Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Her işi becerir kendi yapar. Yardım kabul etmez. İNat. Keçi işte. Ama marifetli bence bıdaha oğlak kaldırır bünyem :)) miss:)
Bende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik da 😊
Yine oglak burcu geliyor yav bi kendi anlastigim burc olduramadim sdghj

Canım şehir hastanesinden memnun musun ben özel doktora gidiyorum ama ikili taramaya 2500 lira vermekte ne bileyim ya çok geldi. İkili taramayı devlet hastanesinde yaptırıcam. En azından şu tetkikleri yaptırabileceğim güvenilir bir doktor arıyorum.
Valla memnunum.İzmir şehir hastanesi Kadın doğumda Azra Arıcı ya , perinatolojide Atalay Ekin e gidiyorum. Her sorumu yanıtlıyorlar yeteri kadarda ilgileniyorlar

Selam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah 🌸🩷🎀 2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde 😄. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun 🩷🩷🩷🩷

aegamze aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz 🙈🩷
ayyy tebrikler sağlıkla gelsin güzel kız 💕💞🌸
Çok teşekkür ediyorum canım beniim :21:
sağlıkla gelsin canım🩵

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏 🤍 bende dün doktora gittim 14 haftalık olmuşum. Yüzde yüz kız bebek hissederken doktorum erkek olduğunu söyledi hatta detaylı ultrason baktı ve yüzde yüz dedi. Pipi fotoğrafı da verdi 😊 ama internette okuyorum cinsiyette yanılanlar çok oluyormuş sizce değişir mi? Foto da atayım anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_2330.webp
    IMG_2330.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 59
Sana yazdım canım akıntılarım sanıyorum dur bakalım doktora yüzde yüz inanma arkadaşıma 5.ayına kadar erkek deyip sonra kız dediler kızı oldu 😂😂
Ay ona sasiyorum yahu nasil erkek diyip kiz oluyor valla bu doktorlari anlamak mumkun degil
Bazilari isinin ehli oluyor 10 haftalikken ne dediyse o cikiyor bazilari da goremiyor malesef😄

Kizlar 14.haftadayim dunden beri ilk defa bel agrisi sikayeti yasiyorum hatta gece agri sag tarafima karnima kadar yayildi 1 dk falan yatakta donemedim kitlendim resmen sonra cok sukur normale dondu sizde de oldu mu boyle bi durum biraz korktum ( kahverengi akintilarim baya azalmisti cok sukur )
Rahim büyümesi bence normal benimde belime agrı çok girer

Back
X