- Emoji Skoru
- 157
- Puanlar
- 303
İnşallah canım. Bilgilendir bizideAmin Allah razı olsun inşallah amin dua ediniz lütfen gebelik olsun hamileyim olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Bilgilendir bizideAmin Allah razı olsun inşallah amin dua ediniz lütfen gebelik olsun hamileyim olsun![]()
Bende de bu sekildeydi 12. Gününde test pozitif oldu geç döllenme olmusMerhaba adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif âdet gecikmenin 5sinci gününde çok çok az kahverengi akıntı geldi bu gün adetim 7 gün gecikmiş göğüslerim çok hassas ve tek guguste sıvı gelmesi neye işaret olur yardım lütfen
Benimde gebeligimin 7.haftasinda 2 3 damla kanamam olmuştu yerleşme kanaması olabiliyor korkmayın hemen.Merhaba benim SAT 5 Ağustos ilk betam 190 çıktı çarşamba tekrar vereceğim artış takibi için. 1000 üstü olunca doktora gidersin dediler. Haftasonu çok küçük kahverengi bir leke geldi peçeteye kadın aciline gittim bana kimyasal gebelik olabilir dedi hiç iyi konuşmadı görevli, ama sonuclarım cıkınca betam 548e yükselmişti. Keseyi görmeden çok emin konuşamıyorum.
Inşallah teşekkür ederim.İnşallah vardır![]()
Teşekkürler bence bu deneyimler daha değerli. Beni acildekiler korkuttu yerleşme kanaması diye bir şey yok diyo bana ay bi sinir oldum ki o zaman bu kadar insan ne yaşıyor yani sonucumu görünce içim rahatladı tabi ..Benimde gebeligimin 7.haftasinda 2 3 damla kanamam olmuştu yerleşme kanaması olabiliyor korkmayın hemen.
Ay gerçekten mi çok şükür umudum var demi yani çok sevindim rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok umutlandım şuan gerçekten peki şuan 7 gün geçmiş kaç gün beklemeliyim pozitif çıkması için kaç gün geciksin test yapayım teşekkürler tekrar danBende de bu sekildeydi 12. Gününde test pozitif oldu geç döllenme olmus
Daha çok yeni olmuşsunuz kaç haftalıkken kaybettiniz? Ben de Şubat ayında oldum 9 haftalıktı. Doktor 3 ay bekleyin dedi. Mayıstan sonra tekrar denemeye başladık bu ay güzel haberi aldım. Rabbim doğru zamanda sağlıklı şekilde verir inşallahBenim de 12 ağustosta kürtaj oldum açıkçası tekrar denemek istiyorum bakalım kısmet ne zamansa denk gelcek inşallah herkesin kalbine göre olur
Ben açıkçası şu şekilde aoyleyim sana benim normalde 5 Mayıs'ta adet olmam gerekiyordu 9 Mayıs'ta kan verdim çıkmadı 16 Mayıs'ta çok gecikti adetim diye tekrar kan verdim 49 çıkmıştı doktor geç döllenme olmus demişti sağlıklı da ilerliyordu açıkçası fakat stresten kaynaklı mi bilmiyorum ama herşey iyi giderken karnında kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah sen böyle birşey yaşamadan hamile olduğunu öğrenir ve sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsınAy gerçekten mi çok şükür umudum var demi yani çok sevindim rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok umutlandım şuan gerçekten peki şuan 7 gün geçmiş kaç gün beklemeliyim pozitif çıkması için kaç gün geciksin test yapayım teşekkürler tekrar dan![]()
Benim de 11+5 de kalbi durmuş doktor bana hiç bekle vs demedi normal hayatına devam edebilirsin dedi kontrole gittiğimde ama insan korkuyor acikcasiDaha çok yeni olmuşsunuz kaç haftalıkken kaybettiniz? Ben de Şubat ayında oldum 9 haftalıktı. Doktor 3 ay bekleyin dedi. Mayıstan sonra tekrar denemeye başladık bu ay güzel haberi aldım. Rabbim doğru zamanda sağlıklı şekilde verir inşallah![]()
Günlerimiz aynı, hayırlısı bakalımMerhaba herkese :)) ben 11 eylül kese randevumu bekliyorum kısmet olursa mayıs 11 gibi doğum gözüküyor tahmini sat 4 agustos![]()
Ay gerçekten mi çok şükür umudum var demi yani çok sevindim rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok umutlandım şuan gerçekten peki şuan 7 gün geçmiş kaç gün beklemeliyim pozitif çıkması için kaç gün geciksin test yapayım teşekkürler tekrar danBende de bu sekildeydi 12. Gününde test pozitif oldu geç döllenme olmus
