- Emoji Skoru
- 1.287
- Puanlar
- 48
Ayy kızlar keşke yakın olsaydık da bizimkiler arkadaş olsaydıTşk ederiz teyzesierkekler fora
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kızlar keşke yakın olsaydık da bizimkiler arkadaş olsaydıTşk ederiz teyzesierkekler fora
![]()
Erkek diye diye getireceksin pipiliyiYa küçük pipili bir oğlum olacaksaBakarken göremediyse doktor, tek ayırıcı yöntem bu mudur ya
Üç çizgi varsa kız falan da diyorlar, bilmiyorum hiç..
Ya demi ama nasıl güzel olurduAyy kızlar keşke yakın olsaydık da bizimkiler arkadaş olsaydıtanımadığı bir sürü teyzesi var oğlumunnnn
![]()
Ya demi ama nasıl güzel olurdu![]()
Vallahi Harika olurdu, en azından birbirimizi anlıyoruz, dertleşiyoruz,yeri geliyor eğleniyoruzYa demi ama nasıl güzel olurdu![]()
Benim oğlumda da burada grubum vardı ve biz hala görüşüyoruz birbirimizin memleketine gidince falan ziyaret ediyoruz.. çok güzel birsey inş burada da öyle dostluklar kurulurVallahi Harika olurdu, en azından birbirimizi anlıyoruz, dertleşiyoruz,yeri geliyor eğleniyoruzbenim etrafımda ki çoğu arkadaşım yeni evli ya da bekar olduğu için şuan ki duygularımı açıklayabildiğim bi sizler varsınız yani, en ufak sıkıntı da ne bileyim en basit karın ağrısını size anlatıyorum mesela siz anlıyorsunuz diğerleri anlamıyor
![]()
Ben önceki bebeğimde buradaki sayfayı takip ederken, wp grubu linki paylaştılar, sanırım Kadınlar Klubü yöneticilerine aitti, normalde grup va yasak çünkü. Orada aylara göre gruplar var, şehirlere göre de gruplar var. Ama görüşülüyor mu dersen maalesef kimse kimseyle buluşmuyor. Bebek doğduktan sonra herkes kendi derdine düşüyor bir andaVallahi Harika olurdu, en azından birbirimizi anlıyoruz, dertleşiyoruz,yeri geliyor eğleniyoruzbenim etrafımda ki çoğu arkadaşım yeni evli ya da bekar olduğu için şuan ki duygularımı açıklayabildiğim bi sizler varsınız yani, en ufak sıkıntı da ne bileyim en basit karın ağrısını size anlatıyorum mesela siz anlıyorsunuz diğerleri anlamıyor
![]()
ben bilmediğim şeyleri sorarım gene kızlar size hahshahda chat 1 siz 2 benim kaynaklarımsınızBen önceki bebeğimde buradaki sayfayı takip ederken, wp grubu linki paylaştılar, sanırım Kadınlar Klubü yöneticilerine aitti, normalde grup va yasak çünkü. Orada aylara göre gruplar var, şehirlere göre de gruplar var. Ama görüşülüyor mu dersen maalesef kimse kimseyle buluşmuyor. Bebek doğduktan sonra herkes kendi derdine düşüyor bir andaAma mesela ben sürekli biberon kapağı kaybedip, sırf kapak için bir sürü biberon aldığımı söylediğimde aynı şehirde olduğum annelerden fazla biberon kapağı verme teklifleri gelmişti :) O yönlerden güzel oluyor..
