Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Mrb bende yıllar önce glifor denedim ama çok fazla yan etkisi oldu haptan büyük ihtimalle iğnenin çok fazla yan etkisi yok şuanda arada Bi bulantım oldu okadar doktorun tavsiye ettiyse kullan bence
Cevap icin teşekkür ederim. Suan diyet yapıyorum ve spora başladım. Mide bulantısı olmasa açlık tatlı dalgalanmama cok iyi geldi aslında ama o bulantı kısmını aşamadim bi türlü. Her an midem ağzıma gelecek gibi bir haldeyim. Umarım ilerleyen zamanlarda geçer... dr uc ay sonraya mutlaka gel dedi nasil geçecek 3 ay böyle bilemedim. Modum cok düştü

Yaklaşık 6 kg verdim ama görünüşte daha fazla vermiş gibi. Çok güzel inceldim canım. Bu hafta içi tekrar kan vermeye gideceğim devam etmek için
Kas mı yağ mı kontrol ettiniz mi?
Ben de haftaya başlayacağım inşallah diyeti proteinle desteklemeyi düşünüyorum.

Kizlar selam,

Benim de homa değerim biraz yüksek cikti. Dr iğne teklif etti. Fakat korktum Red ettim. Suan kilom 77 iğne yerine diamorfin ilaç verdi yarim yarim ic dedi. Ama beni 3 gündür perişan etti. İshal bulantı halsizlik var sizde iğnede yan etkiler var mi acaba iğneleyemi geçsem.
Matofin ve arkadaşları bazılarında bu etkiyi yapıyor. Arkadaşım kullanırken martı gibiyim diyordu ama bende öyle bir yan etki yapmadı. Doktorunuza danışırsanız bir çözüm sunar sanırım.

Back
X