Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır be kim gircek bu kadar mesajı tek tek olucam

Ay doldursak ne güzel olur heee bizede bir ödül verilmeli @Mune nerelerdesin bagggcimmm
eses canıımmm tablo diyorsunuz beni etiketliyorsun, menopozlu yakınlarınızı üye mi yaptınız menopozlular listesi mi yapayım onun için mi çağırdın

eses canıımmm tablo diyorsunuz beni etiketliyorsun, menopozlu yakınlarınızı üye mi yaptınız menopozlular listesi mi yapayım onun için mi çağırdın
Hayır beeee ozlestik seni şey gibi görüyorum sınırlı annemdeki. Ay dur unuttum heee Perihan teyze ne zaman ihtiyaclari varsa çağırıyorlar ya tablo gebis dolarsa ödül varmı onu soracaktım bossan goy boy yapalım diye umarım rahatsız etmedik

Herzaman burda olduğunu bilmek güzel hissettirdi

Aaaa dur belki gormemissindir @Ayseeglr pozitif gordu bugün gebe artık geçen yorumuna cevap atmıştın sohbet etmistiniz ya

Rica ederim rahatsız etmediniz valla tablo dolarsa kocaları sıkıştıracaksınız pamuk elleri cebe atacaklar

Ah anacımmm keşke onun gibi olsam sitede Aliye Rona gibiyim

Herzaman burda olduğunu bilmek güzel hissettirdi

Teşekkür ederim ne kadar naziksiniz öyle

Biraz işlerim var, onları halledeyim uğrarım, tablonuz hamileliklerle dolsun muhabbetiniz bol olsun inşallah

Aliye rona yi arastiricam kim bilmiyorum fransizim şuan kocaların atsalar da atmasalarda o eller cebe girecek masraflar artacak beni gebe birakmasi bile bir hediye kolay gelsin

Sen işlerini halledene kadar ben de hamile kalırım da tebrikleşiriz inşallah

ağlıycam galibaaaa hamilelikten hep hahahahah ay hem daha önce hiç görmediğim birilerinin teyzesi oldum hem de daha önce hiç görmediğim birileri benim bebemin teyzeleri oldu çok duygusal bi topum şuan

Şunu flaşsız Çek kabul etmiyorum abi kkabul etmiyorum kaç defa soylucem negatif test yoktur siz goremiyorsunuz buda benim sözüm bundan sonra e.r.ş imzamida atayim
negatif test yoktur akıl sağlığı yerinde olan insan vardır ahhajhdhkjld

eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayım ben yine de garantici biri olmanın laneti

Aliye rona yi arastiricam kim bilmiyorum fransizim şuan kocaların atsalar da atmasalarda o eller cebe girecek masraflar artacak beni gebe birakmasi bile bir hediye kolay gelsin
Allahımmm bu topik 50 yaş altıydı değil mi:))) bende kabahat siz nereden bileceksiniz Aliye Rona’yı

Oynadığı filmlerde sert görüntüsüyle ve laflarıyla döven oyuncusuydu.

Hömm şimdilerde bir kadın oyuncu var ona yeni Aliye Rona diyorlar, karakterin ismi aklıma gelse youtube shortslarda bir repliği çok çıkıyordu aklıma gelmiyor bir türlü

`