Yani neresi hoşsa gidin değerlendirin deniz işiniAy fotosu bile yetiyor için açılıyor biz guneyliye gitcez geçen sene arkadaşlarla oraya gittik eve Denizi gibi ılık Edirne'de Erikli var çivi gibi ben severim ama çocuklara sikinti
Banada ya var gösterdi vardidaFreely ve artimed herkese yalancı gösteriyor bana varsa var yoksa yok gösterdi şimdiye kadar.
Fal mi bakıyor yaaa banada baksın lüften hemen yaparım,@papatya12a hazır mıyız fal bakmaya ahhsjsksks dm atıcam
Tabiii ekleyebilirsiniz çok teşekkür ediyorumEkleyim.mi tabloya canımçok sevindim yasa
Hahahssjsjs öyle bi duyum aldım bide derya ablaya gönderdim uygulamadan beklerken jsjajajFal mi bakıyor yaaa banada baksın lüften hemen yaparım,
Sen dpo erken olduğu için bence mantıklı olanı yaptın bende eşim aldığında fiyatı bilmiyordum eczacı en net bu gösterir demiş almış umrunda değil onun parası yeterki çıksın kafasindaydiArkadaşlar ucuz test pahalı test karmaşasına bi son vermek için yazıyorum benim canım pahalı testi almak istedi ve aldım bu demek değildir ki ucuz testler kötüdür ve hepsi yanlış sonuç çıkarırPahalı testlerde de bu şekilde olabilir ama ben tercihimi bu yönde kullandım daha önce ucuz testler kullanmış biri olarak kamuoyuna duyuru gibi oldu bu da
Hangi doktora randevu aldın bende Sivasta yaşıyorum da, (inşallah 1 2 aya çanakkaleye taşınıyorum) ben burada Ümmühan hanıma gittim memnun kalmadım. Şimdi özlem bolayır dan aldım herkes onu çok beğenmiş eşini de bizzat tanıyorum ertuğrul hocam. inşallah hayırlı haberlerle hepimiz dönerizBnm ilk silik başladı 2. Gün çoğaldı 3. Gün bi yaptım silik bile yok ben ilk gürünce kan vermiştim 10 Du sonra verdim düşüşe geçmiş
Ya sivasa geldim yolculuktu filan derken giremedim bi türlü bide Benm kimyasal çok olduğu için doktora gitmeden inanamıyıruz eşim hala hamile değil gibi bakıyor beni heveslendirme diyor çarşamba randevum var kese görürsek inanacak
Rica ederim canım sat bat ve yaşı yazar misinTabiii ekleyebilirsiniz çok teşekkür ediyorum
Uygumalar ezbere konuşuyorHahahssjsjs öyle bi duyum aldım bide derya ablaya gönderdim uygulamadan beklerken jsjajaj
Sende durum neydi kuzum güncelleme geldimiHangi doktora randevu aldın bende Sivasta yaşıyorum da, (inşallah 1 2 aya çanakkaleye taşınıyorum) ben burada Ümmühan hanıma gittim memnun kalmadım. Şimdi özlem bolayır dan aldım herkes onu çok beğenmiş eşini de bizzat tanıyorum ertuğrul hocam. inşallah hayırlı haberlerle hepimiz döneriz
Afiyet olsun kuzum ama dikkat edelim artık gebe sayımız artıyorEki Görüntüle 3808239 ohh be dünya varmış
Ayyy gözün aydın Rabbim saglikla ilerletsin.Kuşummmm tatilden geldik vs anca haber ediyorum anlık gebeyimİnşallah saglikla yukselir de kucagima alirim.
Ben hâlâ regl olmadım. Gebelik belirtileri de devam ediyor, yarın sabah sağlık ocağına kan vermeye gidicem. Sizce saat farkeder mi Bayadır sağlık ocağına gitmiyorum 4.gün gecikmeyle çıkar diye tahmin ediyorum ne varsa ama eşime işten gelirken nöbetçi eczaneye de uğratabilirim meraktan bilmiyorumSende durum neydi kuzum güncelleme geldimi
at askım senin için geldim@papatya12a hazır mıyız fal bakmaya ahhsjsksks dm atıcam
Sen dpo erken olduğu için bence mantıklı olanı yaptın bende eşim aldığında fiyatı bilmiyordum eczacı en net bu gösterir demiş almış umrunda değil onun parası yeterki çıksın kafasindaydiparayı duyunca Allah'ım nolur hamile olayım daha ucuza gelir demiştim
İlk gebelik testi tecrübem değil daha önce aldıklarımda da yalancı pozitifler ya da testlerin bozuk olması gibi şeyler yaşamıştım tesafüfe bak ki bu markalardan biri artımed kdlsldldl ötekini hatırlamıyorum ama uzun pembe uçlu bi testti. bu kez de pahalıya yöneldim dkkdkddk beta 300 olduktan sonra her test gösterir. Önemli olan başta yakalamak zaten hedefim oSen dpo erken olduğu için bence mantıklı olanı yaptın bende eşim aldığında fiyatı bilmiyordum eczacı en net bu gösterir demiş almış umrunda değil onun parası yeterki çıksın kafasindaydiparayı duyunca Allah'ım nolur hamile olayım daha ucuza gelir demiştim
Ayyyy nasıl duruyon bana kalsa test alır gelirdim şimdiye sanaBen hâlâ regl olmadım. Gebelik belirtileri de devam ediyor, yarın sabah sağlık ocağına kan vermeye gidicem. Sizce saat farkeder mi Bayadır sağlık ocağına gitmiyorum 4.gün gecikmeyle çıkar diye tahmin ediyorum ne varsa ama eşime işten gelirken nöbetçi eczaneye de uğratabilirim meraktan bilmiyorum
Su şehirden aldımHangi doktora randevu aldın bende Sivasta yaşıyorum da, (inşallah 1 2 aya çanakkaleye taşınıyorum) ben burada Ümmühan hanıma gittim memnun kalmadım. Şimdi özlem bolayır dan aldım herkes onu çok beğenmiş eşini de bizzat tanıyorum ertuğrul hocam. inşallah hayırlı haberlerle hepimiz döne