• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşko 50 tl lik testte işe yaramadı yarın sabah bana beta hcg yolları yoksa kör olacam🤣🤣
Şunu flaşsız Çek kabul etmiyorum abi kkabul etmiyorum kaç defa soylucem negatif test yoktur 🤣🤪 siz goremiyorsunuz buda benim sözüm bundan sonra e.r.ş imzamida atayim

Ben bu gebeliğini en ucuzuyla öğrendim artımed kaset test çıkarsa pahalı alırım dedim ona sıra gelmedi

Bnm ilk silik başladı 2. Gün çoğaldı 3. Gün bi yaptım silik bile yok ben ilk gürünce kan vermiştim 10 Du sonra verdim düşüşe geçmiş

Ya sivasa geldim yolculuktu filan derken giremedim bi türlü bide Benm kimyasal çok olduğu için doktora gitmeden inanamıyıruz eşim hala hamile değil gibi bakıyor beni heveslendirme diyor çarşamba randevum var kese görürsek inanacak
Seni de eşini de o kadar iyi anlıyorum ki keşke anlamasaydım 😭😭😭

Kızlar ilk ikisi kimyasal gebelikten olma çıkıp sonraki gün çıkmadı. Diğeride ilk gebeliğimi öğrendiğin çok aşırı bi silikti ve beta 300 Du o gün verdiğinde

Eklentiler

• 8A597897-8BE8-4B8F-9485-853096D33962.webp
    8A597897-8BE8-4B8F-9485-853096D33962.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 13
  • B97481CE-2B82-426C-BF54-0550F806E811.webp
    B97481CE-2B82-426C-BF54-0550F806E811.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2846.webp
    IMG_2846.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 11
ayy kızlar üzerimde bir halsizlik var kolumu kaldıracak halim yok resmen bi çay yaptım 2 kurabiye yicem sanki şekerim düştü 🥲

İşte böyle dileyeceksin 😍 tebrikler enişteye gözüme girdi 👏🏻👏🏻 bende çocuklarda Deniz hastasıyız oğlumun adını bile Deniz Berkay koydum önümüzdeki hafta bizde gidicez nasipse siz hangisine gittiniz varmı buralarda temiz ılık suyu olan sahil
Vallah Silivri'ye gittik ya güzeldi de sade bu var hiç çekmedim denizin içinde kumsal ayagına bir şey batmıyor

Eklentiler

• 13725.webp
    13725.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar ilk ikisi kimyasal gebelikten olma çıkıp sonraki gün çıkmadı. Diğeride ilk gebeliğimi öğrendiğin çok aşırı bi silikti ve beta 300 Du o gün verdiğinde
Reglin geçince mi test yaptın yoksa

Vallah Silivri'ye gittik ya güzeldi de sade bu var hiç çekmedim denizin içinde kumsal ayagına bir şey batmıyor
Ay fotosu bile yetiyor için açılıyor biz guneyliye gitcez geçen sene arkadaşlarla oraya gittik eve Denizi gibi ılık Edirne'de Erikli var çivi gibi ben severim ama çocuklara sikinti

Yanlış çıkıp boş yere sevindirmesin de artık fiyatı hiç önemli değil en iyi testin sağlamasını bile başka testlerle yapar hale geldi insanlar o derece güven yok😂😂😂
Freely ve artimed herkese yalancı gösteriyor bana varsa var yoksa yok gösterdi şimdiye kadar 😄😄😄.

Bu fotoğrafı bile çirkin gösteriyor yetkililer bu fotoraf derecesini yükseltın ya cözünürlük işini ne atsak bulanık

3. Fotoda hiç yok nerdeyse çizgi markası ne onun hasssalik pek yokmuş valla

Back
X