Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Uğur getirsin bu yeni başlık isteyen hepimize inşallah Mayıs 2027 de bebişimizi kucaklarımıza alırız.. daha deneme aşamasındayım bende 🙏

Merhaba değerli anne adaylarımız 🌸

Kısa bir süre önce açtığımız “Gün Gün Hamilelik” sayfamızda, hamileliğiniz boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre takip edebileceğiniz uygulamamızı paylaşmıştık.

Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama sayesinde, tahmini doğum tarihinizi girerek bebeğinizin gelişimini haftasına ve gününe göre kolayca takip edebilirsiniz. 🤰💕

Şimdi güzel bir yenilik daha yaptık. Artık uygulamada kullandığınız tahmini doğum tarihini imza alanınızda diğer kullanıcılarımızla da paylaşabilirsiniz.

Peki nasıl?​

Profil sayfanıza girerek Kişisel Bilgiler bölümündeki “Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi” alanına tahmini doğum tarihinizi gün-ay-yıl formatında yazmanız yeterli.

Örneğin: 19-05-2027
Detaylar : 🎉 Beklenen Güncelleme: KK Hamilelik Takviminiz Artık Çok Daha Yetenekli!

Tahmini doğum tarihinizi doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan “Tahmini Doğum Tarihi ve Gebelik Hesaplama” sayfamızdan da kolayca hesaplayabilirsiniz.

Böylece profilinizde bebeğinizin gelişimini takip eden diğer anne adaylarıyla aynı heyecanı paylaşabilir, Mayıs 2027 anneleri, Haziran 2027 anneleri gibi kendi doğum döneminizdeki anne adaylarını da daha kolay bulabilirsiniz. 🌸

Şimdiden hepinizin bu güzel yolculuğunun sağlıkla, huzurla ve mutlulukla geçmesini diliyoruz. 💕

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Sarjalet39130 temmuz3 eylulKız6 Mayıs

Ay gerçekten mi çok şükür umudum var demi yani çok sevindim rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok umutlandım şuan gerçekten peki şuan 7 gün geçmiş kaç gün beklemeliyim pozitif çıkması için kaç gün geciksin test yapayım teşekkürler tekrar dan 🥰

Geçmiş olsun üzüldüm rabbim tekrar dan sana en güzel şekilde hayırlısıyla tekrar dan nssip eder bana Umut verdiniz inşallah pozitif görürüm hayırlısıyla peki ben 31 temmuzda adet oldum adetim zaten 7 gün sürüyor 6 Ağustos ta adetten çıktım 17 Ağustos yumurtam çatladı süt maydanoz buharına oturdum ve o günü değerlendirdik 18 Ağustos da süt maydanoz buharına oturdum yine değerlendirdik 19 Ağustos'ta süt maydanoz buharına oturmadim sadece ilişki yaşandı 31 Ağustos ta test yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikti yine negatif inşallah bu ay bana umut oldunuz inşallah rabbim bana da tüm isten herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah işe yaramış olabilir
İnşallah işe yarar ki gönlünü hep pozitif yana cek ki inşallah kalbindekini Allah nasip eder süt maydonoz buharı ne bu arada ilk defa duyuyorum 🙏🏻

Merhabalar benim ilk gebeliğim ve bugün kese ve beslenme kesesini gördük çok şükür kalp atışı için 22sinde gideceğiz🥰 aşırı heyecanlıyım doğum şuanlık 7 Mayıs 2027 görünüyor 🥹

Merhabalar benim sat 29 Temmuz
Kese 5+2 (embriyo yolk görünmedi karından bakıldı)

Tahmini doğum 6 Mayıs görünüyor,

Kalp için 6+3 yani cumartesi çağırdı henüz erken değil mi?

Herkese merhaba Allahım sağ Salim kucağınıza almanızı nasip etsin 6+3 28 Nisan doğum gözüküyor ya benim hiçbir duygum yok neden suçlanıyorum 🤰🧘🏻‍♀️

İnşallah işe yarar ki gönlünü hep pozitif yana cek ki inşallah kalbindekini Allah nasip eder süt maydonoz buharı ne bu arada ilk defa duyuyorum bebek olması için rahim enfeksiyonu tupleri açtığını da söylüyorlar enfeksiyon için kullandım diğer düşüğümde süt maydanoz buharına oturdum ondan dır omu vesile etti bilmiyorum ama hamile kaldım ama düşük oldu

bebek olması için rahim enfeksiyonu tupleri açtığını da söylüyorlar enfeksiyon için kullandım diğer düşüğümde süt maydanoz buharına oturdum ondan dır omu vesile etti bilmiyorum ama hamile kaldım ama düşük oldu

bebek olması için rahim enfeksiyonu tupleri açtığını da söylüyorlar enfeksiyon için kullandım diğer düşüğümde süt maydanoz buharına oturdum ondan dır omu vesile etti bilmiyorum ama hamile kaldım ama düşük oldu
Siz düşükten kaç sonra kaldınız hamile

İnşallah yine eğer ondan olmuş da yine vesile olmuştur bana yarabbim sen isteyen herkese nasip et yarabbim Amin

İnşallah yine eğer ondan olmuş da yine vesile olmuştur bana yarabbim sen isteyen herkese nasip et yarabbim Amin
İnşallah da yani yazmanız gereken yer burası mı sizce ? Bu gruptakiler daha kesesinin filan görünmesini bekleyen, zaten en ufak şeyden korkan her şeyi belirsiz insanlar. Siz düşüklerden kimyasallardan bahsediyorsunuz çok düşüncesizce. Moral bozmaya insanları korkutmaya ne hakkınız var ? Kaç gün adetiniz geçmiş bi test yapmamıssınız burada insanların moralını bozup soru üstüne soru soruyor olumsuz hikayeler anlatıyorsunuz anlam veremedim.

Amin inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın şimdi kaç haftalık oldu peki inşallah bana da nasip olur ve daha düşükle karşılaşmam

Teşekkürler bence bu deneyimler daha değerli. Beni acildekiler korkuttu yerleşme kanaması diye bir şey yok diyo bana ay bi sinir oldum ki o zaman bu kadar insan ne yaşıyor yani sonucumu görünce içim rahatladı tabi ..
Biz halk agziyla yerleşme kanaması diyoruz ama bilimsel bir aciklaması vardir diye düşünüyorum.
Bunu yaşayan kişi sayisida oldukça fazla

Back
X