Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
Benim ilk hamileliğimde karnımın büyüdüğü dönemler sıcak zamanlardı ve ben asla istemiyordum. Şimdi de yine sıcaklarda eşimden talep gelmedikçe asla kapak kaldırmadım 🤭 artık havalar serinledi denenebilir aslında 😂😂😂

Selam kızlar meme ucu kaşıntısı için öneriniz var mı aşırı hassaslaştı ve kurudu hatta kabuklanmaya başladı önerebileceğiniz bir krem veya aparat tarzı bir şey var mı acaba 💗
Lansinohtan bende memnun kalmştm ama şuan hindistan cevizi yağıda sürebilrisin
Oda işe yarıo

Ya hamilelik boyunca bunu tercih etmeyenler varmış bana garip geliyor, nasıl dayanıyorsunuz birde cidden erkekler o kadar sabırlı mı bilmiyorum ? Fakat şu bir gerçek ki bence her erkek hamilelikte geri adım atıyor, benimkindede var konuşmaya çalıştım ama net bir şekilde söylemiyor ama ben kafada kurdum bence karnımdaki bebeğin bu durumu fark edeceğini felan zannedecek kadar aptal 😂
Biz :) ne ben ne eşim tercih etmiyoruz :)
Hiçte istemiorm 🙈
Eşim bu konuda sabırlı şükür ki 🙈

Benim ilk hamileliğimde karnımın büyüdüğü dönemler sıcak zamanlardı ve ben asla istemiyordum. Şimdi de yine sıcaklarda eşimden talep gelmedikçe asla kapak kaldırmadım 🤭 artık havalar serinledi denenebilir aslında 😂😂😂
Benim kapak 9 ay kapalı 🙈

Kızlar iyi akşamlar .. sizlere danışmak istediğim bir konu var bu şekilde yaşayan var mı merak ediyorum . Dün sağlık ocağında test verdim ve kan yaglarima baktılar tiligreserit 551 çıktı ve sınırın çok üzerinde hamilelikte yükseliyorMuş bu şekil ama 300-400 normal dedi doktorum ben 21 haftalık hamileyim şuan 551 değerde sağlık ocağında korkuttular yok pıhtı olur yok pankreas iltihabı olur diye . Benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeligimdede yükselmiş baktım o zamanda 37 haftalarda 650 imiş ama birsey yapmadim o zamanlar hatırlıyorum .zaten normalde kolestrol bakilmiyormus hamilelikte ama bana sağlık ocağı baktı işte

Sadece 1 kere söyledim adam direk “tmm” demişti. İnsan sonra 1 kez olsun yoklamaz mı 🫪
Bizde 12 haftaya kadar bir şey yaşamadık ama 12 den sonra ben bir adım beklemeden adım attım aslında cinsellikte ilk adımı o ataın diye bir beklentimde hiç olmadı, çocuktan sonra yapmaya vakit bulamayacağız diye normal eskisi gibi (tabi daha dikkatli şekilde) cinselliğe devam ediyoruz. Malesef evliliğin temel yapı taşı sağlık sorunu yoksa durmak yok yola devam🤣

Bizde 12 haftaya kadar bir şey yaşamadık ama 12 den sonra ben bir adım beklemeden adım attım aslında cinsellikte ilk adımı o ataın diye bir beklentimde hiç olmadı, çocuktan sonra yapmaya vakit bulamayacağız diye normal eskisi gibi (tabi daha dikkatli şekilde) cinselliğe devam ediyoruz. Malesef evliliğin temel yapı taşı sağlık sorunu yoksa durmak yok yola devam🤣
Bende böyle düşünüyorum ama karşımdaki düşünmeyip tedirgin olunca irite oluyorum :d kızımda 20li yaşlarındaydım çok önemsemiyordum, o gelmiş ben gitmişim vs diye ama güncelleme geldi,gururum izin vermiyor 😀

Bende böyle düşünüyorum ama karşımdaki düşünmeyip tedirgin olunca irite oluyorum :d kızımda 20li yaşlarındaydım çok önemsemiyordum, o gelmiş ben gitmişim vs diye ama güncelleme geldi,gururum izin vermiyor 😀
Erkekler bu süreci tam idrak edemiyor bence çok takılma derim. Sen libidona eşlik et keyfine bak 🙃 tabi önemli olan eşinin karşılık vermesi, korkarak çekinerek yine karışılık verir diye düşünüyorum sende erteleme derim

Erkekler bu süreci tam idrak edemiyor bence çok takılma derim. Sen libidona eşlik et keyfine bak 🙃 tabi önemli olan eşinin karşılık vermesi, korkarak çekinerek yine karışılık verir diye düşünüyorum sende erteleme derim
Ona 1-2 hafta daha izin verdim. Bakalım ne olacak :d kendimi gerdeğe girecek yeni gelin gibi utangaç ve marur hissediyorum hooofff

Kızlar bende fink fink bir sorunla geldim :d
Biz hala eşimle çiftleşemedik. KDKDKDKDKFKFKF
Adamdan hiç adım yok. Diğer hamileliğimde de benim ittirmemle gidiyordu ama ondaki tek fark hamileliğin ilk haftalarından itibaren asla sınır koymamış olmamdı.

