Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum :(
Çok normal bana ilk doktorum yüzde yüze yakın erkek demişti bizde ona adapte ettik kendimizi sonra kız dedi biz çok şaşırdık doktor da mahcup oldu.Tam emin olmadan söylenmemesi gerekiyor.Size önden tahminde bulunmus muydu

Yaa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuz🩵😍 insan başta şok oluyo ama sonra moda giriyor oğlan analığı da başka bi his

Gözyaşlarımı durduramıyorum. Bunu hissettiğim için ayrı kendimi suçluyorum. Tabiki Allah nasip etti çok şükür sağlıklı yani şükrediyorum ama dediğim gibi alışmaya çalışıyorum. Bütün yeğenlerim kız çevrem hep kız erkek çok çok tuhaf geliyor

Çok normal bana ilk doktorum yüzde yüze yakın erkek demişti bizde ona adapte ettik kendimizi sonra kız dedi biz çok şaşırdık doktor da mahcup oldu.Tam emin olmadan söylenmemesi gerekiyor.Size önden tahminde bulunmus muydu

Hayır canım 12+3 felandı net değilse söyleme dedim çok erken zaten dedi söylemedi. ilk defa dün duydum ve ultrasonu açar açmaz iki bacağı açık beni selamladı zaten miniko

canım nerde yüksek çıktığı önemli benim doktora her gittiğimde ölçtüğünde 14-15 lerde çıkıyordu ama evde ölçtüğümde normaldi. Sonra doktorum beyaz önlük sendromu olabilir dedi üstünde durmadı.
İlk sağlık ocağında 14 çıktı doktorda da aynı çıktı.Takip yapicaksin dedi.Evde sürekli 13-14 çıkıyor ve canım çok sıkılıyor.Dikkat etmem gereken her şeye dikkat etmeye çalışıyorum ki normalde en yüksek gördüğüm tansiyon 11 falan yani

Kizlar bebek ilk kimildadiginda kime bakarsan ya da iste hamilelik boyunca kime bakarsan ona benzer hurafesine inaniyor musunuz?
Ben en cok kocama bakmisim sanirim oglum ayni o😀
Simdi herkes aynaya bak bu da sana benzesin diyorlar da ne alaka diyorum ya
Gun boyu cocukla ugrasmaktan yemek yapmaktan aynaya gece dislerimi fircalarken bakabiliyorum ancak🥴 aa dogru su suna bakmisti ayni ona benzedi dediginiz ornek var mi
Benim bi arkadas yabanci bi bebege bakmisti cidden de kizi onu andiriyor ama bilemiycem kac kere bakti😄

Gözyaşlarımı durduramıyorum. Bunu hissettiğim için ayrı kendimi suçluyorum. Tabiki Allah nasip etti çok şükür sağlıklı yani şükrediyorum ama dediğim gibi alışmaya çalışıyorum. Bütün yeğenlerim kız çevrem hep kız erkek çok çok tuhaf geliyor
Bende ilk çok ağladım istemeden ve düşüncelerimi durduramadım kötü hissettim ama sonra yavaş yavaş alıştım gibi ismini eşyalarını görünce biraz daha iyi hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin Rabbım nasip etti bu mucizeyi bize sonuçta

Back
X