Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Çok şükür sonunda Mayıs Anneleri gurubu açıldı😊 Bebişini bekleyen tüm anneler ben de dahil hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Listeyle ilgilenen kimse biz de yerimizi alabilir miyiz.

3. Çocuk
SAT: 30 Temmuz
Kese: 5+1

Merhaba sanırım ben de bu gruba dahil olabiliyorum inşallah sağlıklı ilerler herkesin gebeliği Rabbim isteyen herkese nasip eder. 🙏🏼

1. Çocuk
Sat:25 temmuz
Kese:5+3

Coook yorgun ve halsizim.
Yemek vakitlerimde gözüm donuyor.
Enerjim sıfır
Sevinsem miiii üzülsem miiii

Merhaba :)
Benimde sat 4 Ağustos
Bat 1 Eylüldü iki eylülde kan tahlilim 214 dört eylülde de 585 çıktı daha doktora gitmedim çarşamba gideceğim hayırlısı olur inşallah 🤍
Merhaba :)
Benimde sat 4 Ağustos
Bat 1 Eylüldü iki eylülde kan tahlilim 214 dört eylülde de 585 çıktı daha doktora gitmedim çarşamba gideceğim hayırlısı olur inşallah 🤍
Zamanlarımız aynı diye takip etmiştim ama kisitlamissiniz sanirim

Çok şükür sonunda Mayıs Anneleri gurubu açıldı😊 Bebişini bekleyen tüm anneler ben de dahil hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Listeyle ilgilenen kimse biz de yerimizi alabilir miyiz.

3. Çocuk
SAT: 30 Temmuz
Kese: 5+1
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun zamanlarımız yakın da hcg en son ne zaman baktırdın acaba kaç çıktı ve kese göründü mü

Merhabalar :)
Yas : 38
1. Çocuk
Sat: 28 temmuz
Kese: 5+6

Merhaba 🌸Benimde sat 4 Ağustos bende çarşamba günü gideceğim doktora sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤍🌸
Aminn rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 benden 2 gün önce randevu vermişler size ne güzel cumayı bekliyorum ben de sanki zaman geçmez oldu 🥹

Merhaba herkese, ben de bir kere kan verdim 1672 çıktı ,üç gün sonra doktora gittim keseyi gördü tekrar kan istemedi, 15 gün sonra gel kap atışını duyarız inşallah dedi . Son adet tarihim 3 ağustos. Tahmini doğum tarihi 9 mayısa geliyor hem anneler günü hem doğum günüm, çok heyecanlıyım . Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi

Corsaspin kullanacsk olan var mı gebelipinde , benim düşüğüm olmuştu çok korkuyorum

Merhaba benim t+8 t+9 da böyle lekelenmelerim oldu doktorumla görüştüm gebelik pozitif hastalarda erken evrede görebildiğimiz bi durum hayırlısı bakalım dedi t10 t12 de çok güzel artışla pozitif sonuç aldım ben de kese randevusunu bekliyorum şu an umarım sağlıkla devam eden güzel gebeliğimiz olur negatif düşünmeyin erken dönemde olabiliyormuş böyle
Teşekkür ederim size ne güzel açıklayan doktor denk gelmiş bana böyle olumlu konuşmadılar moral bozdular kimyasaldır o dediler. Ablamın 2. Çocuğunda lekesi oldu ve suan yeğenim 3,5 yaşında yani aslında ondan dolayı biraz sakin kaldım . Yine de doktorların tavrı beni tedirgin etti

Biz halk agziyla yerleşme kanaması diyoruz ama bilimsel bir aciklaması vardir diye düşünüyorum.
Bunu yaşayan kişi sayisida oldukça fazla
Allahtan yakınımda yaşayanlar vardı ablam yakın arkadaşım onlarla konuşup sakin kalmaya çalıştım. Şimdi tekrar çarşamba kan vereceğim.☺️

Benim de 11+5 de kalbi durmuş doktor bana hiç bekle vs demedi normal hayatına devam edebilirsin dedi kontrole gittiğimde ama insan korkuyor acikcasi
Ben sonra internetten de araştırdım zaten ilk 2 ay adet düzenli olmuyor bir hormon hapı verdi 21 gün sürüyor o bitince adet görüyorsunuz . Rabbim güzel zamanda verir yine psikolojik olarak da 2-3 ay sürdü zaten o zaman korkuyordum suan sadece heyecan var :) Yani sağlıksızdı demekki diyorum bunu yaşayan bir sen, ben değiliz kromozomsal sebeplerden kaynaklı bizim elimizde değil stres dediğin herkeste var o kadar küçük sebepten olmaz demişti doktorun bunları kabullenince insan daha bi rahat ediyor.

Ben sonra internetten de araştırdım zaten ilk 2 ay adet düzenli olmuyor bir hormon hapı verdi 21 gün sürüyor o bitince adet görüyorsunuz . Rabbim güzel zamanda verir yine psikolojik olarak da 2-3 ay sürdü zaten o zaman korkuyordum suan sadece heyecan var :) Yani sağlıksızdı demekki diyorum bunu yaşayan bir sen, ben değiliz kromozomsal sebeplerden kaynaklı bizim elimizde değil stres dediğin herkeste var o kadar küçük sebepten olmaz demişti doktorun bunları kabullenince insan daha bi rahat ediyor.
Bana 1 haftalık antibiyotik verdi kullandım bitti sonra kontrole gittim tam 10. Gününde hem alttan hemde ultrasondan bakti temiz dedi

Sonra ben tekrar farklı bir doktora gittim netleştirmek için o da aynı şeyi söyledi bide cevrediki insanlar farklı farklı konuşunca insan tereddüt etmekten başka bişey dusunemiyor bende aslında istiyorum 7 yıl aradan sonra da böyle olunca yıkıldım 🫣 oğlum 7 yaşında baya bı ara vermiştim

Kızlar benim sat 7 agustostu. 20 agustosta çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 15. Günü yani regl olmam gereken gün beta 152 çıktı henüz tekrar baktırmadım. Sizce iyi bi değer mi regl gününe göre? Üzerinden 4 gün geçti evde kaset testle takip ettim kopkoyu değil ama baya silik çizgiden nerdeyse koyu bi çizgiye dönüyor yavaştan. Çarşamba randevum var. Henüz kese görünmez değil mi?

Size verdi mi kaç haftalıkken başlattı doktor acaba, benim de 2 düşüğüm var coraspin içeceksin dedi
Gebeliği öğrenir öğrenmez başlattı, sonra bi kanama yaşadım 2-3 gün kesip tekrar devam ettik. Sizi ne zaman başlattı?

Back
X