Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Bana da 10 gün sonra gel dediler de ben sürekli belirsizlik yaşamaktansa daha herşeyin netleşeceği bir tarihte gidicem doktora da dedim daha sonra gelsem diye sen bilirsin dedi
Sizin sat kaç acaba bide kese boyutunuz belli mi kalp atışı duydunuz mu

Benimde Sat 8 Ağustos kese için 6 mm dediler bana da ufak gibi geldi acaba geç döllenme mi işte aklımda hep soru işaretleri 😓
Aslında kese boyutunda ziyade kesenin büyümesi önemliymiş mesela bir hafta sonra 12 mm olması gerekmiş günde 1 mm büyüyomuş

Sizin sat kaç acaba bide kese boyutunuz belli mi kalp atışı duydunuz mu
Sadece kese gördü yolk sac ve embriyo için daha beklemem gerekiyor ama ilk gebeliğim de böyle bir durum yaşadım her hafta yavaş yavaş büyüdü çok zor görmüşlerdi yolk sac ve embriyoyu sonra da 1 hafta sonra yine baktılar kalp atışı yok kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan aşırı korkuyorum kürtajda biraz travmatik geçti

Bana da 10 gün sonra gel dediler de ben sürekli belirsizlik yaşamaktansa daha herşeyin netleşeceği bir tarihte gidicem doktora da dedim daha sonra gelsem diye sen bilirsin dedi
Bak mesela sana 10 gün sonra gel demişler yani beni erken çağırıp o kalp atışını duymassam aşırı stres olurum kendimi o kadar iyi biliyorum ki

Aslında kese boyutunda ziyade kesenin büyümesi önemliymiş mesela bir hafta sonra 12 mm olması gerekmiş günde 1 mm büyüyomuş
Evet ama işte deseydi ki haftanla şuan kesen uyumlu ölçülerde yüreğim rahatlardı 😔 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Sadece kese gördü yolk sac ve embriyo için daha beklemem gerekiyor ama ilk gebeliğim de böyle bir durum yaşadım her hafta yavaş yavaş büyüdü çok zor görmüşlerdi yolk sac ve embriyoyu sonra da 1 hafta sonra yine baktılar kalp atışı yok kürtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan aşırı korkuyorum kürtajda biraz travmatik geçti
Canım hiç stres yapma ilki kürtaj olduktan sonra çoğunlukla sağlıklı gebelikle sonuçlanıyormuş Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah kalbini ferah tut

Bak mesela sana 10 gün sonra gel demişler yani beni erken çağırıp o kalp atışını duymassam aşırı stres olurum kendimi o kadar iyi biliyorum ki
İşte bunu bende yaşamaktan korktuğum için daha geç tarihe randevu aldım inşallah korkularımız kaygılarımız boşadır güzel haberler alırız

Canım hiç stres yapma ilki kürtaj olduktan sonra çoğunlukla sağlıklı gebelikle sonuçlanıyormuş Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah kalbini ferah tut
İnan hamile olduğumun sevincini bile daha yaşayamadım öyle kaygılıyım ki sürekli kuran dinliyorum vesveselerden kurtulmak için

İnan hamile olduğumun sevincini bile daha yaşayamadım öyle kaygılıyım ki sürekli kuran dinliyorum vesveselerden kurtulmak için
O kadar iyi anlıyorum ki seni başıma iyi bişey gelse bile sanki hep bişey olacak da olmucak gibi geliyor şuan bile öyleyim kafam hep en kötüye odaklı bunu içimden nasıl Atıcam bilmiyorum

Tutunma sırasında rahime yerleşirken ağrı oluyor. Benim yaklaşık 1 hafta her an regl olacakmışım gibi ağrım oldu. Şuan o kadar olmasa da ara ara ağrı oluyor. Eğer yanma gibi bir şey varsa idrar yolu enf da olabilir bir tahlil verin bence. Muayene olmuş muydunuz ?
Yarın kese için doktor randevum var tesekkur ederim yorumunuz için
Lekelenmem cok oldu o canımı sıktı bırazda ıkı uc gundur lekelenme yasamadım cok sukur
Agrımda dün aksam gecdı

Tabi sağlık ocağında beta takibim için kan vermek istiyorum derseniz bakarlar. Bir de gebeliğin bu haftalarında bakılması gereken değerler var baktırmadıysanız onları da bakmaları lazım söylemelisiniz demir folat b12 Tsh t4 gibi

yok muayene olmadım sadece beta kontrolü yapıyorduk,artış iyi olduğu için birdaha gerek duymadı doktorum. 4 kere kan verdim ben. sen kaç kere verdin betaların nasıl?
birde erken gidip kese dışında hiçbirşey görmeyip kendimi strese sokmak istemedim
Betalarınız kacdı acaba?

O kadar iyi anlıyorum ki seni başıma iyi bişey gelse bile sanki hep bişey olacak da olmucak gibi geliyor şuan bile öyleyim kafam hep en kötüye odaklı bunu içimden nasıl Atıcam bilmiyorum
Yaradılışımızda var işte annelik duygusunu Rabbim veriyor işte

Canım seni çok iyi anlıyorum bende de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı kürtaj oldum hatta bu defa betam da 2 katı artmıyordu çok umutsuzdum en son gittiğimde kalp atışını duydum doktor bile gelişmesine şaşırdı hcg düzenli artmadığı için çok endişeliydim o yüzden hep güzel düşünelim 🙏🏻

Benim öncesinde düşük olduğu için biraz pimpirikliyim direkt özelde başladım dediğin gibi belki düşükle başlamasam özel+devlet yürütmek mantıklı ama psikolojim şu an devletin ilgisizliğini bilgilendirmemesini kaldırmaz
Çok iyi düşünmüşsünüz cidden bende pimpirikliyim yani doktor ileri tarih verdikçe bekleyişime hayret ediyorum Allah sabrını veriyo cidden

Back
X