- 30 Mayıs 2022
- 2.106
- 2.501
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana dün 21-23 hafta arası dedi. 21 de gir sen dediBen 20.haftada mi yapilacak dedim doktorum erken dedi 22 24 arasi daha dogru olur dedi
Ay karisrtirdim yaacannım değişmesi imkansız 16+3 ve iki bacağını açmış şekildeydi 3 açıdan gözlerimle gördüm.
Ben de 22+4e aldımBen 20.haftada mi yapilacak dedim doktorum erken dedi 22 24 arasi daha dogru olur dedi
Yaa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuzEvet erkekmiş, Herkes erkek dese de içimde bir yerde kıza olan inancım tammış sanırım. Şoktan çıkamadım hala.
Ay karisrtirdim yaa12 de öğrenen biri vardı o sandım.Evet kuzu senin ki değişmez artık 16 çok büyük zaten
Çok normal bana ilk doktorum yüzde yüze yakın erkek demişti bizde ona adapte ettik kendimizi sonra kız dedi biz çok şaşırdık doktor da mahcup oldu.Tam emin olmadan söylenmemesi gerekiyor.Size önden tahminde bulunmus muyduKendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum![]()
Yaa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuzinsan başta şok oluyo ama sonra moda giriyor oğlan analığı da başka bi his
Çok normal bana ilk doktorum yüzde yüze yakın erkek demişti bizde ona adapte ettik kendimizi sonra kız dedi biz çok şaşırdık doktor da mahcup oldu.Tam emin olmadan söylenmemesi gerekiyor.Size önden tahminde bulunmus muydu
Ben 22. haftada gireceğim. 22 eylüle denk geliyorKizlar aldınız mı detaylı randevularınızı kim kaçıncı haftada gidiyor ? Ben 21+3 de giricem inşallah![]()
Kizlar tansiyonu yüksek çıkan var mı aranızda
Hemen bir isim bul oglusunaKendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum![]()
Hemen bir isim bul oglusuna
O zaman endisenin yerine guzel sirin hisler alacak![]()
İlk sağlık ocağında 14 çıktı doktorda da aynı çıktı.Takip yapicaksin dedi.Evde sürekli 13-14 çıkıyor ve canım çok sıkılıyor.Dikkat etmem gereken her şeye dikkat etmeye çalışıyorum ki normalde en yüksek gördüğüm tansiyon 11 falan yanicanım nerde yüksek çıktığı önemli benim doktora her gittiğimde ölçtüğünde 14-15 lerde çıkıyordu ama evde ölçtüğümde normaldi. Sonra doktorum beyaz önlük sendromu olabilir dedi üstünde durmadı.
Kaçıncı çocuğunuz olacakKendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum![]()
Doktoruma güveniyorum ama içimdeki his ve kocamın hisleri çok arada bırakıyor beni burada da cok yanlis örnekleri gorunceDoktoruna güveniyorsan bilemiycem zira benim bütün güvenim kırıldı![]()
Bende ilk çok ağladım istemeden ve düşüncelerimi durduramadım kötü hissettim ama sonra yavaş yavaş alıştım gibi ismini eşyalarını görünce biraz daha iyi hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin Rabbım nasip etti bu mucizeyi bize sonuçtaGözyaşlarımı durduramıyorum. Bunu hissettiğim için ayrı kendimi suçluyorum. Tabiki Allah nasip etti çok şükür sağlıklı yani şükrediyorum ama dediğim gibi alışmaya çalışıyorum. Bütün yeğenlerim kız çevrem hep kız erkek çok çok tuhaf geliyor