Bunda da eşime 12. Haftaya kadar bir şey yok diye girdim mevzuya. Sonra memleketlere falan dağıldık derken iyice bacı/gardaş olduk. :d arada libidom beni yoklamaya başladı. Diğer hamileliğimde ben mücadele ettiğim için bunda kılımı dahi kıpırdatmak içimden gelmiyor. Rahata da alıştım ama içimdeki hınzır da(libidom) arada beni dürtüklüyor.

Eşim yine kutsal anne moduna girdi belli. Hatta pokunu çıkardı, sarılmaya bile korkuyor. Bazen dalga geçmek için bööööh öcüüü yapıyorum karnımla artık. İzahı olmayan şeylerin mizahı olur derler. Eee napacağız böyle? Onda yok, bende yok 🥹 Sizde var mı?
Bende çok tık var da doktora bugün artık iliski serbest mi diye sormayı unuttuk. Perşembe detaylıda soracagiz. Ama hala progestan kullandığım için o beyazlık gelirse rahatsız eder gibi hissediyorum psikolojik olarak.
Oooof of en verimli zamanım düşük plasenta yüzünden heba oldu 🤣

Bende çok tık var da doktora bugün artık iliski serbest mi diye sormayı unuttuk. Perşembe detaylıda soracagiz. Ama hala progestan kullandığım için o beyazlık gelirse rahatsız eder gibi hissediyorum psikolojik olarak.
Oooof of en verimli zamanım düşük plasenta yüzünden heba oldu 🤣
Üzülme bende hiçbir sorun yokken kullanmadan heba oldu 🥹

Bizimde gebeliğin başından beri yasak 😓 Doktor direk ev arkadaşısınız dedi resmen doğuma kadar benimde ara sıra rüyalarıma falan girer oldu artık ya cidden libido yükselmesi olabiliyor bence hormonlardan 😂 Eşleri hiç düşünemiyorum onlara çok yazık 😂

Bizimde gebeliğin başından beri yasak 😓 Doktor direk ev arkadaşısınız dedi resmen doğuma kadar benimde ara sıra rüyalarıma falan girer oldu artık ya cidden libido yükselmesi olabiliyor bence hormonlardan 😂 Eşleri hiç düşünemiyorum onlara çok yazık 😂
Valla sizi şaşkınlıkla okuyorum 🙈 ben hamile kalır kalmaz 2 gebeliğimdede o iş bizden otomatik cıkıyor muhabbeti bile geçmiyor, doğumdan sonra otomatik yükleniyor geri🤣
Bence evliliğin olmazsa olmazı değil
Onsuzda kaliteli vakit geçiriliyor..
Ama sizlerin isteme olayına hayran kaldım 🙈🙈🙈🙈

Valla sizi şaşkınlıkla okuyorum 🙈 ben hamile kalır kalmaz 2 gebeliğimdede o iş bizden otomatik cıkıyor muhabbeti bile geçmiyor, doğumdan sonra otomatik yükleniyor geri🤣
Bence evliliğin olmazsa olmazı değil
Onsuzda kaliteli vakit geçiriliyor..
Ama sizlerin isteme olayına hayran kaldım 🙈🙈🙈🙈
Libidosu problemli bir ben miyim diyordum değilmişim şükür 😂 sıfır arzu sıfır istek 🤦🏼‍♀️ maşallah istekli hatunlara. Aslında gebelik sırasında ilişki gayet iyi bı şeymiş (herhangi bir problem yoksa) hatta hamileliğin son aylarında doğumu başlatmak için de iyi bir seçenek 😂

Libidosu problemli bir ben miyim diyordum değilmişim şükür 😂 sıfır arzu sıfır istek 🤦🏼‍♀️ maşallah istekli hatunlara. Aslında gebelik sırasında ilişki gayet iyi bı şeymiş (herhangi bir problem yoksa) hatta hamileliğin son aylarında doğumu başlatmak için de iyi bir seçenek 😂
Yk bendeki libido problemi değil
hamileyken o psikolojiye giriyoruz çift olarak bilemedim :rolleyes::rolleyes:

Neyseki sezeryn olacam sorun yk :KK70:

Yk bendeki libido problemi değil
hamileyken o psikolojiye giriyoruz çift olarak bilemedim :rolleyes::rolleyes:

Neyseki sezeryn olacam sorun yk :KK70:
Evet hamilelikte bunu bende yaşıyorum. Bu da normaldir heralde değilse de yapacak bı şey yok. Doğumdan sonra düzeliyor nasıl olsa 😬

SelaM kızlar :)

Ben sadece özel gunlerde çömngf :) doğum gunudur , evlılık yıl donumudur falan hahaha onlardan bıttı artık :) buarada şaka bir yana benımde lıbıdo yerlerde ılkk gebelıgımde 20.haftadan sonra artış olmuştu bakalım :)

SelaM kızlar :)

Ben sadece özel gunlerde çömngf :) doğum gunudur , evlılık yıl donumudur falan hahaha onlardan bıttı artık :) buarada şaka bir yana benımde lıbıdo yerlerde ılkk gebelıgımde 20.haftadan sonra artış olmuştu bakalım :)
Sen direk çiçeği kurutmuşsn :KK70::KK70::KK70:

Back
X