İlk bebeği olanlara sınırsız soru hakkı :) İkinci çocuğu olanlara sınırlı soru hakkı, üçüncü çocuğu olanlara alkış yok anca finger snapben bilmediğim şeyleri sorarım gene kızlar size hahshahda chat 1 siz 2 benim kaynaklarımsınız![]()
Kan sulandırıcı + d vitamini + multivitaminKızlar günaydın, 12.haftadan sonra doktorunuz ilaç verdi mi? Bana feramat siye bir demir ilacı vermiş sadece ama sağlık ocağı d vitamini de versin dedi kafam karıştı. Bir de Koryoamniyotik seperasyon izlendiğiciçin günde bir progesteron alacakmışım daha önce karşılaşan var mı böyle bi şeyle
Neye bakılıyor tam olarak bende sonuç var ama hangisini söyliyim sana![]()
Risk olsa E nabızda referans dışı olarak görünür, kırmızı vurgulanır diye tahmin ediyorum.Eki Görüntüle 3824042
Bu şekilde yazıyor ne demek bilemedim risk var diyor chatgpt
Sağlık ocağı bugün kan aldı Demir eksikliği çıktı ve sevk verdi ne yapacağım ben bir ay sonra giderim diye düşünüyordum takı e nabızda sonuç görene kadar Allah en doğrusunu biliyor. Sağlık bakanlığı hamile kadınları kadın doğuma sevk edin demiş sevk kağıdıyla yarın başka bir doktora gideceğim belki netleşir ve cinsiyetide öğreniriz hayırlısı olsun sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalımRisk olsa E nabızda referans dışı olarak görünür, kırmızı vurgulanır diye tahmin ediyorum.
Güzelim bence bunu Chat'e sorma, çünkü tek bir sonuç değil ikili taramada çıkan. Bir sayfalık rapor veriyorlar, orada doktor daha detaylı bilgilendirir zaten. E-Nabız'a düşmüyor rapor, doktor elden teslim ediyor.Eki Görüntüle 3824042
evet ben de dedim yaa artık 3 aylık olduk hocam bakmasak dedim, yanılma payı olmasın bakacağım dedi. göbek yağım varmış ama öyle obez de değilim ki 75 kiloyum. ama varya nasıl netti herşeyi, kıprak kıprak eller ayaklar, bir hareketler pozlar. iyi ki alttan bakmış dedim![]()
Bende de hem karından hem alttan baktı son gittiğimde rahminde durumuna bakmak istedi ordaki damarların kan akışına kadar bakılıyormuşBu haftalarda alttan bakıldığını ilk defa duydum canım
Ayyy ayyy nasıl bir oh çektim insn bana çok ama çok mutlu oldumHanımlar bugün amniyosentez ön raporum gelmiş, cinsiyet ve trizomilere bakılmış temiz gelmiş. İçim biraz rahatladı ama esas sonuç 6 hafta içinde çıkar dediler. En azından fetal dna (nipt) testi sonucum tutarlı ilerliyor. Bekleyen herkesin sürecin sonunda sonuçları inşallah tamamen temiz gelir ve sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi.
Canım hiç bilmiyorum bunu yorumlamayı ama temizdir kalbini ferah tutEki Görüntüle 3824042
Çok şükür canin gözün aydin diger testlerinde temiz gelir inşallah saglicakla kavus yavrunaHanımlar bugün amniyosentez ön raporum gelmiş, cinsiyet ve trizomilere bakılmış temiz gelmiş. İçim biraz rahatladı ama esas sonuç 6 hafta içinde çıkar dediler. En azından fetal dna (nipt) testi sonucum tutarlı ilerliyor. Bekleyen herkesin sürecin sonunda sonuçları inşallah tamamen temiz gelir ve sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi.
E nabjza net düşmüyor canim doktoruna raporu gitmistir o sonucu anlatir sana bende e nabizdan bisey anlamamistim doktorum arayip bilgi vermişti musaneye gittigimde de raporu verdi elimeEki Görüntüle 3824042
Aaa nasıl ya, sağlık ocağında yapabileceklerini yapmaya devam edecekler mi acaba ? İnşallah ederler.Sağlık ocağı bugün kan aldı Demir eksikliği çıktı ve sevk verdi ne yapacağım ben bir ay sonra giderim diye düşünüyordum takı e nabızda sonuç görene kadar Allah en doğrusunu biliyor. Sağlık bakanlığı hamile kadınları kadın doğuma sevk edin demiş sevk kağıdıyla yarın başka bir doktora gideceğim belki netleşir ve cinsiyetide öğreniriz hayırlısı olsun sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım❤