- Emoji Skoru
- 841
- Puanlar
- 323
ama fotoda görünen gömleğin potluğu be normalde de o kadar değilBebek gobusu mu oooooo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama fotoda görünen gömleğin potluğu be normalde de o kadar değilBebek gobusu mu oooooo![]()
Pozitif müjdesini vermeyen her test kaziktir benim gözümde pozitif görürsemde 1000 TL lik test bile bana bedava gelir o çizgi için değerebilmirem hiçbir şeye güvenimiz kalmadı jajsjsj şansa heralde artık
inşallah boşu boşuna 800 tl vermemişimdir kdkdldlPozitif müjdesini vermeyen her test kaziktir benim gözümde pozitif görürsemde 1000 TL lik test bile bana bedava gelir o çizgi için değere![]()
inşallah pozitif ler görürsüninşallah boşu boşuna 800 tl vermemişimdir kdkdldl
O gelince el sallayacak hepimize teyzesi olarak ben eminimbilmirem hiçbir şeye güvenimiz kalmadı jajsjsj şansa heralde artık
Sen o parayı verdikten sonra boşa gitmesin deyip kan testinden sonra yaparsın o testiinşallah boşu boşuna 800 tl vermemişimdir kdkdldl
oyy inşallah yaa çocuğumun çok güzel teyzeleri olacakO gelince el sallayacak hepimize teyzesi olarak ben eminim![]()
Saklıcam zaten bunları yaaa hemen yapmam en son ahhahahaSen o parayı verdikten sonra boşa gitmesin deyip kan testinden sonra yaparsın o testibu testlerle pozitif gördüm falan
![]()
Hayır o Bebek gobusuama fotoda görünen gömleğin potluğu be normalde de o kadar değil![]()
Kendimi bugün çok teyze hissediyorumoyy inşallah yaa çocuğumun çok güzel teyzeleri olacak![]()
En teyze bizizoyy inşallah yaa çocuğumun çok güzel teyzeleri olacak![]()
Bugün denize gittik geldik ya baksana eşim bunları topladı büyükler biz küçükler ikizimiz dedi yada biri kız biri erkek kendince renkleri benzetmiş bideSen o parayı verdikten sonra boşa gitmesin deyip kan testinden sonra yaparsın o testibu testlerle pozitif gördüm falan
![]()
Ne oldu neye geldin hamıle mısınben geldim ben geldiiiim
henüz değil bacııım ben bu ay değil bidahaki ay değerlendiricem gibiNe oldu neye geldin hamıle mısın![]()

Ben geldim deyınce bır an çift çizgi testini alıp geldın sandımhenüz değil bacııım ben bu ay değil bidahaki ay değerlendiricem gibi![]()
Bnm ilk silik başladı 2. Gün çoğaldı 3. Gün bi yaptım silik bile yok ben ilk gürünce kan vermiştim 10 Du sonra verdim düşüşe geçmişCanım senin kimyasal da testler de silikleşmiydi benim testlerim silikleşti 2 gündür kimyasal olduğunu düşünüyorum o yüzden
Ya sivasa geldim yolculuktu filan derken giremedim bi türlü bide Benm kimyasal çok olduğu için doktora gitmeden inanamıyıruz eşim hala hamile değil gibi bakıyor beni heveslendirme diyor çarşamba randevum var kese görürsek inanacakKizzzz niye söylemiyonböyle bir haber verilmez mi bize şuan kızdım
çok kızdım çok ama gebesin
affettim
![]()
İşte böyle dileyeceksinBugün denize gittik geldik ya baksana eşim bunları topladı büyükler biz küçükler ikizimiz dedi yada biri kız biri erkek kendince renkleri benzetmiş bidebende kıyamadım yıkadim bir şeye yapıştıracam hatra kalsın diye kackere gittik hiç yapmadı böyle