- 12 Temmuz 2024
- 490
- 384
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki oğlan da ikinci daha belli değil herkesin içine kız doğuyor USG fotosu da pek anlaşılır değildi tahmınen kız dendi burda. İçime hiç bişey dogmuyor..Bu ikincisi erkek mi senin![]()
Usg varsa niye atmiyon yaa bilenler cikar illakiİlki oğlan da ikinci daha belli değil herkesin içine kız doğuyor USG fotosu da pek anlaşılır değildi tahmınen kız dendi burda. İçime hiç bişey dogmuyor..![]()
Ay bende de bir şeyler görünüyor mu ya![]()
Pek anlamıyorum ama erkek benceYaa sen anliyosan bu meseleden bana da bakar misin doktorum %⁹⁰ %¹⁰⁰ birseyler dedi ama
Eki Görüntüle 3619202
AhaPek anlamıyorum ama erkek bence![]()
Yaaa olabilirAhadoktorum gız didi yaa
![]()
Ayyhh sağlıkla gelsin inşallah allahim çok bişey istemiyorum göz rengimi aktarayım illa bana benzemese de olurAhadoktorum gız didi yaa
![]()
Kime diyon bunuÇıkıntıyı göremedim amagörüntü çok net deil
Ben yesil esim ela göz dedeler nineler yesil goz oglum turk kahvesiAyyhh sağlıkla gelsin inşallah allahim çok bişey istemiyorum göz rengimi aktarayım illa bana benzemese de olur![]()
Ahahah senle de çoğu şeyimiz ortak heBen yesil esim ela göz dedeler nineler yesil goz oglum turk kahvesi![]()
Gidip hastaneden raporu almak mı gerekiyor nasıl oluyor banada 15 gün sonra dendiEvet kız kardeşim yaptırdı. Sorun çıkmadı. Dün de ben kan verdim. 10 güne kadar sonuç gelir dedi doktor
Bende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik daAhahah senle de çoğu şeyimiz ortak heben yeşil eşim ela babam annem ikizim ela abim kahve. Oğlum kahve huyu suyu da aynı dayisi zaten.
![]()
Bende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik da
Yine oglak burcu geliyor yav bi kendi anlastigim burc olduramadim sdghj
Evet caliskan ciddi falandirlar annem de oglakHer işi becerir kendi yapar. Yardım kabul etmez. İNat. Keçi işte. Ama marifetli bence bıdaha oğlak kaldırır bünyem :)) miss:)