Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Evet canım sümük kıvamındaydı ama rengi tam lekelenme kahverengisi değil de sarımsı kahverengimsi bir renkti miktarı lekelenme şeklindeydi çok değildi ama paniklemiştim öncesinde de 1 düşüğüm olduğu için çok şükür geçti bence sen de doktoruna görün en azından içi rahatlıyor insanın
Bu biraz enfeksiyona da benziyor sanki..

Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Ben şikayetle gitmedim hastanede tahlil yapılınca çıkmıştı. Gebelikte olan bir şey sanmıştım ama değişik bir koku ve sümük rengi minik peçeteye gelen şeyler oluyordu. Antibiyotik verdiler koku geçti de bitene kadar içecek miyim bişey demediler suan azalma olduğunu anladığımdan içmiyorum

Evet canım sümük kıvamındaydı ama rengi tam lekelenme kahverengisi değil de sarımsı kahverengimsi bir renkti miktarı lekelenme şeklindeydi çok değildi ama paniklemiştim öncesinde de 1 düşüğüm olduğu için çok şükür geçti bence sen de doktoruna görün en azından içi rahatlıyor insanın
Çok iyi anlıyorum seni, ben de hemen gittim. Benim de 2 kaybim var

Bence bu doktora danisilmali mutlaka antibiyotik tam bitmezse tekrarlanabilir, ilk doğum da olmuştu bende ilaçları düzenli kullanıp bitirmistim
Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Ben şikayetle gitmedim hastanede tahlil yapılınca çıkmıştı. Gebelikte olan bir şey sanmıştım ama değişik bir koku ve sümük rengi minik peçeteye gelen şeyler oluyordu. Antibiyotik verdiler koku geçti de bitene kadar içecek miyim bişey demediler suan azalma olduğunu anladığımdan içmiyo

Selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallah bebişlerinizle
Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum benim son regl tarihim 7 Ağustos 7 Eylül‘de kan verdim 179 çıktı aynı zamanda 13 Eylül‘de de verdim 3901 çıktı ablam ikiz olabilir dedi daha hiç ultrasona girmedim çünkü yurt dışındayım buranın prosedürü farklı yedinci haftayı beklemek zorundayız bu hafta cuma günü gideceğim inşallah sizce ikiz olma ihtimali var mı yani ablam diyor ki çok güzel yükselmiş ve basımı kaldıramıyorum aşırı derecede midem bulanıyor yorgunluğumu da halsizim 2:30 yaşında oğlum var oğlum da böyle değildim yine bulantılarım vardı hatırlıyorum ama bu derece değildi acaba bu sefer cinsiyet mi farklı yoksa ikiz olma ihtimali var mı
Benim reglime 2 gün kala beta 233 çıkmıştı doktor yüksek demişti ama ikiz falan değil. Erken döllenme olunca yüksek çıkıyo demiştiler

Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Ben şikayetle gitmedim hastanede tahlil yapılınca çıkmıştı. Gebelikte olan bir şey sanmıştım ama değişik bir koku ve sümük rengi minik peçeteye gelen şeyler oluyordu. Antibiyotik verdiler koku geçti de bitene kadar içecek miyim bişey demediler suan azalma olduğunu anladığımdan içmiyorum
Bence bu doktora danisilmali mutlaka antibiyotik tam bitmezse tekrarlanabilir, ilk doğum da olmuştu bende ilaçları düzenli kullanıp bitirmistim
canım devlet hastanesinde doktorun asistanı yazdı kutu bitsin vs demedi kontrole gelmeden sağlık ocağında tahlil ver dedi sadece ilacı bitirmek için 10 gün içmem gerekiyor ama belirtilerim azalınca bıraktım tahlilde yine değer yüksek çıkarsa devam edeceğim

Kızlar son adet tarihi 4 ağustos ama bebis imiz beta da güzel artmasına rağmen suan karından ultrasonda 3 haftalık gözüküyo. Sizce bu bir sorun teşkil eder mi doktor sıkıntı yok iyi gayet dedi cumadan beri büyümüs kese dedi. Ama ister istemez acaba mı diye sormaktan emin olamıyorum bir problem var mıdır diye

Kızlar son adet tarihi 4 ağustos ama bebis imiz beta da güzel artmasına rağmen suan karından ultrasonda 3 haftalık gözüküyo. Sizce bu bir sorun teşkil eder mi doktor sıkıntı yok iyi gayet dedi cumadan beri büyümüs kese dedi. Ama ister istemez acaba mı diye sormaktan emin olamıyorum bir problem var mıdır diye
Canım geç döllenmedir. Yumurtlaman geç olmuştur belki. Ovulasyon takibi yapıyor muydun ?

Kızlar ağızdan progestan alan var mı aldıktan birkaç saat sonra inanılmaz bir baş dönmesi ve sersemlik yaşıyorum benim gibi olan var mı

Kızlar ağızdan progestan alan var mı aldıktan birkaç saat sonra inanılmaz bir baş dönmesi ve sersemlik yaşıyorum benim gibi olan var mı
Doktorum bana fitil olarak kullanırsan pek yan etkisi olmaz ama oral kullanırsan etkileri çok olur demişti. Ben fitil kullanmak istemediğimden iki gün oral aldım. Ama nasıl bir baş dönmesi, uyku yaptı anlatamam. Firil olarak kullanıyorum hiçbir etkisi yok.

Doktorum bana fitil olarak kullanırsan pek yan etkisi olmaz ama oral kullanırsan etkileri çok olur demişti. Ben fitil kullanmak istemediğimden iki gün oral aldım. Ama nasıl bir baş dönmesi, uyku yaptı anlatamam. Firil olarak kullanıyorum hiçbir etkisi yok.
Sabah akşam günde 2 defa alıyorum o yüzden fitil olarak almak istemiyorum ama böyle devam ederse mecbur fitile döneceğim

Sabah akşam günde 2 defa alıyorum o yüzden fitil olarak almak istemiyorum ama böyle devam ederse mecbur fitile döneceğim
Peki ilacın çoğu geri akiyor gibi gelmiyor mu size de bende kullanıyorum ama sanki beceremiyor muyum anlamadım hep akmış oluyor

Evet ama bunun normal olduğunu söyledi doktorum sabah çamaşırında görürsen şaşırma fazlalık akacaktır dedi.
Peki ilacın çoğu geri akiyor gibi gelmiyor mu size de bende kullanıyorum ama sanki beceremiyor muyum anlamadım hep akmış oluyor

Geç döllenme olmuştur. Benim de 6 Ağustos ama 5 haftayla uyumlu. Adetten 10 gün sonra yumurtlama olur deniliyor ama her zaman tutmuyor tabii. Bir sorun olmaz merak etmeyin

Bende ilk defa dün kullanmaya başladım fitil olarak. Yarisi dışarda duruyordu umarım olmuştur

Bende ilk defa dün kullanmaya başladım fitil olarak. Yarisi dışarda duruyordu umarım olmuştur
İlacın fazlasının akması gayet normal dedi doktorum ben de sabah akşam fitil olarak alıyorum. Eğer yoğun kanama durumu yoksa fitil sindirime girmeden direkt rahme ulaştığı için daha etkili dedi.

Back
X