20haftalık düşük riski 😢

Anladım canım sağol.. Senin ki 33 haftalık olmuş.. Riskli haftaları atlattın sayılır.. Benimki daha çok küçük.. :KK43: insan korkuyor işte.. Doktoru aradım kontrole de 4 gün önce falan gitmiştim bir sorunun yok dedi o karın sertleşmesi de normal dedi ama nasıl normal dedi hala aklım almıyor.. Gel bi bakayım nst ye gir bile demedi.. Ben normalde çok evhamlıyım doktorum beni tanıyor acaba bu öncekiler gibi abartıyordur diye beni ciddiye mi almadı bilmiyorum..
Bence sen nst yi iste .ben şahsen söyledim kafama takıyorum dedim.alttan da muayene eder misiniz dedim yani merak ettiğimi açık açık söyledim çünkü rasyonellik beni tatmin ediyor.olur öyle demeleri yetmiyor.çekindiğim nst nin dahi fotosunu aldım.Kimsenin ihtimallerine kendini ve bebeğini bırakma derim.Kendini açıkca anlat

Bence sen nst yi iste .ben şahsen söyledim kafama takıyorum dedim.alttan da muayene eder misiniz dedim yani merak ettiğimi açık açık söyledim çünkü rasyonellik beni tatmin ediyor.olur öyle demeleri yetmiyor.çekindiğim nst nin dahi fotosunu aldım.Kimsenin ihtimallerine kendini ve bebeğini bırakma derim.Kendini açıkca anlat
Aslında kontrole gittiğimde bütün kontrollerimi yaptı doktorum bundan önce haftada bir kontrole gidiyordum şimdi 2 haftada bire indirdim kontrolleri.. Doktor da işte çok evham yapıyorsun diyor.. Benim 2 kaybım var bir de biliyor doktor hep aynıydı doktorum yine de bana aradığımda gel demedi.. Ama ben yarın gideceğim dayanamıyorum daha fazla.. Doğru söylüyorsunuz hem önemli olan benim içimin rahat etmesi..

Canım belimden kalça ma ayrıca bacaklarıma yayılan bir ağrı ne oturabiliyordum ne dönebiliyordum karnımda benimde bazen bir tarafı sertleşiyor ama büyük ihtimal bebek yer değiştirdiği için bu ağrı öyle basit ağrı değil illaki hissedersin Dr kasılma bölgesini ultrason da gördü rahmin resmen huni gibi olmuş demişti şuan kontrole gidemedim hala 14.gün tekrar test yaptırmam lazım umarım negatif olmuşumdur kendimi iyi hissediyorum çok şükür bide benim vajina da zonklama oluyor genital siğil çıktı 3 ay önce felan çoğaldı herşey üst üste inan bir an önce sağlıkla alsam 😔
Ah canım benim.. İnaşllah en kısa zamanda atlatırsın negatifi görürsün.. Zaman çabucak geçer de 36. Haftaya kadar sağ salim gelirsin.. Sağlıkla alırsın kucağına..

Genital siğil dediğin şey nasıl çıktı?? Benimde vajinamda yüzeysel bir acı var.. Batık mı var diye baktım batık yok.. Çıban mı çıkacak diye baktım çıban da yok.. Şişme de yok.. Ama ağrı değil acı var.. Siğil çıkmadan önce acımış mıydı? Doktora dedim çok ayakta kaldıysan olur dedi bu kadar yani.. Neyin nesi çözemedim benimde mi siğil çıkıyor şimdi netten bakcam nasılmış..

Ah canım benim.. İnaşllah en kısa zamanda atlatırsın negatifi görürsün.. Zaman çabucak geçer de 36. Haftaya kadar sağ salim gelirsin.. Sağlıkla alırsın kucağına..

Genital siğil dediğin şey nasıl çıktı?? Benimde vajinamda yüzeysel bir acı var.. Batık mı var diye baktım batık yok.. Çıban mı çıkacak diye baktım çıban da yok.. Şişme de yok.. Ama ağrı değil acı var.. Siğil çıkmadan önce acımış mıydı? Doktora dedim çok ayakta kaldıysan olur dedi bu kadar yani.. Neyin nesi çözemedim benimde mi siğil çıkıyor şimdi netten bakcam nasılmış..
Yok kuzum siğil toplu iğne ucu gibi beyazımsı yada karnıbahar görünümünde oluyor malesef hem çirkin görüntü hemde çoğalıyor utancımdan Dr göstermedim henüz ama vakti geldi senin ağrı vajinanın üstünde mi yoksa alttan vuran bir ağrımı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalh herkese👣🤲

