Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
O kadar heyecanlandım ki, ilk kez bu sabah yaklaşık iki saattir bebeğimin hareketlerini net olarak hissediyorum, hatta dışarıdan karnımı dalgalandırdığını görüyorum 🥹🥹🥰 hiç durmadan tekmeliyor ya da dönüyor sanki, hayatımda ilk kez böyle bir duygu yaşıyorum, çok tuhaf oldum 🥹

O kadar heyecanlandım ki, ilk kez bu sabah yaklaşık iki saattir bebeğimin hareketlerini net olarak hissediyorum, hatta dışarıdan karnımı dalgalandırdığını görüyorum 🥹🥹🥰 hiç durmadan tekmeliyor ya da dönüyor sanki, hayatımda ilk kez böyle bir duygu yaşıyorum, çok tuhaf oldum 🥹
Benim duygu halim bebeğin hareketlerine bağlandı sanki hareketini hissedersem benden mutlusu yok hissetmessem depresyon moda giriyorum :(

İyi akşamlar kızlar 😊 bana bebek döndürmek için bildiğiniz şeyler lazım. 21. Haftada Detaylı da ne yaptıysak yüzünü göremedik (yürüme, çikolata, merdiven, meyve suyu) hatta tam döndü arkasını. Doktor 1 hafta sonra gel dedi gittik yine göremedik kafasını plasentaya gömmüş duruyordu ( ön plesanta). Kendi doktorumuz 24. Hafta kontrolünde kendimiz bakarız dedi çok şükür her şey yolunda çıkmıştı. Bu hafta gittik küçük hanım yine hafif yan durmuş keyif yapıyordu. Doktor salladı, dürttü ama hiç oralı olmadı bizim ki. Biraz görüyorum ama net bi görelim yürü gel dedi doktor. Yürüdüm merdiven indim çıktım geri geldim. Doktor dönmüş dönmüş ama tam tersine dönmüş dedi 😂😂 salladık yine, seslendik yok inadım inat dedi. Doktor bile umursamıyor bizi haftaya bakalım dedim. Yani baba inat ben inat tamam ama daha minicikken de “istemiyorum teşekkürler” diyemezsin ya. Aklınıza gelen bunlardan başka bi yöntem olursa söyleyin lütfen. 24+1 haftasıyla uyumlu 31cm 700 gr olmuşuz bu arada ♥️♥️💕🌸
Benim kız da detaylıda plasentaya yanağını yaslamıştı, sağa dön sola dön derken zorla yüzünü gösterdi ama gördüğümüz o harika fotoğraflardaki gibi değil yarım yamalak☺️
1 hafta sonrasında da kendi doktoruma gittim, benim kız yine plasentayla haşır neşirdi🤣 ne yapsak da dönmedi iyice sırtını döndü durdu. Sonra doktorum görmeden yollamak istemedi, kafeteryaya çık bir şeyler ye iç dedi. Profiterol yedim ve portakal suyu içtim biraz da yürüdüm beni tekrar alana kadar. Öyle döndü biraz, salladı da doktorum karnımı iyice🤣
Sonra doktorum gebelere bundan sonra gelmeden önce profiterol yiyin portakal suyu için diyeceğini söyledi🤣
En son yumrukları önünde dövüşe hazırlanıyordu😅
Perşembe de kontrol randevusuna gidicem, gitmeden en azından bir çikolata ve portakal suyu patlatırım artık🫠

Benim duygu halim bebeğin hareketlerine bağlandı sanki hareketini hissedersem benden mutlusu yok hissetmessem depresyon moda giriyorum :(
Sanırım hepimiz öyleyiz ya🥲 ben de öyleyim, eğer o gün hareketleri çok yoğunsa böyle iyice hissediyorsam keyfime yok diyecek🧚🏻‍♀️ ama daha sakinse vuruşları böyle alttan alttan az hissettiğimde ay doğru mu hissettim aman iyi misin kızım bi tekme atıver modunda oluyorum🥹

Ben ilk kez bu kadar net hissediyorum, o yüzden henüz öyle bir bağ kuramadım ama sanırım ben de çok etkileneceğim 🥹 Şimdi hareketlerinin düzensiz olduğunu bildiğim için çok takılmıyorum, ama ilerleyen zamanlarda düzenli hale geldiğinde hep takip edeceğim 🥰