Geçmiş olsun üzüldüm rabbim tekrar dan sana en güzel şekilde hayırlısıyla tekrar dan nssip eder bana Umut verdiniz inşallah pozitif görürüm hayırlısıyla peki ben 31 temmuzda adet oldum adetim zaten 7 gün sürüyor 6 Ağustos ta adetten çıktım 17 Ağustos yumurtam çatladı süt maydanoz buharına oturdum ve o günü değerlendirdik 18 Ağustos da süt maydanoz buharına oturdum yine değerlendirdik 19 Ağustos'ta süt maydanoz buharına oturmadim sadece ilişki yaşandı 31 Ağustos ta test yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikti yine negatif inşallah bu ay bana umut oldunuz inşallah rabbim bana da tüm isten herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah işe yaramış olabilir miBen açıkçası şu şekilde aoyleyim sana benim normalde 5 Mayıs'ta adet olmam gerekiyordu 9 Mayıs'ta kan verdim çıkmadı 16 Mayıs'ta çok gecikti adetim diye tekrar kan verdim 49 çıkmıştı doktor geç döllenme olmus demişti sağlıklı da ilerliyordu açıkçası fakat stresten kaynaklı mi bilmiyorum ama herşey iyi giderken karnında kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah sen böyle birşey yaşamadan hamile olduğunu öğrenir ve sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın![]()
Geçmiş olsun üzüldüm rabbim tekrar dan sana en güzel şekilde hayırlısıyla tekrar dan nssip eder bana Umut verdiniz inşallah pozitif görürüm hayırlısıyla peki ben 31 temmuzda adet oldum adetim zaten 7 gün sürüyor 6 Ağustos ta adetten çıktım 17 Ağustos yumurtam çatladı süt maydanoz buharına oturdum ve o günü değerlendirdik 18 Ağustos da süt maydanoz buharına oturdum yine değerlendirdik 19 Ağustos'ta süt maydanoz buharına oturmadim sadece ilişki yaşandı 31 Ağustos ta test yaptım negatif çıktı adetim 3 gün gecikti yine negatif inşallah bu ay bana umut oldunuz inşallah rabbim bana da tüm isten herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah işe yaramış olabilirBen açıkçası şu şekilde aoyleyim sana benim normalde 5 Mayıs'ta adet olmam gerekiyordu 9 Mayıs'ta kan verdim çıkmadı 16 Mayıs'ta çok gecikti adetim diye tekrar kan verdim 49 çıkmıştı doktor geç döllenme olmus demişti sağlıklı da ilerliyordu açıkçası fakat stresten kaynaklı mi bilmiyorum ama herşey iyi giderken karnında kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah sen böyle birşey yaşamadan hamile olduğunu öğrenir ve sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın![]()
Benim tek taraflı gögüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım oluyor ama progestan kullanıyorum onunla alakalı mı erken gebelik belirtisimi onu ayırt edemiyorumEvet hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinBelirtiniz var mı bende yok hiç o aklıma takılıyor
![]()
Kan versen daha net sonuç olur idrar testlerine biraz daha geç yansıyor sonuç canımKan versem mi daha sağlıklı evde test yapsam mı
Hayırlısı haberleşelim lütfen, umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebeklerimiziGünlerimiz aynı, hayırlısı bakalım
Merhaba benim t+8 t+9 da böyle lekelenmelerim oldu doktorumla görüştüm gebelik pozitif hastalarda erken evrede görebildiğimiz bi durum hayırlısı bakalım dedi t10 t12 de çok güzel artışla pozitif sonuç aldım ben de kese randevusunu bekliyorum şu an umarım sağlıkla devam eden güzel gebeliğimiz olur negatif düşünmeyin erken dönemde olabiliyormuş böyleMerhaba benim SAT 5 Ağustos ilk betam 190 çıktı çarşamba tekrar vereceğim artış takibi için. 1000 üstü olunca doktora gidersin dediler. Haftasonu çok küçük kahverengi bir leke geldi peçeteye kadın aciline gittim bana kimyasal gebelik olabilir dedi hiç iyi konuşmadı görevli, ama sonuclarım cıkınca betam 548e yükselmişti. Keseyi görmeden çok emin konuşamıyorum.