• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Yani bende utanarak söylüyorum o kadar sağlıksız besleniyorum ki gerçekten, maalesef. Uyanınca nesquik yiyorum. Şimdi akşam yemeği olarak tost yiyeceğim. Beybi 1 hafta-10 gün önden gidiyor. Hatta uygulamada yazandan falan da yüksekti kilosu, 135 gramdı. Benim hiç yediklerimle doğru orantılı değil gelişimi 🫣
Ahahshsh benimde yemek yapamadığım için tostu bile dışarıdan söylüyorum bacım bu aralar zaten xanım sanayi tostu falan çekiyor avakadoyla beslenen hamiş postlarını görünce utanıyorum kendimden 🤣

Ahahshsh benimde yemek yapamadığım için tostu bile dışarıdan söylüyorum bacım bu aralar zaten xanım sanayi tostu falan çekiyor avakadoyla beslenen hamiş postlarını görünce utanıyorum kendimden 🤣
Bende herseyi yiyorum ya yeterki canım gönülden bisey istesin diyorum hemen de yiyeyim öyle bugün çekirdek için 4 market gezdim
Bide tatlı sevmeyen kızlar bir soda keşfettim allahım ne güzel özellikle tatlı sevmeyen hamisler avsarin tuzlu erikli sodasi mükkk mükkk ya ne güzel :KK36: :rolleyes:

Kızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Önden gitmesi sağlıklı diye bir şey yok canım kesinlikle aynı şekilde 1 haftalık geriden gelmesi de öyle beslenme vs ile de alakası yok 🤷🏽‍♀️ genetik faktörler, döllenme zamanının 1 hafta erken veya geç olması gibi bir çok neden var 🌸

Bende herseyi yiyorum ya yeterki canım gönülden bisey istesin diyorum hemen de yiyeyim öyle bugün çekirdek için 4 market gezdim
Bide tatlı sevmeyen kızlar bir soda keşfettim allahım ne güzel özellikle tatlı sevmeyen hamisler avsarin tuzlu erikli sodasi mükkk mükkk ya ne güzel :KK36: :rolleyes:
Hangi markette bulabiliriz :)

Bende sürekli dışarıdan söylüyorummmm 😂😂 hamileyken yemeyi en sevdiğim şey hamburger. Geçen günde tavuk pilava takmıştım. Benim çocuk fitnessçı olacak galiba. Şaka bi yana bende utanıyorum maalesef 🫣😂😂

Bir arkadaşım hamileyken doktora ne sorarsam sorayım normal dediği için artık hiçbir şey sormuyorum demişti 😂 gerçekten ne sorarsak normal oluyor genelde
Gerçekten Ağrı acı ne varsa çekeyim yavrum iyi olsun ama bu aralar genital kemiklerim batıyor acıyor

Bir arkadaşım hamileyken doktora ne sorarsam sorayım normal dediği için artık hiçbir şey sormuyorum demişti 😂 gerçekten ne sorarsak normal oluyor genelde
Kanki elim komple tupturuncu Allahtan idrar testi vericem diye gidicem yarın öyle görücem bebişi doktorlarımıza kalsa herşey normal ya 🤣

Back
X