Öyle gibi geliyor ama sonra da ne hızlı geçti diyosun26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi
Ayy inşallah o günleri görür ben de öyle derimÖyle gibi geliyor ama sonra da ne hızlı geçti diyosunbeni şimdi de doğum korkusu sarmaya başladı
İnşallah siz deAyy inşallah o günleri görür ben de öyle derimSağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bir avazda
Öyle gibi geliyor ama sonra da ne hızlı geçti diyosunbeni şimdi de doğum korkusu sarmaya başladı
Ay evet ya yıl oldu gibi geçmedi bir türlü26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi
2. Trimester çok yavaş geçiyor ama 3. