Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
sorduk sordukta olmuyor dedi bir başka tıp merkezine sorduk 5 bin tl dedi
bulabilirsem iç hastalıklardan alıcam randevuyu
Ay nasıl olmuyor bunlar değil mi ben gebelik için gerekli kan değerlerine baktırmak istiyorum dedim aile hekimi baktı hepsine

Eklentiler

• IMG_3406.webp
    IMG_3406.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba hanımlar Allah hepimize sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de aranıza katılayım :KK200:

Sat:1 Ağustos (tüp bebek bebeği, 20 Ağustos transfer tarihiydi)
21 eylül kalp atışını duyduk şükür

Kızlar selam ben de pazartesi günü kontrole gittim, 7+1 falan olmam gerekiyordu 6+0 çıktı, kalp atışı ekranda belliydi ama ses belli belirsiz çok güçlü değildi. Devlet hst muayene oldum, ultrason cihazları bazı eski devlet hastanelerinin kötü oluyor diyorlar. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi? İkinci olmasına rağmen endişe duyuorum huyum kurusun🙄

Kızlar selam ben de pazartesi günü kontrole gittim, 7+1 falan olmam gerekiyordu 6+0 çıktı, kalp atışı ekranda belliydi ama ses belli belirsiz çok güçlü değildi. Devlet hst muayene oldum, ultrason cihazları bazı eski devlet hastanelerinin kötü oluyor diyorlar. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi? İkinci olmasına rağmen endişe duyuorum huyum kurusun🙄
Geç döllenme olabilir belki. Yumurtlama takibi yapıyor muydunuz ? Benim de 6+4 tü ama kese boyutuna göre 5 haftayla uyumlu çıktı . Geç döllenme olmuş dedi Dr.

Kızlar aranızda hem çalışıp hem gebe olanlar vardır nasıl yağıyorsunuz. Ben çok zorlanıyorum. Özele gitmeme rağmen zar zor bir haftalık rapor aldım. Kolay bi şekilde rapor alma yolu var mı acaba
bende çalışıyorum valla işyerinde şimdiden yoruluyorum ilk zamanlar olduğu için muhtemelen

Ben kullanıyorum canım gebelikten önce benim de 2.9 du hamilelik düşündüğümüz için doktor 2.5un altına düşürmemiz gerek demişti ilaca başlatmıştı Euthyrox 50 mcg, 1 ay sonra hamile kaldım doktor hamilelik boyunca devam edeceksin tiroid ilacına dedi. Hamileliğimi öğrenince testte 1.040 çıkmıştı. Ayda bir test verip kontrol etmem gerekiyormuş hamilelik boyunca
anladım canım doktor normal gördü diğer hormon testlerime de baktı o yüzden gerek yok dedi zaten belirli aralıklarla yapılıyormuş test ihtiyaö halinde kullanırsın şuan boşuna ilaç alma dedi

anladım canım doktor normal gördü diğer hormon testlerime de baktı o yüzden gerek yok dedi zaten belirli aralıklarla yapılıyormuş test ihtiyaö halinde kullanırsın şuan boşuna ilaç alma dedi
Bence de doktoruna göre hareket et canım benim öncesinde de 3.50leri görüp hareketlendiği dönemler oluyordu o yüzden doktorum riske atmak istemedi

Geç döllenme olabilir belki. Yumurtlama takibi yapıyor muydunuz ? Benim de 6+4 tü ama kese boyutuna göre 5 haftayla uyumlu çıktı . Geç döllenme olmuş dedi Dr.
Programdan bakıyordum tahmini olarak çok detaylı bakmadım. O yüzden fikrim yok ne zaman olabilecegine dair :)

4+3 de beta 3321,1 di doktor çoğul olabilir dedi sağlık ocağındaki sinsede öyle miydin4 haftalikken

bende çalışıyorum valla işyerinde şimdiden yoruluyorum ilk zamanlar olduğu için muhtemelen
Ağzıma bişey attığım gibi kolumu kaldıracak halim olmuyo. Ben rapor almaya çalışıyorum inşallah bulurum

Back
X