• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmirem hiçbir şeye güvenimiz kalmadı jajsjsj şansa heralde artık
Pozitif müjdesini vermeyen her test kaziktir benim gözümde pozitif görürsemde 1000 TL lik test bile bana bedava gelir o çizgi için değere😍😍

Pozitif müjdesini vermeyen her test kaziktir benim gözümde pozitif görürsemde 1000 TL lik test bile bana bedava gelir o çizgi için değere😍😍
inşallah boşu boşuna 800 tl vermemişimdir kdkdldl

inşallah boşu boşuna 800 tl vermemişimdir kdkdldl
Sen o parayı verdikten sonra boşa gitmesin deyip kan testinden sonra yaparsın o testi🤣🤣 bu testlerle pozitif gördüm falan🤪🤪

ama fotoda görünen gömleğin potluğu be normalde de o kadar değil😂😂😂
Hayır o Bebek gobusu🥰 ben oylee görüyorum sende balık hafızalısin ne çabuk unuttun hamile olduğunu🤣🤣

Sen o parayı verdikten sonra boşa gitmesin deyip kan testinden sonra yaparsın o testi🤣🤣 bu testlerle pozitif gördüm falan🤪🤪
Bugün denize gittik geldik ya baksana eşim bunları topladı büyükler biz küçükler ikizimiz dedi yada biri kız biri erkek kendince renkleri benzetmiş bide 🥰bende kıyamadım yıkadim bir şeye yapıştıracam hatra kalsın diye kackere gittik hiç yapmadı böyle

Eklentiler

• 13796.webp
    13796.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 14
aşko 50 tl lik testte işe yaramadı yarın sabah bana beta hcg yolları yoksa kör olacam🤣🤣

Eklentiler

• IMG_2774.webp
    IMG_2774.webp
    192 KB · Görüntüleme: 15
Canım senin kimyasal da testler de silikleşmiydi benim testlerim silikleşti 2 gündür kimyasal olduğunu düşünüyorum o yüzden
Bnm ilk silik başladı 2. Gün çoğaldı 3. Gün bi yaptım silik bile yok ben ilk gürünce kan vermiştim 10 Du sonra verdim düşüşe geçmiş
Kizzzz niye söylemiyon 🥹🥹 böyle bir haber verilmez mi bize şuan kızdım 🤣🤣çok kızdım çok ama gebesin 🤪 affettim🤗🥰
Ya sivasa geldim yolculuktu filan derken giremedim bi türlü bide Benm kimyasal çok olduğu için doktora gitmeden inanamıyıruz eşim hala hamile değil gibi bakıyor beni heveslendirme diyor çarşamba randevum var kese görürsek inanacak

Bugün denize gittik geldik ya baksana eşim bunları topladı büyükler biz küçükler ikizimiz dedi yada biri kız biri erkek kendince renkleri benzetmiş bide 🥰bende kıyamadım yıkadim bir şeye yapıştıracam hatra kalsın diye kackere gittik hiç yapmadı böyle
İşte böyle dileyeceksin 😍 tebrikler enişteye gözüme girdi 👏🏻👏🏻 bende çocuklarda Deniz hastasıyız oğlumun adını bile Deniz Berkay koydum önümüzdeki hafta bizde gidicez nasipse siz hangisine gittiniz varmı buralarda temiz ılık suyu olan sahil

Back
X