- Emoji Skoru
- 841
- Puanlar
- 323
olur hahjshjjhdjdhE deneyeyim yarın video atayım size dkdkdkdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur hahjshjjhdjdhE deneyeyim yarın video atayım size dkdkdkdk
yapay zekaya göre 30 temmuz bence dün veya bugün olmalıydı. çok tartştk ama şkna edemedim kendisiniyaparlar balım inş pozitif görürsün ama kan için bekle bence bat geçmiş miydi yakın mıydın
Sen dur garı uzatma kablon mu var hemen isiyon her yereE deneyeyim yarın video atayım size dkdkdkdk
Eskiler böyle mi anlıyomuş neymişYaaa fasulye sirigi mıymış bu hemen uzucam filizlencennasıl bir sidik bunu filizlendirebilir
![]()
Özel sidik o trendyoldan alıyorsun içiyorsun sonra içiyorsun pirince eğer filizlenirse gebesinYaaa fasulye sirigi mıymış bu hemen uzucam filizlencennasıl bir sidik bunu
Aşkım o laftan anlamiyor çocuk gbi bişiyapay zekaya göre 30 temmuz bence dün veya bugün olmalıydı. çok tartştk ama şkna edemedim kendisini![]()
Aşırı sidik problems yaşıyorum kaç gündür dkdkdkkdSen dur garı uzatma kablon mu var hemen isiyon her yere![]()
Nerden nereye sen hiç utanmıyor mu 400 lira vermeye testeEskiler böyle mi anlıyomuş neymiş![]()
31 temmuz da benim işte gel beraber bekleyelim çarşamba beraber yaparızyapay zekaya göre 30 temmuz bence dün veya bugün olmalıydı. çok tartştk ama şkna edemedim kendisini![]()
Ay maşallahKan sonucum 97 çıktı kızlarinşallah sağlıklı ve hayırlısı olur hepimiz için
![]()
Ben seni zaten yazmıştım tabloyaKan sonucum 97 çıktı kızlarinşallah sağlıklı ve hayırlısı olur hepimiz için
![]()
yahu her ay reglm 3-5 gün geri gelir geçen ay 29 haziranda oldum o haklı cıkarsa özür diliycem ben haklıysam a.s c cmAşkım o laftan anlamiyor çocuk gbi bişi![]()
Aha şimdide kahveye çiçek atıyor31 temmuz da benim işte gel beraber bekleyelim çarşamba beraber yaparız![]()
ahahshkjdj bizzat kocam ödedi kendisi düşünsünNerden nereye sen hiç utanmıyor mu 400 lira vermeye testefasulyeye iseyen menülerimiz varmış tuhhh sana
Evet ya ben normalde son aylarda yaşıyordum ama son gebeliklerde ilk aylarda yasadimAşırı sidik problems yaşıyorum kaç gündür dkdkdkkd
ben balık burcuyum aşko o kadar sabır bende yok varsa o zaten belli olmuştur beklemey gerek yok31 temmuz da benim işte gel beraber bekleyelim çarşamba beraber yaparız![]()
ayyy tebriklerrrrrr çok sevindimmmKan sonucum 97 çıktı kızlarinşallah sağlıklı ve hayırlısı olur hepimiz için
![]()
Kocam da kocamahahshkjdj bizzat kocam ödedi kendisi düşünsüno kazanıyo ben harcıyorum evlenme cüzdanımızda bizzat böyle yazıyo flkldlkd
Ay evet sağ ol canım benden çok inanmışsın buna hdjddjBen seni zaten yazmıştım tabloyahayırlı olsun aşkım sağlıkla al kucağına bebisini