Acıbadem konuşulmuş kızlar evet çok pahalı bir hastane ben de ona gidiyorum. Çoğunu sigortam karşılıyor allahtan ama doğumda aldığı farka baktım normal için 13.000 sezaryen yaklaşık 60.000. Bu bi de 2026 fiyatları. Fark almayan tamamını sigortanın karşıladığı hastane de varmış hatta işyerinde başka hamile arkadaşım var bence değiştir oraya git dedi ama bilmiyorum ya bu fark tutarları için çayı geçerken at değiştirmeye değer mi doktorumdan çok memnunum 🙄

Ben ilk kez bu kadar net hissediyorum, o yüzden henüz öyle bir bağ kuramadım ama sanırım ben de çok etkileneceğim 🥹 Şimdi hareketlerinin düzensiz olduğunu bildiğim için çok takılmıyorum, ama ilerleyen zamanlarda düzenli hale geldiğinde hep takip edeceğim 🥰
ay ben de ilk kez cok belirgin sekilde 23+0da hissettim ve bi saat boyunca pıt pıt attin karnım sanki hatta eşim uyuyordu videoya çektim çok netti. o günden beri her sabah dans şöleni var maşallah 🤣 ama her seferinde dışarıdan belli olmuyor sanırım o gün farklıydı inanilmaz güzel bi his ya, 30lu haftalarda cok daha net olacağını bilmek heyecanlandırıyor

22 hafta göbüş güncellemesi artık hareketleri daha net ve belirgin hissediyorum galiba bebek büyüdüğünden☺️

Eklentiler

• IMG_9503.webp
    IMG_9503.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 41
Acıbadem konuşulmuş kızlar evet çok pahalı bir hastane ben de ona gidiyorum. Çoğunu sigortam karşılıyor allahtan ama doğumda aldığı farka baktım normal için 13.000 sezaryen yaklaşık 60.000. Bu bi de 2026 fiyatları. Fark almayan tamamını sigortanın karşıladığı hastane de varmış hatta işyerinde başka hamile arkadaşım var bence değiştir oraya git dedi ama bilmiyorum ya bu fark tutarları için çayı geçerken at değiştirmeye değer mi doktorumdan çok memnunum 🙄
Bende Acıbadem’e gidiyorum. Sizin hangi sigorta acaba ? Hangisine gidiyorsunuz siz ?

ay ben de ilk kez cok belirgin sekilde 23+0da hissettim ve bi saat boyunca pıt pıt attin karnım sanki hatta eşim uyuyordu videoya çektim çok netti. o günden beri her sabah dans şöleni var maşallah 🤣 ama her seferinde dışarıdan belli olmuyor sanırım o gün farklıydı inanilmaz güzel bi his ya, 30lu haftalarda cok daha net olacağını bilmek heyecanlandırıyor
Ah gerçekten çok güzel, tarifi olmayan bir his değil mi 🥹🥰 Benim eşim de uyuyordu, ben de o duyguya o kadar girmiştim ki video çekmek hiç aklıma gelmedi. Sonra aklıma geldiğinde çekmeye başladım ama bizimki sanki anlamış gibi sakinleşti o anda 😂 Bakalımm umarım böyle devam eder artık 😍🙏 Daha önce çok nadir minik minik pıt pıtlar hissediyordum ama sadece bir kez oluyordu mesela, bebiş olup olmadığını hiç ayırt edemiyordum. Bu çok başkaydı 🥹

