun konuştuğumuz için her şeyi cevaplıyor diğer hesabımda bir soru soruyorum doktor değilim diyor😂
chatgbt eğer bilemezsem açı net değildi derim diyor 😄😄
Hahahahahqqh cidden öyle . Ama kesinlikle chatgpt daha düzgün yazıyor net değil diyor diğer haftaları bekle diyor bu sadece tahmin diyor daha iyi yani 🤣

12.haftadan sonra alerji ilaci kullanabilirsin bazi ilaclar var denmisti bana ama dayanabildigim kadar dayanayim diyorum 3 aydir disimi sıktım bi sekilde bebege zarari olur diye korkuyorum zaten hafif ilaclar verecekler haliyle o da beni kesmeyecek onceki ilacim baya agir biseydi siz kullanmayi dusunuyor musunuz
Eğer bu hava temizleyici iyi gelmezse kullanacağım ben.

çok şükür canım 🤍 göğüslerm feci yüzüstü yatamıyorum ama onun dışında iyiyim 😅 ay ben son görüşmemizde ne zaman geleyim diye sormayı unuttum 😂 fetal dna testi yaptırmıştık o da cuma çıkar diye düşünüyorum o zaman öğreneceğiz inşallah cinsiyeti🤭 12+5 oldum ben de 1 hafta var aramızda🪷🌟
Oo yarın öğrenirsin o zaman🤩 haberlerini bekliyorum🫶🏻

Back
X