- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 13
Evet yakınızBana da arada öyle oluyor canım. normaldir herhalde. bende 4+2 yim şu an tahmini olarak. yakın sayılırız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yakınızBana da arada öyle oluyor canım. normaldir herhalde. bende 4+2 yim şu an tahmini olarak. yakın sayılırız :)
Normal canım rahim genişliyor sonuç olarak sürekli bir ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok diyor doktorlar bol bol dinlen bu haftalarında iyice tutunsun benişinHala kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi sancı giriyor normal mi kızlar
5+0 kese, 6+1 kalp atışıÇiçeğim sen ne zaman duydun kalp atışını???? Ay çok sevindim şimdi dank etti bana. Keseyi kaçonvı haftada gördüm demiştin??
Kuzum doktorum cuma git dedi doktora ama yarın gideceğim ya biraz da karnım ağrıyor Allah oorusun yani kontrol ettireyim biKese ve kalp atışını gördünüz mü? Benimde son adet tarihim 15 haziran![]()
Şehir dışındayım da ondan doktorum cuma git dediKuzum doktorum cuma git dedi doktora ama yarın gideceğim ya biraz da karnım ağrıyor Allah oorusun yani kontrol ettireyim bi
Çok kötü bir durum benimde mide bulantısı var ama okadar fazla değil kokuya hassasiyetim var sadece ögürmekle kalıyorum 12.haftaya kadar geçer diyorlar ama benim ilk gebelikte 24.haftaya kadar sürmüştü ne yesem cıkarıyordum umarım seninde öyle olmazKızlar benim 8+5 bugün aşırı mide bulantımvar 6. Haftadan beri asla geçmiyor günde iki prilamda kullanıyorum yine de mutfağa adım attığım gibi kusuyorum. Ne olcak bu halim ne zaman geçer? Bir de kasığım ağrımıyor kontrolüm 10. Haftada bir sıkıntı var mıdır acaba ?
Benim ilk günden beri var, 6+4 teyim, bebeğim büyümüyor, kürtaj olacak sandığımda birkaç gün prilam içtim bana da zerre etki etmedi. 12 haftayla beraber geçer diyor herkes. Kasık ağrısı iki gündür falan hiç yok benim de. Yerleşti, o yüzden şu an o ilk ağrılar yok diye düşünüyorum ve hiç endişeli değilim . Sadece bir yere uzanırsam ya da ani hareket edersem oluyor anlık. Bence rahat olmalıyız.Kızlar benim 8+5 bugün aşırı mide bulantımvar 6. Haftadan beri asla geçmiyor günde iki prilamda kullanıyorum yine de mutfağa adım attığım gibi kusuyorum. Ne olcak bu halim ne zaman geçer? Bir de kasığım ağrımıyor kontrolüm 10. Haftada bir sıkıntı var mıdır acaba ?
24 müÇok kötü bir durum benimde mide bulantısı var ama okadar fazla değil kokuya hassasiyetim var sadece ögürmekle kalıyorum 12.haftaya kadar geçer diyorlar ama benim ilk gebelikte 24.haftaya kadar sürmüştü ne yesem cıkarıyordum umarım seninde öyle olmaz
Hımm...Benim hem aşermem devam ediyor hemde hamilelik belirtileri aşırı şekilde devam ediyor Buda beni ümitlendiriy
Bebişi gördün miü canımGünaydın kızlarım saat 2 de randevum var bebişi görürüm inşallah dualarınıza ihtiyacım var7+0 Olduk bugün
Hımm...Benim hem aşermem devam ediyor hemde hamilelik belirtileri aşırı şekilde devam ediyor Buda beni ümitlendiriy
Bebişi gördün miü canımGünaydın kızlarım saat 2 de randevum var bebişi görürüm inşallah dualarınıza ihtiyacım var7+0 Olduk bugün
güzel haberlerini alalım kuzum . Herşey gönlünce olsunRica ederim.Bende yarın gideceğim cnm![]()
güzel haberlerini alalım kuzum . Herşey gönlünce olsunRica ederim.Bende yarın gideceğim cnm![]()
Güzel haberlerini alalım kuzum . Herşey gönlünce olsunRica ederim.Bende yarın gideceğim cnm![]()
Güzel haberlerini alalım kuzum . Herşey gönlünce olsunRica ederim.Bende yarın gideceğim cnm![]()
Bende 12 diye ümitleniyordum 12 ye kadar koku hasasiyeti oldu 24 e kadarda ne yediysem kustum.Çook kötü bir süreçti umarım midemiz daha fazla bulamadan tek avazda alırız yavrularımızı kucağımıza24 mü12 diye ümitleniyorduk