Benim kız da detaylıda plasentaya yanağını yaslamıştı, sağa dön sola dön derken zorla yüzünü gösterdi ama gördüğümüz o harika fotoğraflardaki gibi değil yarım yamalak☺️
1 hafta sonrasında da kendi doktoruma gittim, benim kız yine plasentayla haşır neşirdi🤣 ne yapsak da dönmedi iyice sırtını döndü durdu. Sonra doktorum görmeden yollamak istemedi, kafeteryaya çık bir şeyler ye iç dedi. Profiterol yedim ve portakal suyu içtim biraz da yürüdüm beni tekrar alana kadar. Öyle döndü biraz, salladı da doktorum karnımı iyice🤣
Sonra doktorum gebelere bundan sonra gelmeden önce profiterol yiyin portakal suyu için diyeceğini söyledi🤣
En son yumrukları önünde dövüşe hazırlanıyordu😅
Perşembe de kontrol randevusuna gidicem, gitmeden en azından bir çikolata ve portakal suyu patlatırım artık🫠
Bende perşembe gideceğim dediğinizi de deneyeceğim inşallah diyorum valla. Bizim kız biraz değişik hareket etmediği zamanlarda uyandıralım diye uğraşıyoruz kesinlikle tepki vermiyor. Fetal doppleri karnıma koyuyoruz kalp atışını bari duyalım diye (biraz tedirgin oluyorum da ben) başlıyor tekme atmaya kalp atışından çok tekmesini duyuyoruz. 😊😊 perşembe güzel haber veririz birbirine inşallah 🤲🏻

Cybex eezy s twist aldık gelince de çok beğendim ben. Özellikle koltuğu 360 derece dönsün istiyordum o da önemliydii. Zaten çevremde nerdeyse herkeste bu model var memnun olmayan görmedim bizim kriterlerimiz için çok uygun oldu 💖 pusetini de aldık onu da çok sevdim inşallah sağlıkla huzurla kullanırız hepimiz bebiş arabalarını 😍
Pusetinin adı nedir acaba bende cybex eazy twist aldım. Ama pusetini almadım ablamdan alıcam arabasıyla birlikte diye. Şimdi iki gündür pusetide mi alsaydım diye düşünüyorum. Ama anlayamadım da her model hepsine uyumlu mu değil mi cybexte. Sizinkinin adı nddir??

Benim gittiğim hastanede ilk açlık şekeri için alınan kanı tam hemogram ile birlikte damardan kan alarak yaptılar. Sonraki iki saatlik ölçümleri ise cihazla parmaktan kan alarak yaptılar. İlla damardan almalarına gerek olmuyor☺️
Kandan daha doğru sonuç verdiği için ben genelde kanla bakıyorlar diye biliyorum, damaryolu takıyorlar ve saat başı damaryolundan alıyorlar diye. Bakalım yarın doktoruma şeker sonuçlarımı göstereceğim bende nasıl çıkacak ve nasıl olacak 😂

Kandan daha doğru sonuç verdiği için ben genelde kanla bakıyorlar diye biliyorum, damaryolu takıyorlar ve saat başı damaryolundan alıyorlar diye. Bakalım yarın doktoruma şeker sonuçlarımı göstereceğim bende nasıl çıkacak ve nasıl olacak 😂
Düşme var mı şekerinizde yoksa yüksek mi çıkıyor ??

fatma hanım merhaba konuşmuştuk detaylı ultrasona gittiniz mi? Böbrek için ne söyledi
Merhaba dün yazmıştım ama gördünüz mü bilmiyorum. Bebeğimin böbreklerinde büyüme devaö ediyor. Biri 9.4 biri 7.1 mm olmuş. Doktor fetal yaptırdığım halde amniyosentez önerdi. Nadir kromozomal bir sıkıntı da olabilir diye. Ben durumu kabul etmedim çünkü diğer her şeyi normal. Canım çok sıkıldı. En kötü senaryo genetik hastalık ya da değilse ve büyümeye devam ederse idrarın mesaneden geri böbreğe kaçması sorunu oluyormuş böbrek yapısına zarar verebilir ve doğduğunda müdehale gerektirebilir dediler. Büyük bir kısmı da ilerleyen haftalarda düzeliyormuş. Siz gittiniz mi acaba bu durumu yaşayan çok kişi var aslında ama bu grupta bulamadım nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum

Pusetinin adı nedir acaba bende cybex eazy twist aldım. Ama pusetini almadım ablamdan alıcam arabasıyla birlikte diye. Şimdi iki gündür pusetide mi alsaydım diye düşünüyorum. Ama anlayamadım da her model hepsine uyumlu mu değil mi cybexte. Sizinkinin adı nddir??
Biz aton b2 isize aldık hepsi uyumlu mu bilemiyorum ama 🌸

Back
X