• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar günaydın biraz önce yerleşmeye benzer bi akıntı gördüm peçetede eğer ki adet başlangıcı değilse yerleşmeyi görür görmez kan versek çıkar mı yoksa onun da üstünden zaman mı geçmeli

Kızlar günaydın biraz önce yerleşmeye benzer bi akıntı gördüm peçetede eğer ki adet başlangıcı değilse yerleşmeyi görür görmez kan versek çıkar mı yoksa onun da üstünden zaman mı geçmeli
Ben yerleşme gördüğümde 9.5 ile öğrendim canım.. Çıkabilir 😌🌸 bekliyoruz bu gruba 🌺

Kızlar düne kadar yerleşme lekesi oluyordu kasık ağrısıyla birlikte.
Bugün hiç bir şey yok mide bulantısı fln yok sizde başladı mı böyle şeyler

Kızlar düne kadar yerleşme lekesi oluyordu kasık ağrısıyla birlikte.
Bugün hiç bir şey yok mide bulantısı fln yok sizde başladı mı böyle şeyler
Normal canım. Endişelenme. Yerleşme kanaması az oluyor zaten. Genelde 2. Haftadan sonra belirtiler daha çok başlıyor. Benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde 8-12 hafta arası sadece bulantım olmuştu. Onun harici hiçbir şeyim yoktu

Kızlarrr selamlar bende inşallah bu grupta olurum femara kullanıp 16 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra iğne etkisini takip ettim testle ve iğneden sonra 9.gün testlerim tamamen negatifleşti 10.gün yine negatifti 11.gün dün akşamüstü test yaptım silik çıktı awox yaptım Prodoctor yaptım surelab ve laboquick kaset testlerini de yaptım hepsi silikti inanamadım tabi yalancı pozitif heralde dedim neyse bu sabah 12.gün yine yaptım yine pozitif çıktı silik tabi ve bir saat kadar önce yine yaptım yine bir tık koyulaşmış pozitif awox ü cektim atayım yorumlarınız neler artık iğne etkisi olamaz dimi çünkü onu takip ettim kapağı açık olan üç test aynı bir saat önce yaptığım awox diğer kapağı kapalı olanı dün akşam yapmıştım

Eklentiler

• IMG_2513.webp
    IMG_2513.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2514.webp
    IMG_2514.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_2526.webp
    IMG_2526.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2506.webp
    IMG_2506.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlarrr selamlar bende inşallah bu grupta olurum femara kullanıp 16 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra iğne etkisini takip ettim testle ve iğneden sonra 9.gün testlerim tamamen negatifleşti 10.gün yine negatifti 11.gün dün akşamüstü test yaptım silik çıktı awox yaptım Prodoctor yaptım surelab ve laboquick kaset testlerini de yaptım hepsi silikti inanamadım tabi yalancı pozitif heralde dedim neyse bu sabah 12.gün yine yaptım yine pozitif çıktı silik tabi ve bir saat kadar önce yine yaptım yine bir tık koyulaşmış pozitif awox ü cektim atayım yorumlarınız neler artık iğne etkisi olamaz dimi çünkü onu takip ettim kapağı açık olan üç test aynı bir saat önce yaptığım awox diğer kapağı kapalı olanı dün akşam yapmıştım
Tebrik ederim canım hamilesin 😊💐

Kızlar merhaba 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı 2 gündür Silik çizgi bugün kan verdim 82 biraz dusuk çıktı korkuyorum adetim düzensiz olur 30 45 arası son adet 25 Nisan ama ben ufak kasik ağrıları ve sürekli uyku halinden şüphelenip test yaptım bilmiyorum insallah dis veya kimyasal değildir 2 gün sonra tekrar kan vericem güzel haberlerre insallah 🌸

Eklentiler

• IMG_3042.webp
    IMG_3042.webp
    8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı 2 gündür Silik çizgi bugün kan verdim 82 biraz dusuk çıktı korkuyorum adetim düzensiz olur 30 45 arası son adet 25 Nisan ama ben ufak kasik ağrıları ve sürekli uyku halinden şüphelenip test yaptım bilmiyorum insallah dis veya kimyasal değildir 2 gün sonra tekrar kan vericem güzel haberlerre insallah 🌸
korkacak bir durum yok. sonuçta negatifken artık silinik çıkmış. yavaş yavaş büyüyor. önemli olan 2 katına yakın artış olması yani ilk öğrendiğin değer önemli değil.

korkacak bir durum yok. sonuçta negatifken artık silinik çıkmış. yavaş yavaş büyüyor. önemli olan 2 katına yakın artış olması yani ilk öğrendiğin değer önemli değil.
Yakin zamanda erken doğumda bebeğimi kaybettim o korku içime yerleşti galiba hersey endişelendiriyor beni

Yakin zamanda erken doğumda bebeğimi kaybettim o korku içime yerleşti galiba hersey endişelendiriyor beni
başınız sağolsun. çok üzücü büyük bir travma. Allah sabır versin. Unutturacak kadar mutlu bir hayatınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Merhaba, ben de sonunda aranıza katıldım. Son adet tarihim 28 Nisan benim de. 23 Mayıs bat tarihimdi. 4 gün öncesinde lekelenmem başladı benim için doğal süreç hep böyle işler. 2 gün sonra kesildi. 23ünde yoğun bir baş dönmesi yaşadım. Test yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Ertesi gün de silikti. Beklenen adetimin 3. Günü çizgi belirginleşti ama lekelenme ve kan geldi benim de moralim bozuldu. Ertesi gün tekrar test pozitif çıkınca kan verdim ve betam 221 çıktı. Çok heyecanlıyım.

Merhaba, ben de Subat 2026 anne adayıyım sanırım. Testim pozitif çıktı ama doktora bayramdan sonra gidebileceğim. İşim çok yoğun olduğu için gidemiyorum. İş yeri hekimi bakarsa eğer orada test yaptıracağım. 2 Haziran'da regl olmam gerekiyordu ama erken öğrendim yine. İlk hamileliğimde de sabırsızlanıp her gün test yapmıştım. Onu da böyle regl gecikmeden evvel öğrenmiştim. Umarım bu sefer de test beni yanıltmamıştır. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸

Back
X