Yaş incir kabızlık için çok işe yarıyor. Allah şifa versinmide ağrısından bayılacağım yaşayan var mı çok kötü gaz dolu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş incir kabızlık için çok işe yarıyor. Allah şifa versinmide ağrısından bayılacağım yaşayan var mı çok kötü gaz dolu![]()
Valla emzirirlen böyle mi olacak diye korktum sabah bi ateş vurdu sanki göğüslerime değişikti ama çok sürmedi Allahtan . O sırada canımla savaşıyorum sinirliyim eşim uyandığımı görüp yanıma geldi işe gitmeden seveyim seni diye sakın bana dokunma suan dedim. Hormonlar tavanSoğuk belki iyi gelir ama çok da yapılacak bir şey yok maalesefben emziriyorum şuan bilmiyorum belki ondan dolayı pek hassasiyetim yok bu sefer
Bende de bulantı var tuzlu çubuk da kesmiyor. Kusamıyorum da kusma işi bende yok. Ya vücut alışacak ya da bulantı için ilaç varmış doktorumdan onu istiycemmide ağrısından bayılacağım yaşayan var mı çok kötü gaz dolu![]()
Benim de bulantım var ama işin kötüsü yemek de yiyorum eskisi gibi olmasa da yiyebildigim şeyleri yiyorum börek poğaça patates salatası kek yedim akşamBen hayatımda böyle bişey görmedim mutfağa değil girmek önünden geçemiyorum. İnşallah sizin böyle olmaz.6+2deyim
Valla emzirirlen böyle mi olacak diye korktum sabah bi ateş vurdu sanki göğüslerime değişikti ama çok sürmedi Allahtan . O sırada canımla savaşıyorum sinirliyim eşim uyandığımı görüp yanıma geldi işe gitmeden seveyim seni diye sakın bana dokunma suan dedim. Hormonlar tavan![]()
Bebek alışana kadar biraz zor ya ama o zaman da yeter ki emsin karnı doysun diye acısa da dayanıyorsunValla emzirirlen böyle mi olacak diye korktum sabah bi ateş vurdu sanki göğüslerime değişikti ama çok sürmedi Allahtan . O sırada canımla savaşıyorum sinirliyim eşim uyandığımı görüp yanıma geldi işe gitmeden seveyim seni diye sakın bana dokunma suan dedim. Hormonlar tavan![]()
Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba? Ben de 6+0 oldum bugün doktora gittim kese 12 mm ama henüz bebek görünmedi dedi doktor. Bunun normal olduğunu söyledi. Ben bırakın kalp atışı duymayı bebeği de görmedimBulantım çok var benimde yemesem açlıktan bulanıyo yesem yine bulanıyo halsizlik ve sürekli uyku halide var enerji sıfır 6+4 olduk bugün kalp atışınıda duyduk çok şükür oğlumda hiç bulantım olmamıştı çok enerjiktim bu hamileliğim çok başka geçiyor Allah yardımcımız olsun
Bende son adet 7 Ağustos.dun gittim kese var ama kalp atışı yoktu henüz 2hafta sonra gel dediKalp atışını ne zaman duydunuz acaba? Ben de 6+0 oldum bugün doktora gittim kese 12 mm ama henüz bebek görünmedi dedi doktor. Bunun normal olduğunu söyledi. Ben bırakın kalp atışı duymayı bebeği de görmedimbenim durumumda olan var mı normal mi acaba? Son adet tarihi 7 Ağustos
Ben dün gittim kalp atışı için 6+4 kalp atışı 80di az duyuldu küçük olduğu için bugün hafif kanama olduğu için gittim kalbi düne göre daha hızlı atıyodu birazda büyümüştüKalp atışını ne zaman duydunuz acaba? Ben de 6+0 oldum bugün doktora gittim kese 12 mm ama henüz bebek görünmedi dedi doktor. Bunun normal olduğunu söyledi. Ben bırakın kalp atışı duymayı bebeği de görmedimbenim durumumda olan var mı normal mi acaba? Son adet tarihi 7 Ağustos
Ne randevusu hangi aşamadasınız belirtmemişsiniz, kan verecekseniz sağlık ocağına gidebilirsinizgünaydın kızlarr bende 5 ekime randevu buldum acildeki doktor en kısa zamanda git vs dedi ama anca en erken o tarihte buldum , acaba bu hafta içi sağlık ocağına mı gitsem kadın doğum randevum gelene kadar
Devlet acili ise ben acilde yaptırdım ama bir ton uğraştırdılar. Acile direkt beta derseniz bakmıyorlar . Hastayım biraz ben öyle gitmiştim gebelik şüphem de var dedim zorla kan aldılar.Kan tahlilini acillerde de yaptırabilir miyiz?
5. Hafta sonrası yapılan tahlilleri?Devlet acili ise ben acilde yaptırdım ama bir ton uğraştırdılar. Acile direkt beta derseniz bakmıyorlar . Hastayım biraz ben öyle gitmiştim gebelik şüphem de var dedim zorla kan aldılar.
ilk muayeneye henuz gitmedim 4+4 üm tekrar beta kontrolu için sormuştumNe randevusu hangi aşamadasınız belirtmemişsiniz, kan verecekseniz sağlık ocağına gidebilirsiniz
5. Hafta sonrası yapılan tahlilleri?
TesekkurlerBana mı denk geldi bilmiyorum ama gebelikle ilgili tahlilleri acilde yapmak istemiyorlar pek. Gündüz uygun olmuyorsanız Akşam poliklinikleri olan hastaneler var belki onlara bakabilirsiniz randevu için