2026 Şubat/Mart İKİZ paylaşım alanı

Çok iyi ya bende ilk gebelikte kliniğe gitmiştim
Şimdi devlete gidiyorum ama içime hiç sinmiyor
Çokta bir fark yok bence bebeklerin yüzünü görüyorum her seferinde renkli ama o kadar önemli değil benim için ki sadece sağlıklı olmaları önemli cinsiyetleri bile hiç merak etmedim açıkçası

Çokta bir fark yok bence bebeklerin yüzünü görüyorum her seferinde renkli ama o kadar önemli değil benim için ki sadece sağlıklı olmaları önemli cinsiyetleri bile hiç merak etmedim açıkçası
O yüzden değil,cinsiyet erkenden öğrenebilmek veya renkli görebilmek açısından bi eksiklik yaşamıyorum o ilk gebelikte heyecan vardı bende bu sefer tecrübeli olduğum için de tek isteğim sağlıklı olmaları, fakat diğer türlü muhatap şekilleri ayriyetten insani davranışları açısından çok empati yoksunu doktorlarımız var devlet hastanesinde… daha bir tanesine bile içim ısınamadı maalesef. Sürekli bi azarlar gibi sanki zorla çalışıyorlar zorla doktorluk yapıyorlar gibi, birtanesinşn bile yüzü gülmüyor ya

En azından özeldekiler gibi iğne yapayım da erken doğursun normal değil sezeryan doğursun gibi gayeleri yoktur sonuçta maaşı her koşulda aynı. Çorluda ki malum hastanede geçen sene yaşananları aşamadık hala... (re.......)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…