• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yatmaya gidiyorum embryom yorulmuş tekme atıyor falan yani dkdkdkd @eses_35 şu karıya sahip çık gidici bu gelen gidene halleniyor @doriath Esra’ya emanetsin dkdkdkkd
Şey sen gittikten sonra biz sap sup falan 🤣🤪 tamam tamam bende bu karı seni görünce zaten taşması bosanmisa dönüyor gözü dönüyor🤣🤪 sen uzaklaş ben alicam onu gazini

Şey sen gittikten sonra biz sap sup falan 🤣🤪 tamam tamam bende bu karı seni görünce zaten taşması bosanmisa dönüyor gözü dönüyor🤣🤪 sen uzaklaş ben alicam onu gazini
Senden kıskanmıyo bi kraliçem😂

Oha hepsi ayrı Abaza djdjjdjd @doriath sen en iyisi profiline ayse benim aşkım yaz dkdkkdkdkdkd

@doriath bak hele hız kayboldu ortadan bana boynuz takmaya gitti uyucam dedim fırsat buldu abowwww

Ben olgun severim 🫠
( bu arada aramızda yaş farkı yok denecek kadar az dnndkdkdkdks
Biliyorum olgunluk yaştan değil karskterimdevar demek sende bunu sezdin lan kendimi Nuri Alço gbi hissettim tövbe tövbe alsa lez olamazmisim benlik değil oyyykko🤣🤣

Back
X