• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Allah allaaah kokusu da var hatta böyle yapay bir şeker mi yağ mı bir şey kokuyor 🫠

Di mi yaa yapacak bir şey yok artık ben kendime ayrıca marketten çikolata alır yerim 😂
Belki üretim farkı falan vardır bilemedim ki jsjsjsd Amaan 2000 tl verip çöpe attırmaktansa 600 tl yi çöpe attırırım maksat hediye etmiş olmak dağıttık mı dağıttık işte😂

Belki üretim farkı falan vardır bilemedim ki jsjsjsd Amaan 2000 tl verip çöpe attırmaktansa 600 tl yi çöpe attırırım maksat hediye etmiş olmak dağıttık mı dağıttık işte😂
Katılıyorum hatta ben ortasına bedemli olanlardan alıp koyacağım dolu gözüksün yeter.😂

Kızlar kakao ağacından çikolata önermişti biri tadı çok güzel demişti şu hastane için olanlardan. Benim bugün geldi ama tadı hiç güzel değil margarin mi desem tuhaf bir koku ve tuhaf bir tadı var yani yapay çikolata gibi 🥹 iade de edemem artık
Çikolata linki istemiştim ben canım ama kimin önerdiğini hatırlamıyorum. Ocak başı sipariş ederim diyordum üzüldüm şimdi. Ama uygun fiyatlı olduğu için tahminde ediyordum ne yalan söyliyim ya 🥺

Çikolata linki istemiştim ben canım ama kimin önerdiğini hatırlamıyorum. Ocak başı sipariş ederim diyordum üzüldüm şimdi. Ama uygun fiyatlı olduğu için tahminde ediyordum ne yalan söyliyim ya 🥺
Ben ve bi kaç kişi daha önermiştik kendi adıma benimki kötü gelmedi eşim de ben de tadına bakan bi kaç arkadaşım da gayet iyi dedik ama beğenmeyenler de olmuş gerçi kötü de gelse çok takılmazdım hediyelik işine sinir olmaya başladım şimdi de işte kurabiye vs yapalım paketleyelim diyor kayınvalidemler hayır hem ben doğuruyorum hem ben hediye yapıyorum anlamadım bu işi çiçeği çikolatası kurabiyesi kolonyası bitmedi gitti

Kizlar su an toplam 13 kg almisim
Oglumda 8 kg almistim sadece 🫣
Bide odem mi topladim acaba
Bacaklarimi cok sis hissediyorum
Kulagimdan hic cikarmadigim kupelerim bile kulaklarimi yara etmis cikardim bugun krem surdum acayip aciyor
Kulak memem bile sis gibi hissediyorum 🫥 oglumda hic boyle olmamisti
Sadece dogumdan sonra ayaklarim sismisti doktorum 1 haftaya gececek korkma normal demisti
Oyle de olmustu
Bu sefer cok farkli asiri sis hissediyorum 😒

Yani evet hastaneye insan doyurmaya gitmiyorum sonuçta bebeğim sağlıklı olsun da umrumda değil yani fotoğraflarda güzel durur 😂

Yani belki iyi gelir sana canım seride bir sıkkntı vardır diyeceğim de içeriğini okudum kakao ve yapay tatlandırıcılar var genelde o yüzden öyle bir tadı var. Ama ben hastaneye götürücem yani orda insanların damak tadını düşünemem tadı güzel olanlar 2-3 binden başlıyor fiyatları. Onun yerine çocuğa bir şey alırım yani

Kulagimdan hic cikarmadigim kupelerim bile kulaklarimi yara etmis cikardim bugun krem surdum acayip aciyor
Sadece dogumdan sonra ayaklarim sismisti doktorum 1 haftaya gececek korkma normal demisti
Oyle de olmustu
Canım tam kaçıncı haftadasın 13 kg çok değil aslında. Her hamilelik farklı oluyor işte çok su için vs diyorlar ama bazen de oluyor ödem. Benim dün doğum yapan arkadaşım da inanılmaz ödemlendi ama geçer dedi doktor 10 güne

Oyle de olmustu
Off benimde ellerim şişiyor bu ara. Geceleri falan davul gibi oluyor parmaklarım. Zaten uykular haram oldu azıcık dalsam elimin zonklamasıyla kalkıyorum. Bu arada bende ilk doğuma göre fazla aldım canım ama veririz ya yaza kadar.

Kızlar ben de 32+1 de gittim 1900gr 44 cm dedi doktor günü gününe uygun dedi sevindim tabii. Ama bayadır yazmamamın sebebi bizim sağ böbrek çok büyümüş moralim bozulmuştu çıkışında tıkanıklık var diye. Eğer parankim incelirse erken sezaryen yaparız normal kalırsa bekletiriz mümkün olduğunca sonra bebek ameliyat olur dedi doktorum.

Bir de çikolata konusunda ben camlı olanlardan istiyordum ama pahalıydı. İsteme çikolatası daha uygundu ondan yaptırdım. Üzerine hoşgeldin Alp yazıp ayıcık ekledim çok tatlı oldu ve çikolatası da lezzetli.
Tabii boş olan yere badem şekeri ekliycem mavi

Eklentiler

• IMG_1402.webp
    IMG_1402.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 10
Canım tam kaçıncı haftadasın 13 kg çok değil aslında. Her hamilelik farklı oluyor işte çok su için vs diyorlar ama bazen de oluyor ödem. Benim dün doğum yapan arkadaşım da inanılmaz ödemlendi ama geçer dedi doktor 10 güne
Tam 33+1im canim
En az 5 haftam var🫥

Kızlar ben de 32+1 de gittim 1900gr 44 cm dedi doktor günü gününe uygun dedi sevindim tabii. Ama bayadır yazmamamın sebebi bizim sağ böbrek çok büyümüş moralim bozulmuştu çıkışında tıkanıklık var diye. Eğer parankim incelirse erken sezaryen yaparız normal kalırsa bekletiriz mümkün olduğunca sonra bebek ameliyat olur dedi doktorum.
Canım umarım bebişin be senin için en hayırlısı olur sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻

İnşallah hiç birine gerek kalmaz canım sağlıkla kucaklarsın iyi düşünelim iyi olsun.

Back
X