Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
anladım çiçeğim Allah şifa versinn
Hamileliğin ilk zamanları yükseliyormuş sanırım doktor normal dediyse bence sorun yoktur zaten ayda bir düzenli bakarlar gerekli görürlerse ilaç yazarlar benim kronik sorunum olduğu için 3 yıldır ilaç kullanıyorum

ben testleri yaptırmak için randevu bulamıyorum kızlar özel sigortam var ama gebelik teminatı yok bu sebeple devlette yaptırmak istedim bulamıyorum 9 ekime var iatanbulda yaşıyorum burda bulmak çok zor sağlık ocağıda yapmıyormuş testleri özelde inanılmaz pahalı 20k istediler testler için napcamı şaşrıdım valla

ben testleri yaptırmak için randevu bulamıyorum kızlar özel sigortam var ama gebelik teminatı yok bu sebeple devlette yaptırmak istedim bulamıyorum 9 ekime var iatanbulda yaşıyorum burda bulmak çok zor sağlık ocağıda yapmıyormuş testleri özelde inanılmaz pahalı 20k istediler testler için napcamı şaşrıdım valla
Ne testi yaptırıcaksın canım

VDRL
Anti HCV
Toksoplazma Ig G , M
HIV 1/2
Rubella Ig G , M
CMV Ig G , M
bunları yaptıracağım canım
Birisi sağlık ocağında yapılıyor demişti bir sağlık ocağını arayıp sorsana yarın canım

Birisi sağlık ocağında yapılıyor demişti bir sağlık ocağını arayıp sorsana yarın canım
sorduk sordukta olmuyor dedi bir başka tıp merkezine sorduk 5 bin tl dedi
bulabilirsem iç hastalıklardan alıcam randevuyu

ne demek sizin nasılama cok agrım oldu bı ara lekelenmem old

ne demek sizin nasıl?
Artıslarım güzel demısdı doktor ama lekelenme ve asırı agrı yasadım dıs gebelıkden korktum acıkcası ama kaderde ne varsa onu gorucez yasıcaz Allahım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın yarın keseyi görmek için doktor randevum var ıns

kızlar benim tsh 2.8 çıktı doktorum normal dedi 3.5'a kadar da normal kabul ediyorlarmış
başka doktora da sordum boşuna ilaç kullanmana gerek yok normal dedi siz kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum canım gebelikten önce benim de 2.9 du hamilelik düşündüğümüz için doktor 2.5un altına düşürmemiz gerek demişti ilaca başlatmıştı Euthyrox 50 mcg, 1 ay sonra hamile kaldım doktor hamilelik boyunca devam edeceksin tiroid ilacına dedi. Hamileliğimi öğrenince testte 1.040 çıkmıştı. Ayda bir test verip kontrol etmem gerekiyormuş hamilelik boyunca

Son düzenleme:
Hangi yakadasınız ? Anadolu yakasında bir çok hastanede randevu var aslında . Sağlık ocağı da istenilen bir çok testi yapıyor daha önce yaptırdım ben

Kızlar aranızda hem çalışıp hem gebe olanlar vardır nasıl yağıyorsunuz. Ben çok zorlanıyorum. Özele gitmeme rağmen zar zor bir haftalık rapor aldım. Kolay bi şekilde rapor alma yolu var mı acaba

Back
X