• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız / erkek

• Ankete Katılan
    13
Gitmeden çikolata yiyin meyve suyu için ve yürüyün biraz da olsa farkediyor ama bizim doktorumuz da rahatına çok düşkün galiba dedi 😂
Off bizimki de, rahatına düşkün, tembel biri demişti 😂😂😂😂 eşim de hemen anasına benziyor demek ki diyor 🫣
Ne kadar hareket edecek ki dediğin için yazıyorum bizimkisi takla atıyordu içerde öyle diyim :D bence tatlı birşey yersen daha iyi olur ölçüyü bir şekilde yapıyorlar
Nee 😂😂 amann ölçüm almaya uğraşırken daha çok görürüm hem yiyeyim bende dediğiniz gibi hahaha 😂😂

Kızlar 12. Haftaya gircem sabahları uyanırken bazen karnımda bi şeyler hissediyorum kabarcık gibi olan var mı normal mi

Geçmiş olsun ben de şu an acilden geliyorum. Sabah namazına kalktım peçeteye kırmızı lekelenme geldi. Kalp atışı var Bebek canlı. Progestan verdi vajinal kullanacağım. Şimdilik 2 gün raporluyum. İnşallah sizin de bununla gelip geçer. Hastaneye gidene kadar o kadar dua ettim ki. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben de kullanıyorum kan sulandırı falan da kullanıyorum tüp. Bebek hiç anlamadım bu sabah bende bişey ama içim rahatlamıyor sanki hayırlısı artık Allah sağlık versin hepimize sende nasıl durumlar şuan

Ben de kullanıyorum kan sulandırı falan da kullanıyorum tüp. Bebek hiç anlamadım bu sabah bende bişey ama içim rahatlamıyor sanki hayırlısı artık Allah sağlık versin hepimize sende nasıl durumlar şuan
Amin inşallah canım. Peçete kahve rengi lekelenme şeklinde devam ediyor. Sen de durumlar nasıl geçti mi lekelenme. İnşallah içimizi ferah tutalım❤️

Kürtaj olduktan sonra bile 2-3 hafta daha çift çizgi göstermeye devam ediyorlar. Bu sebepleyse boşuna paranızı harcamayın hiç kanıt değil 😂🫣 ama bende güzel bi koyu çizgi yakalayana kadar hatıra tutacağım diye baya yapmıştımm😂 bende hareket hissedene kadar sürekli kalp atışına bakacağım artık fetal doppler aldım hahaha 😂
Bulabildinmi peki bendede var ama bulamiyorum

Kürtaj olduktan sonra bile 2-3 hafta daha çift çizgi göstermeye devam ediyorlar. Bu sebepleyse boşuna paranızı harcamayın hiç kanıt değil 😂🫣 ama bende güzel bi koyu çizgi yakalayana kadar hatıra tutacağım diye baya yapmıştımm😂 bende hareket hissedene kadar sürekli kalp atışına bakacağım artık fetal doppler aldım hahaha 😂
Bulamazsanız cok panik olmaz mısınız ya ? Benim de aklım sürekli bebekte ama ne bileyim, sanki doktor baksa sadece daha iyi. Yanlıs anlayıp stres olmaktansa

Merhaba kızlar daha önceden kontrole gideceğimi uazmıştım Burdan son regl tarihime göre bugün 4+5 olduk çatlatma iğnesininde 19. Günü dün kontrolde çok şükür kese görüldü fakat doktor 6 haftalık olduğumuzu söyledi kese boyutu 10 mm dedi benim gibi ilk başta bu şekilde hafta konusunda karmaşıklık yaşayan varmı

Ve beta hcg de çok yüksel çıkmıştı sayfada ikiz anneleri olan varsa 2. Keseyi ne zaman gördünüz ?

Eklentiler

• IMG_5822.webp
    IMG_5822.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 1
Bir de arkadaşlar birşey soracağım. Cinsiyeti yumurtalama günü belirlediğine dair bir kuram var sanırım. Doğruluk payı nedir? Ben yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama gün ilişkiye girdim Erkek. Siz de durumlar nedir merak ettim. Çevreme soramıyorum cinsiyet mi seçiyorsun derler diye

Arkadaşlar günaydıınn. Bu süreçte okumaya başladığınız kitaplar vs var mı? Ne önerirsiniz? 🥰

Back
X