Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    33
Hiç duymadım canım bende fmf hastasıyım şükür oğlumda çıkmadı inş bu bebektede çıkmaz.. her gen aktarılmıyor için rahat olsun
İnşallah canım inan fetal dna yaptırdığımdan beri ne gecem belli ne gündüzüm sürekli ağlıyorum dua ediyorum dün de gen testim çıktı delesyon varmış bende inşallah bebeğime aktarılmaz

İnşallah canım inan fetal dna yaptırdığımdan beri ne gecem belli ne gündüzüm sürekli ağlıyorum dua ediyorum dün de gen testim çıktı delesyon varmış bende inşallah bebeğime aktarılmaz
Canım inş birsey çıkmayacak inş

Kızlaaar kaç kilo aldınızzz kaçıncı haftadasınızzz
Pozitif gebelik testinden 11. Haftaya kadar 5 kilo almıştım. 11. Haftada diyete başladım, 5 haftadır kilo almadım. Bazen -1 kiloya kadar gerileyip geri geliyorum.

Ya şu erkek isimlerini paylaşın bacılarım 😅 daha bulamadık bi şey biz 😅😅
Aklıma gelen isimlerini yazayım, kendim koyacağımı yazmayacağım. Kum havuzunda sonra 5 tane Mehmet Ali bir arada sonra😂😅.
Çınar, Ayaz, Kağan, Atlas, Uras, Tarık, Asaf, Ömer Faruk, Atlas ( atlas koymayamı dövüyorlarmış gibi ),
Salih, Akif, Bora, Kuzey, Güney 😂

Aklıma gelen isimlerini yazayım, kendim koyacağımı yazmayacağım. Kum havuzunda sonra 5 tane Mehmet Ali bir arada sonra😂😅.
Çınar, Ayaz, Kağan, Atlas, Uras, Tarık, Asaf, Ömer Faruk, Atlas ( atlas koymayamı dövüyorlarmış gibi ),
Mert, Aras, Kerem, Oğuz, Tarık, barış

Ne kullanıyorsunuz acaba kan sulandırıcı olarak
İlk 0.4 lük sabah akşam enox oksapar başladım sonra göğüs ve kalp doktoruna gittim hibor 7500 başladık çok tuvalete çıksrıyor canım çok yanıyor tümünü kullandım en hafifi enox ve hibor sanırım ve karından az acıyor heryer morardı numarada

Ben sana yarın yazarım 🌸
Tamam canım 🌸🫶🏻
Canım çok şükür iyi geçti diye düşünüyorum ☺️
Yaa hadi inşallah hayırlısı olsun canım 🥹🌸
Kızlaaar kaç kilo aldınızzz kaçıncı haftadasınızzz
2 falan aldım canım. Ama bir alıp bir veriyorum. Düzenli beslenemiyorum.
Atahan ata Kağan asil göktürk han ege Efe(ama çok yaramaz oluyorlar 😅) yiğit Alp

Tamam canım 🌸🫶🏻

Atahan ata Kağan asil göktürk han ege Efe(ama çok yaramaz oluyorlar 😅) yiğit Alp
Bulut, Güneş, Toprak, Göktüğ, Gökçe, Timur, Selçuk, Ateş 🔥

Tamam canım 🌸🫶🏻

Doktordan geliyorum şimdi böbreğe de baktılar siyatik dedi magnezyum verdi galiba ben doğurana kadar çekeceğim kan tahlillerine şeker yüklemesiyle bakarız dedi

Doktordan geliyorum şimdi böbreğe de baktılar siyatik dedi magnezyum verdi galiba ben doğurana kadar çekeceğim kan tahlillerine şeker yüklemesiyle bakarız dedi
Bende sırayım o zaman bir yarın. 🥺

Back
X