Hayır be kim gircek bu kadar mesajı tek tek olucamtakılıyorum ben sana
Yine ezan okunuyor aminnnn diyorum boşa gitmesin duamizCanımsın Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşAllah
eses canıımmm tablo diyorsunuz beni etiketliyorsun, menopozlu yakınlarınızı üye mi yaptınız menopozlular listesi mi yapayım onun için mi çağırdınHayır be kim gircek bu kadar mesajı tek tek olucam
Ay doldursak ne güzel olur heee bizede bir ödül verilmeli@Mune nerelerdesin bagggcimmm
Hayır beeee ozlestikeses canıımmm tablo diyorsunuz beni etiketliyorsun, menopozlu yakınlarınızı üye mi yaptınız menopozlular listesi mi yapayım onun için mi çağırdın
Herzaman burda olduğunu bilmek güzel hissettirdieses canıımmm tablo diyorsunuz beni etiketliyorsun, menopozlu yakınlarınızı üye mi yaptınız menopozlular listesi mi yapayım onun için mi çağırdın
Aaaa dur belki gormemissindir @Ayseeglr pozitif gordu bugün gebe artıkeses canıımmm tablo diyorsunuz beni etiketliyorsun, menopozlu yakınlarınızı üye mi yaptınız menopozlular listesi mi yapayım onun için mi çağırdın
Amin inşAllahYine ezan okunuyor aminnnn diyorum boşa gitmesin duamiz
Hayır beeee ozlestikseni şey gibi görüyorum sınırlı annemdeki. Ay dur unuttum heee Perihan teyze ne zaman ihtiyaclari varsa çağırıyorlar ya tablo gebis dolarsa ödül varmı onu soracaktım bossan goy boy yapalım diye umarım rahatsız etmedik
Herzaman burda olduğunu bilmek güzel hissettirdi
Aliye rona yi arastiricam kim bilmiyorum fransizim şuanRica ederim rahatsız etmedinizvalla tablo dolarsa kocaları sıkıştıracaksınız pamuk elleri cebe atacaklar
Ah anacımmm keşke onun gibi olsam sitede Aliye Rona gibiyim
Teşekkür ederim ne kadar naziksiniz öyle
Biraz işlerim var, onları halledeyim uğrarım, tablonuz hamileliklerle dolsun muhabbetiniz bol olsun inşallah
bebe time bile şuan 120 tlValla olan kendini öyle böyle belli ediyor ya
Ah ah 10 TL idi 13 sene önce 8 sene öncede 20bebe time bile şuan 120 tl
Sen işlerini halledene kadar ben de hamile kalırım da tebrikleşiriz inşallahRica ederim rahatsız etmedinizvalla tablo dolarsa kocaları sıkıştıracaksınız pamuk elleri cebe atacaklar
Ah anacımmm keşke onun gibi olsam sitede Aliye Rona gibiyim
Teşekkür ederim ne kadar naziksiniz öyle
Biraz işlerim var, onları halledeyim uğrarım, tablonuz hamileliklerle dolsun muhabbetiniz bol olsun inşallah
öyle diyosan öyle olsun gülümHayır o Bebek gobusuben oylee görüyorum sende balık hafızalısin ne çabuk unuttun hamile olduğunu
ağlıycam galibaaaa hamilelikten hep hahahahah ay hem daha önce hiç görmediğim birilerinin teyzesi oldum hem de daha önce hiç görmediğim birileri benim bebemin teyzeleri oldu çok duygusal bi topum şuanEn teyze biziz
negatif test yoktur akıl sağlığı yerinde olan insan vardır ahhajhdhkjldŞunu flaşsız Çek kabul etmiyorum abi kkabul etmiyorum kaç defa soylucem negatif test yoktursiz goremiyorsunuz buda benim sözüm bundan sonra e.r.ş imzamida atayim
Belirti değil aşko direkt hamilesin normal bunlarOlabilir buda bir belirti sonuçta
eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayım ben yine de garantici biri olmanın lanetiSen dpo erken olduğu için bence mantıklı olanı yaptın bende eşim aldığında fiyatı bilmiyordum eczacı en net bu gösterir demiş almış umrunda değil onun parası yeterki çıksın kafasindaydiparayı duyunca Allah'ım nolur hamile olayım daha ucuza gelir demiştim
Allahımmm bu topik 50 yaş altıydı değil mi:))) bende kabahat siz nereden bileceksiniz Aliye Rona’yıAliye rona yi arastiricam kim bilmiyorum fransizim şuankocaların atsalar da atmasalarda o eller cebe girecek masraflar artacak beni gebe birakmasi bile bir hediye kolay gelsin
Evet ya maksat eğlenceUygumalar ezbere konuşuyor
Beni en gebiş olarak yazdın mı kız bakim bakimmmmEkleyim.mi tabloya canımçok sevindim yasa