- Emoji Skoru
- 841
- Puanlar
- 323
şuan bütün kurşunlar boşa aşkım jdjdjkdjSen git çocuk yap kadın hamileenerjiyi doğru yere yonlendir.bosa gidiyor yaaaaa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan bütün kurşunlar boşa aşkım jdjdjkdjSen git çocuk yap kadın hamileenerjiyi doğru yere yonlendir.bosa gidiyor yaaaaa
![]()
Şey sen gittikten sonra biz sap sup falanBen yatmaya gidiyorum embryom yorulmuş tekme atıyor falan yani dkdkdkd @eses_35 şu karıya sahip çık gidici bu gelen gidene halleniyor @doriath Esra’ya emanetsin dkdkdkkd
Oha puştingen şhayzenohh ortalık bana kaldı ohhhhhhh başka topiclerde aldatayım seni jkdkjkdkdl
Senden kıskanmıyo bi kraliçemŞey sen gittikten sonra biz sap sup falantamam tamam bende bu karı seni görünce zaten taşması bosanmisa dönüyor gözü dönüyor
sen uzaklaş ben alicam onu gazini
Neden la kurşun adres sormaz kişuan bütün kurşunlar boşa aşkım jdjdjkdj
Oha hepsi ayrı Abaza djdjjdjd @doriath sen en iyisi profiline ayse benim aşkım yaz dkdkkdkdkdkdŞey sen gittikten sonra biz sap sup falantamam tamam bende bu karı seni görünce zaten taşması bosanmisa dönüyor gözü dönüyor
sen uzaklaş ben alicam onu gazini
yumurtam mortingen olabilir flfkkfNeden la kurşun adres sormaz ki![]()
Gel özelde yalaşalım pardon yazışalımÇok seksi konuşuyorsun bence kes![]()
Biliyor kurt artık yaşlıSenden kıskanmıyo bi kraliçem![]()
tabiii efendimOha hepsi ayrı Abaza djdjjdjd @doriath sen en iyisi profiline ayse benim aşkım yaz dkdkkdkdkdkd
Bise yok anne bişe yokyumurtam mortingen olabilir flfkkf
Ayşe gelirim bak uyutmakGel özelde yalaşalım pardon yazışalım![]()
Annneeee korkuyorum gitttt kışşşAyşe gelirim bak uyutmak![]()
Bas git kan topictenohh ortalık bana kaldı ohhhhhhh başka topiclerde aldatayım seni jkdkjkdkdl
Kocam çocukları paten pistine goturduAnnneeee korkuyorum gitttt kışşş
Kocana gitsene kız sen djdjdjdj
Biliyor kurt artık yaşlıkurt tekliyor ondan
![]()
Ben olgun severimBiliyor kurt artık yaşlıkurt tekliyor ondan
![]()
Biliyorum olgunluk yaştan değil karskterimdevar demek sende bunu sezdin lan kendimi Nuri Alço gbi hissettim tövbe tövbe alsa lez olamazmisim benlik değil oyyykkoBen olgun severim
( bu arada aramızda yaş farkı yok denecek kadar az dnndkdkdkdks
Seninde aşkın yalanmış yalanmış de Yakup ekinden@doriath bak hele hız kayboldu ortadan bana boynuz takmaya gitti uyucam dedim fırsat buldu abowwww