• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben balık burcuyum aşko o kadar sabır bende yok varsa o zaten belli olmuştur beklemey gerek yok🤣
Bende 7 aylığım diyorum inanmıyorlar asla yavaş insana zamana beklemeue gelemem

ya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah
Aaa bende de bu gün böyle oldu bende mi hamileyim kız ve her hamile olduğunda bir dişini kaybeden bir tanıdığım var. Galiba bütün üyeleri hamile olan konu bizimki olacak inşallah 😍😍😍🤭🤭🤭🥰🥰🥰

Ben yatmaya gidiyorum embryom yorulmuş tekme atıyor falan yani dkdkdkd @eses_35 şu karıya sahip çık gidici bu gelen gidene halleniyor @doriath Esra’ya emanetsin dkdkdkkd

Ben yatmaya gidiyorum embryom yorulmuş tekme atıyor falan yani dkdkdkd @eses_35 şu karıya sahip çık gidici bu gelen gidene halleniyor @doriath Esra’ya emanetsin dkdkdkkd
ohh ortalık bana kaldı ohhhhhhh başka topiclerde aldatayım seni jkdkjkdkdl

Aaa bende de bu gün böyle oldu bende mi hamileyim kız ve her hamile olduğunda bir dişini kaybeden bir tanıdığım var. Galiba bütün üyeleri hamile olan konu bizimki olacak inşallah 😍😍😍🤭🤭🤭🥰🥰🥰
Bişi diyim mi bence olabilir benim dişim sızlıyor dünden beri ara sıra ağrı yoktu normalde

Back
X