Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Kızlar selam sat 7 ağustos dün kan verdim 292 çıkmış düşük gibi geldi nasıl sizce
Benim de sat 7 ağustos dün verdim 89 çıkmış kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden tedirginim ben de. Açıkçası 2 gün arayla iki defa daha kan vermeyi düşünüyorum. İki katı artış gösterince sorun yok diyor doktorlar ... zürriyet gelecekse her türlü gelir yoksa da elden ne gelir...

Kızlar benim sat 7 agustostu. 20 agustosta çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 15. Günü yani regl olmam gereken gün beta 152 çıktı henüz tekrar baktırmadım. Sizce iyi bi değer mi regl gününe göre? Üzerinden 4 gün geçti evde kaset testle takip ettim kopkoyu değil ama baya silik çizgiden nerdeyse koyu bi çizgiye dönüyor yavaştan. Çarşamba randevum var. Henüz kese görünmez değil mi?
Benim de sat 7 ağustos yumurtlama günümüz bilmiyorum dünki testim 89 tedirginim. İki günde bir kan verip artışı gözlemledim bekleyeceğiz. Bu süreler çok stresli ya

Benim de sat 7 ağustos dün verdim 89 çıkmış kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden tedirginim ben de. Açıkçası 2 gün arayla iki defa daha kan vermeyi düşünüyorum. İki katı artış gösterince sorun yok diyor doktorlar ... zürriyet gelecekse her türlü gelir yoksa da elden ne gelir...
Orası öyle tabi ama elde değil düşünüp stres yapmamak 😊

Aminn rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 benden 2 gün önce randevu vermişler size ne güzel cumayı bekliyorum ben de sanki zaman geçmiyor

Zamanlarımız aynı diye takip etmiştim ama kisitlamissiniz sanirim
Yooo bende takip etmeye çalıştım aslında pek beceremiyorum kullanmayı bu uygulamayı

8 haftalık hamileyim vajinismustum yenip hamile kaldım çok şükür 🩷🩷🩷 rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar selam sat 7 ağustos dün kan verdim 292 çıkmış düşük gibi geldi nasıl sizce
Benim de sat 31 Temmuz döngüm genelde 31-33 gün olur 6 Eylül’de hcg 382 çıktı benim geç yumurtlama ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum bugün tekrar bugün kan vereceğim

Herkese selam bu bir manifest mesajıdır jslsja bu ay inşallah ben de gebelik haberi alırım benim doğum günüm de 22 mayıs 🐣

Benim de sat 31 Temmuz döngüm genelde 31-33 gün olur 6 Eylül’de hcg 382 çıktı benim geç yumurtlama ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum bugün tekrar bugün kan vereceğim
Ben de yarın tekrar vereceğim bakalım inşallah hepimiz saglikla ilerleriz

döngünüz düzenli mi genelde? Öyleyse az çok tahmin edebilirsiniz yumurtlamanızı. Geç yumurtlamış da olabilirsiniz. Benim düzensiz bir döngüm vardı ama bu ay çatlatma iğnesi ile ikerledğimiz için günümü biliyordum.

Bi kaç gün bekleyip tekrar verin bence de. Ben henüz bi kez verdim kan. Yarın bi daha vermeyi düşünüyorum. Umarım normal seyrediyordur. Siz de hiç sıkmayın canınızı Allah tan Ümit kesilmez.

Merhaba kizlar
Viral enfeksiyon atlatiyorum
5+0 ım hafta sonunu bekleyemedim bugün doktoruma gittim
Sat 04 08
Kan tahlili 04 09’de 2157
Kese 08 09’da 7 mm
Dr, gidişatın olması gerektiği gibi dedi
Rutin uyarılarda bulundu o kadar

Bi kaç gün bekleyip tekrar verin bence de. Ben henüz bi kez verdim kan. Yarın bi daha vermeyi düşünüyorum. Umarım normal seyrediyordur. Siz de hiç sıkmayın canınızı Allah tan Ümit kesilmez.
Teşekkür ederim :KK54: bu kalp atışını duyana kadar her defasında çok stres oldum. Umuyorum hepimiz sağlıklı bir sürec geçiririz:KK200:

Bana 1 haftalık antibiyotik verdi kullandım bitti sonra kontrole gittim tam 10. Gününde hem alttan hemde ultrasondan bakti temiz dedi

Demek doktoruna göre kürtaj sonrası da fark edebiliyormuş öğrenmiş olduk😀

Daha çok yeni olmuşsunuz kaç haftalıkken kaybettiniz? Ben de Şubat ayında oldum 9 haftalıktı. Doktor 3 ay bekleyin dedi. Mayıstan sonra tekrar denemeye başladık bu ay güzel haberi aldım. Rabbim doğru zamanda sağlıklı şekilde verir inşallah 🙏🏻
Bende aralıkta düşük yaptım şuan 6 haftalık hamileyim . Düşükten 7 ay sonra hamile kaldım

Merhaba sat 11 agustos. 29 agustos yumurtlama gordum. Dpo 8de test yaptim cok silikti. Kan verdim 9.9 cikti. Baya erken yakalamisim. 2 gunsonra yani yarin tekrar kan verecegim. Endiseliyim. Dusuk ve kimyasal gecmisim var. Bu sabah tekrar test yaptim ve cizginin koyulastigini gordum. O beni biraz rahatlatti. Hepimiz saglikla bebislerimize kavusalim insallah

Kizlar selam. 5 agustos son regl tarihim olup pazar aksami beta hcg 1500 ü gördük. Bugun doktora kese icin gittim. Vajinal bakmadi karından bakti ve keseyi gordu fakat kese sol tüpe yakin. İzleyecegiz dedi, sağa doğru buyumesi gerekiyormus. Hepiniz dua edin lutfen, sagsaglim bebislerimize kavusup mayis annesi olalim🙏🙏🙏

Merhabalar, benim de sat 02.08 6 haftalık hamileyim, 05.09 cmt günü muayene olmak için gittiğimde ultrasonda 5.66 mmlik kese gördü :) 09 Mayıs gibi doğum gözüküyor gibi şimdilik bakalım, heyecanlıyız ❤️😊

Back
X