• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.289
2.979
658
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Merhaba, inşallah hayırlısıyla ben de bu grupta olurum ☺️ Henüz yumurtlama günü bile gelmedi ama olsun. İsteyen herkesle birlikte sağlıkla burada toplanırız umarım 🙏🏻🌸
Merhaba geçmiş yorumlarına bir göz attım İzmir araştırmada tıbbi genetik gitmişsin. Ben de randevu almıştım 30 mayısa. Nelere baktılar. Kromozomal uyuma baktılar mı? Ben 8. Haftada kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle. Doktorum özelde birkaç yer önerdi ben devleti tercih ettim. Sen memnun kaldın mı

Merhaba geçmiş yorumlarına bir göz attım İzmir araştırmada tıbbi genetik gitmişsin. Ben de randevu almıştım 30 mayısa. Nelere baktılar. Kromozomal uyuma baktılar mı? Ben 8. Haftada kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle. Doktorum özelde birkaç yer önerdi ben devleti tercih ettim. Sen memnun kaldın mı
Merhaba 😊 ben sadece pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım. Pıhtılaşmayı zaten biliyorsunuzdur. 6 tane gen inceleniyor (pai, mthfr gibi) Genetik olarak da eşime ve bana bakıldı. 46xx, 46xy diye bir sonuç çıktı. Her şeyin normal olduğu söylendi. Başka ayrıntılı bir sonuç çıkmadı. Galiba sizin söyledikleriniz daha ayrıntılı incelemeler gerektiriyor.

Merhaba 😊 ben sadece pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım. Pıhtılaşmayı zaten biliyorsunuzdur. 6 tane gen inceleniyor (pai, mthfr gibi) Genetik olarak da eşime ve bana bakıldı. 46xx, 46xy diye bir sonuç çıktı. Her şeyin normal olduğu söylendi. Başka ayrıntılı bir sonuç çıkmadı. Galiba sizin söyledikleriniz daha ayrıntılı incelemeler gerektiriyor.
Çok teşekkür ederim bilgi için. Bence senle aynı testler olacaktır diye düşünüyorum. Hayırlısı ve sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah.

Allah'ım nolur bu grupta olayım. Ben şubat doğumluyum bebeğim de şubat ayında doğsun. herkesin güzel güzel haberler aldığı cıvıl cıvıl bir grup haline gelsin burası. :KK36:
Benim de 6 şubat doğum günüm :) 14 ünde transfer oldum bugün kan günümdü şükür pozitif :)

Kızlar yumurtlama çatlama ne zaman bilmiyorum ama son birliktelik 16 mayıs kendim de hastanede çalışıyorum acaba kan versem mi yinede adetin gecikmesini beklesem mi bilemedim versem çıkar mı acaba stres de yapmak istemiyorum

Kızlar yumurtlama çatlama ne zaman bilmiyorum ama son birliktelik 16 mayıs kendim de hastanede çalışıyorum acaba kan versem mi yinede adetin gecikmesini beklesem mi bilemedim versem çıkar mı acaba stres de yapmak istemiyorum
Yumurtlama tarihi de 16sı ise çıkabilir 10 gün olmuş. Tekrar tekrar verme imkanın varsa şimdi de ver sonra da verirsin kafan rahat eder.

Bat ne zaman? Bence adetin 1-2 gün gecikmesini bekleyin. Böylelikle kimyasal ihtimali de ortadan kalmış olur hem de stres olmazsınız :)

Back
X