Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben test yanlıs cıkarır onu da bilmiyordum test testır sanırdım Artık ben de yaparsam şüphe ederim acaba yanlıs mı dıye

Baktın hala olmuyor bırak testi kız aaaaa bu paraya çocuğa bez doldururduk son valla testler gidene kadar gebelik denicem sonra salicam uşak hareketlerinde anlarız zaten yetoooo

Bizden kaçar mı aşkım ben beta 10 ken yakalamıştım sende bu konuda emin adımlarla ilerliyorsun arkandayım devamkeee

Sitede bir problem mi var bnde mi var güncellemiyor göndermiyor yada 2-3 kez gönderiyor kortizol seviyemi arttırıyor

Valla ben test yanlıs cıkarır onu da bilmiyordum test testır sanırdım Artık ben de yaparsam şüphe ederim acaba yanlıs mı dıye
Aynı muhabbette eşimle konuştuk geçen dedim ki mercimeği öğrenirken beklemediğimiz için ilk pozitif de şaşırdık ama asla düşünmedim yalancı pozitif diye sadece 2 de vardı elimizde garanti olsun deyip yaptırdık ama bir bebetan biri artımeddi galiba mavi renkli hala duruyor atmadım şimdi bana şu marka yalancı deseler artık almayacak hale geldim

Silinmiyorda ya hamile olanlar hakkınızı helal edin çok takılırım böyle şeylere ben ya
Hayır be kim gircek bu kadar mesajı tek tek olucam takılıyorum ben sana

`