Yok kuzum siğil toplu iğne ucu gibi beyazımsı yada karnıbahar görünümünde oluyor malesef hem çirkin görüntü hemde çoğalıyor utancımdan Dr göstermedim henüz ama vakti geldi senin ağrı vajinanın üstünde mi yoksa alttan vuran bir ağrımı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalh herkese👣🤲
Benim vajinanın üst kısmında yani içten gelen bir ağrı yok.. Yüzeyinde bir acı var sanki.. Ayağa kalktığımda dönerken falan hareket halinde yani hissediyorum.. Sanki böyle sivilce çıkıyor onun acıması gibi birşey.. İki haftadır var ama bakıyorum birşey de çıkmıyor.. Ayıplı oluyor ama söylicem yani iç dudak kısımlarında acı hissediyorum.. Siğil oralarda çıkıyor mu??

Bence doktora göstermelisin tedavisi vardır yani boşuna çekme.. Bende başlarda çok utanıyordum ama hamile kaldım kalalı mantar oldum sürekli her gittiğimde doktor vajinal muayene yaptı içimi batikonla temizledi.. alıştım artık napim sağlık bu.. Ben doktora gittiğimde acıdığını söyledim bakar diye düşündüm ama bakmadı gerek duymadı yani ayakta kaldıysan olur dedi ne alakaysa artık.. Çıban çıkıyor falan sandım bi ara ama o da yok.. İçeriden şişlik olması lazım şişlik de yok..

bende de var genital sigil ve hamileyim canım doktor normal dogum pek onermiyorum sezeryan ol risk acisindan cok düsük ama yinede tehlikeye atma dedi sen nasil bir dogum dusunuyosun aceba😞

20li haftalarda malesef dışarıdan aldığınız progestanın etkisi çok olmuyor
Benzer şeyleri yaşadım 17li haftalarda.
Kanamam oldu.
4 farklı doktora göründüm. 4ü de farklı şeyler söyledi.
Sana nacizane tavsiyem

1.dinlen.
2.sürekli yatmaya çalış.
3.ayaklarını bedeninin üstünde tutmaya çalış.. Ayak altına yastık vs koyabilirsin.
4.iş yapacaksan asla yarım saatten fazla ayakta durma.
5. Bulaşık bilmem ne için eğilip kalkma.
6.asla ağırlık kaldırma. 1 2 kilo olsa bile.
7.protein ağırlıklı beslen. Mümkünse hergün 2 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak süt 1 tabak yoğurt 1 bardak ayran tüket.
8. Taze sebze tüket salata tarzında.
9. Hergün muz ve sade maden suyu tüket.
10. Bol bol ya şafi zikrini çek.
11.kendini iyi hissettirecek şeylerle oyalan. Mesela bebek için alınacaklar listesi yap. Hastane çantası listesi yap. İsim düşün yaz. İnternette tasarım hastane çıkışları araştır.

Bunlar gelip geçicek inşallah
Senin moralin çok önemli.
Bebeğin direk etkileniyor senin duygularından.
Elini karnına koy konuş onunla. Birlikte savaşalım. Beni bırakma yavrum. Ben seni bırakmayacağım de.
Ağızdan çıkan şeyler dua niyetine geçer unutma 🥰

Allah Bol şifalar versin
Rahim ağzı yetmezliği olan bı gebeyi takip ediyordum. Sürekli yatıyordu serklaj da olmuştu. Doktoru kendisine sakın elini karnına koyma demis. Nedenini söylemisti ama unutmuştum. O da bı daha koymamisti.

Rahim ağzı yetmezliği olan bı gebeyi takip ediyordum. Sürekli yatıyordu serklaj da olmuştu. Doktoru kendisine sakın elini karnına koyma demis. Nedenini söylemisti ama unutmuştum. O da bı daha koymamisti.

Allah Allah çok ilginç. İlk defa duyuyorum böyle bir şey

bende de var genital sigil ve hamileyim canım doktor normal dogum pek onermiyorum sezeryan ol risk acisindan cok düsük ama yinede tehlikeye atma dedi sen nasil bir dogum dusunuyosun aceba😞
Canım geçmiş olsun sanada benim ilk doğum normal ama bunu sezeryan istiyorum korkuyorum ama erkenden gelmeye kalkarsa sezeryan nasıl olur bilmiyorum yarn Dr gösterecem siğilleri çok can sıkıcı çirkin psikolojimi bozdu 😢

Arkadaşlar bebeğin çok aşşağıda oynaması normal mi idrarımm var gibi yapamıyorum bide göbeğimin sağ tarafında ağrı var anlamdm ben

Back
X