Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar adeti kahve rengi leke gelince mi sayıyorsunuz yoksa kırmızıyı görünce mi adetliyim şuan doktora gideceğim 3 gün hangi günden sayacağımı bilemediö
Kırmızıyken regl kahverengi kesilmeye yakın gelir veya başka sorundan

Ya bunları yapanlarla doktorlar dalga geçiyor cankm o spermin kuyruğu boşuna değil diye çok hızlı hareket ederler diye
Canım sorun şu. Benim eşimin sperminde sorun var. Hareketlilik az. Canlı kalma süresi de az. Bizde faydası olur diye bu ay hem her gün yaptık hem de bu şekilde yaptık ve oldu :D

Canım sorun şu. Benim eşimin sperminde sorun var. Hareketlilik az. Canlı kalma süresi de az. Bizde faydası olur diye bu ay hem her gün yaptık hem de bu şekilde yaptık ve oldu :D
Hayırlı olsun bebeğin canım kaç haftalıkmış

regline kaç gün kala hangi testle öğrendin acaba ilk testin varsa atabilir misin
Reglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2026-09-15 at 06.16.09.webp
    WhatsApp Image 2026-09-15 at 06.16.09.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 21
Aynı bende öyle oldum bebeğim işte hiç gecikmeyen adet gecikti sonra kiste dönmüş solda pcos var dedi böylelikle öğrendim o yüzden dedim keşke gitseydin diye
Canım anca cumaya gidebiliyorum, öyle randevu buldum bakalım ne olacak doktorumlar bu ay takip yapöak istediğimi söyleyecegım coo yoruyor bu bekleyiş beni
Kızımı kaybettikten sonra kaldıramaz oldum

Reglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.
maşallah canım valla ben çizgileri çok az görebiliyorum iyi yakalamışsın valla markası ne bu testlerin

Back
X