• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ucuz test pahalı test karmaşasına bi son vermek için yazıyorum benim canım pahalı testi almak istedi ve aldım bu demek değildir ki ucuz testler kötüdür ve hepsi yanlış sonuç çıkarır😂😂 Pahalı testlerde de bu şekilde olabilir ama ben tercihimi bu yönde kullandım daha önce ucuz testler kullanmış biri olarak🫠🫠🫠 kamuoyuna duyuru gibi oldu bu da

Ay fotosu bile yetiyor için açılıyor biz guneyliye gitcez geçen sene arkadaşlarla oraya gittik eve Denizi gibi ılık Edirne'de Erikli var çivi gibi ben severim ama çocuklara sikinti
Yani neresi hoşsa gidin değerlendirin deniz işini

@papatya12a hazır mıyız fal bakmaya ahhsjsksks dm atıcam

1000300818.webp
ohh be dünya varmış😂

Arkadaşlar ucuz test pahalı test karmaşasına bi son vermek için yazıyorum benim canım pahalı testi almak istedi ve aldım bu demek değildir ki ucuz testler kötüdür ve hepsi yanlış sonuç çıkarır😂😂 Pahalı testlerde de bu şekilde olabilir ama ben tercihimi bu yönde kullandım daha önce ucuz testler kullanmış biri olarak🫠🫠🫠 kamuoyuna duyuru gibi oldu bu da
Sen dpo erken olduğu için bence mantıklı olanı yaptın bende eşim aldığında fiyatı bilmiyordum eczacı en net bu gösterir demiş almış umrunda değil onun parası yeterki çıksın kafasindaydi 🤣🤣 parayı duyunca Allah'ım nolur hamile olayım daha ucuza gelir demiştim🤪🤪

Bnm ilk silik başladı 2. Gün çoğaldı 3. Gün bi yaptım silik bile yok ben ilk gürünce kan vermiştim 10 Du sonra verdim düşüşe geçmiş

Ya sivasa geldim yolculuktu filan derken giremedim bi türlü bide Benm kimyasal çok olduğu için doktora gitmeden inanamıyıruz eşim hala hamile değil gibi bakıyor beni heveslendirme diyor çarşamba randevum var kese görürsek inanacak
Hangi doktora randevu aldın bende Sivasta yaşıyorum da, (inşallah 1 2 aya çanakkaleye taşınıyorum) ben burada Ümmühan hanıma gittim memnun kalmadım. Şimdi özlem bolayır dan aldım herkes onu çok beğenmiş eşini de bizzat tanıyorum ertuğrul hocam. inşallah hayırlı haberlerle hepimiz döneriz

Hangi doktora randevu aldın bende Sivasta yaşıyorum da, (inşallah 1 2 aya çanakkaleye taşınıyorum) ben burada Ümmühan hanıma gittim memnun kalmadım. Şimdi özlem bolayır dan aldım herkes onu çok beğenmiş eşini de bizzat tanıyorum ertuğrul hocam. inşallah hayırlı haberlerle hepimiz döneriz
Sende durum neydi kuzum güncelleme geldimi

Sende durum neydi kuzum güncelleme geldimi
Ben hâlâ regl olmadım. Gebelik belirtileri de devam ediyor, yarın sabah sağlık ocağına kan vermeye gidicem. Sizce saat farkeder mi Bayadır sağlık ocağına gitmiyorum 4.gün gecikmeyle çıkar diye tahmin ediyorum ne varsa ama eşime işten gelirken nöbetçi eczaneye de uğratabilirim meraktan bilmiyorum

Sen dpo erken olduğu için bence mantıklı olanı yaptın bende eşim aldığında fiyatı bilmiyordum eczacı en net bu gösterir demiş almış umrunda değil onun parası yeterki çıksın kafasindaydi 🤣🤣 parayı duyunca Allah'ım nolur hamile olayım daha ucuza gelir demiştim🤪🤪
İlk gebelik testi tecrübem değil daha önce aldıklarımda da yalancı pozitifler ya da testlerin bozuk olması gibi şeyler yaşamıştım tesafüfe bak ki bu markalardan biri artımed kdlsldldl ötekini hatırlamıyorum ama uzun pembe uçlu bi testti. bu kez de pahalıya yöneldim dkkdkddk beta 300 olduktan sonra her test gösterir. Önemli olan başta yakalamak zaten hedefim o

Ben hâlâ regl olmadım. Gebelik belirtileri de devam ediyor, yarın sabah sağlık ocağına kan vermeye gidicem. Sizce saat farkeder mi Bayadır sağlık ocağına gitmiyorum 4.gün gecikmeyle çıkar diye tahmin ediyorum ne varsa ama eşime işten gelirken nöbetçi eczaneye de uğratabilirim meraktan bilmiyorum
Ayyyy nasıl duruyon bana kalsa test alır gelirdim şimdiye sana🤣🤣

Su şehird
Hangi doktora randevu aldın bende Sivasta yaşıyorum da, (inşallah 1 2 aya çanakkaleye taşınıyorum) ben burada Ümmühan hanıma gittim memnun kalmadım. Şimdi özlem bolayır dan aldım herkes onu çok beğenmiş eşini de bizzat tanıyorum ertuğrul hocam. inşallah hayırlı haberlerle hepimiz döne
Su şehirden aldım

Back
X