Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yerleşme gördüğümde 9.5 ile öğrendim canım.. ÇıkabilirKızlar günaydın biraz önce yerleşmeye benzer bi akıntı gördüm peçetede eğer ki adet başlangıcı değilse yerleşmeyi görür görmez kan versek çıkar mı yoksa onun da üstünden zaman mı geçmeli
İnşallah adet ihtimaline karşı yine de bugün bekliyim dedim amaBen yerleşme gördüğümde 9.5 ile öğrendim canım.. Çıkabilirbekliyoruz bu gruba
![]()
Normal canım. Endişelenme. Yerleşme kanaması az oluyor zaten. Genelde 2. Haftadan sonra belirtiler daha çok başlıyor. Benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde 8-12 hafta arası sadece bulantım olmuştu. Onun harici hiçbir şeyim yoktuKızlar düne kadar yerleşme lekesi oluyordu kasık ağrısıyla birlikte.
Bugün hiç bir şey yok mide bulantısı fln yok sizde başladı mı böyle şeyler
Sağ ol canımNormal canım. Endişelenme. Yerleşme kanaması az oluyor zaten. Genelde 2. Haftadan sonra belirtiler daha çok başlıyor. Benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde 8-12 hafta arası sadece bulantım olmuştu. Onun harici hiçbir şeyim yoktu
Normalde adet günün ne zamandı? Adet oldun mu?Evet yazıyorsun
Kesinlikle dün öyleydi cnm bugün yok bugün adette olmadım![]()
Tebrik ederim canım hamilesinKızlarrr selamlar bende inşallah bu grupta olurum femara kullanıp 16 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra iğne etkisini takip ettim testle ve iğneden sonra 9.gün testlerim tamamen negatifleşti 10.gün yine negatifti 11.gün dün akşamüstü test yaptım silik çıktı awox yaptım Prodoctor yaptım surelab ve laboquick kaset testlerini de yaptım hepsi silikti inanamadım tabi yalancı pozitif heralde dedim neyse bu sabah 12.gün yine yaptım yine pozitif çıktı silik tabi ve bir saat kadar önce yine yaptım yine bir tık koyulaşmış pozitif awox ü cektim atayım yorumlarınız neler artık iğne etkisi olamaz dimi çünkü onu takip ettim kapağı açık olan üç test aynı bir saat önce yaptığım awox diğer kapağı kapalı olanı dün akşam yapmıştım
Çoook teşekkür ederim canım yarın öğleden sonra kan verecem inşallah orda da çıkarTebrik ederim canım hamilesin![]()
Kızlar düne kadar yerleşme lekesi oluyordu kasık ağrısıyla birlikte.
Bugün hiç bir şey yok mide bulantısı fln yok sizde başladı mı böyle şeyler
korkacak bir durum yok. sonuçta negatifken artık silinik çıkmış. yavaş yavaş büyüyor. önemli olan 2 katına yakın artış olması yani ilk öğrendiğin değer önemli değil.Kızlar merhaba 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı 2 gündür Silik çizgi bugün kan verdim 82 biraz dusuk çıktı korkuyorum adetim düzensiz olur 30 45 arası son adet 25 Nisan ama ben ufak kasik ağrıları ve sürekli uyku halinden şüphelenip test yaptım bilmiyorum insallah dis veya kimyasal değildir 2 gün sonra tekrar kan vericem güzel haberlerre insallah![]()
Yakin zamanda erken doğumda bebeğimi kaybettim o korku içime yerleşti galiba hersey endişelendiriyor benikorkacak bir durum yok. sonuçta negatifken artık silinik çıkmış. yavaş yavaş büyüyor. önemli olan 2 katına yakın artış olması yani ilk öğrendiğin değer önemli değil.
başınız sağolsun. çok üzücü büyük bir travma. Allah sabır versin. Unutturacak kadar mutlu bir hayatınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Yakin zamanda erken doğumda bebeğimi kaybettim o korku içime yerleşti galiba hersey endişelendiriyor beni
Amin amiiin insallah çok teşekkür ederim çok iyi geldi böyle bir duabaşınız sağolsun. çok üzücü büyük bir travma. Allah sabır versin. Unutturacak kadar mutlu bir hayatınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.