- Katılım
- 3 Eylül 2014
- Mesajlar
- 1.245
- Emoji Skoru
- 841
- Puanlar
- 323
ben de oğlak burcuyum sabırsızlığın kitabını yazdım ben gel bak bekleyelimben balık burcuyum aşko o kadar sabır bende yok varsa o zaten belli olmuştur beklemey gerek yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de oğlak burcuyum sabırsızlığın kitabını yazdım ben gel bak bekleyelimben balık burcuyum aşko o kadar sabır bende yok varsa o zaten belli olmuştur beklemey gerek yok![]()
Bende 7 aylığım diyorum inanmıyorlar asla yavaş insana zamana beklemeue gelememben balık burcuyum aşko o kadar sabır bende yok varsa o zaten belli olmuştur beklemey gerek yok![]()
Aaa bende de bu gün böyle oldu bende mi hamileyim kız ve her hamile olduğunda bir dişini kaybeden bir tanıdığım var. Galiba bütün üyeleri hamile olan konu bizimki olacak inşallahya şimdi ciddi konuşcam hamilesin zuhaha demeyin de bana dhskjsjks benim de uyku halim var epey bi bitkinlik falan dün de ağzımda aft çıktı soruyorum ayşeye de olmuş aft olayı sen de dişim diyosun içimden diyorum ki lan hamile miyiz yoksa gerçekten dkjjkdjkd şuan en büyük referans ayşe hahahah
ya seni öperim haaaaAha şimdide kahveye çiçek atıyor
bekleme aşkım sabah erkenden git biyere tahlil yapalım yoksa test incelemekten şaşı olacazben de oğlak burcuyum sabırsızlığın kitabını yazdım ben gel bak bekleyelim![]()
Ay evet sağ ol canım benden çok inanmışsın buna hdjddj
umutlanmama 0,5 kaldı flklkflkfAaa bende de bu gün böyle oldu bende mi hamileyim kız ve her hamile olduğunda bir dişini kaybeden bir tanıdığım var. Galiba bütün üyeleri hamile olan konu bizimki olacak inşallah![]()
Bana cevap yazma ha başkalarına ancaben de oğlak burcuyum sabırsızlığın kitabını yazdım ben gel bak bekleyelim![]()
ben çarşamba yapıcam kollarım delik deşik geçen acilde damarımı patlattılar hahsjdbekleme aşkım sabah erkenden git biyere tahlil yapalım yoksa test incelemekten şaşı olacaz![]()
Bak dök yala brni dkdkdkdkdkya seni öperim haaaa
En çok ben sabırsızlık.hayir ben hayır ben karılar birbirine girdibekleme aşkım sabah erkenden git biyere tahlil yapalım yoksa test incelemekten şaşı olacaz![]()
eşşşoleşşek yazdım yaBana cevap yazma ha başkalarına anca
Aşkım dedi sanaben çarşamba yapıcam kollarım delik deşik geçen acilde damarımı patlattılar hahsjd
Bak dök yala brni dkdkdkdkdk
şu karıyı gaza getirmeyin yaaaaaAşkım dedi sana
Sen git çocuk yap kadın hamilenamnamnam üff delişısss
ohh ortalık bana kaldı ohhhhhhh başka topiclerde aldatayım seni jkdkjkdkdlBen yatmaya gidiyorum embryom yorulmuş tekme atıyor falan yani dkdkdkd @eses_35 şu karıya sahip çık gidici bu gelen gidene halleniyor @doriath Esra’ya emanetsin dkdkdkkd
Bişi diyim mi bence olabilir benim dişim sızlıyor dünden beri ara sıra ağrı yoktu normaldeAaa bende de bu gün böyle oldu bende mi hamileyim kız ve her hamile olduğunda bir dişini kaybeden bir tanıdığım var. Galiba bütün üyeleri hamile olan konu bizimki olacak inşallah![]()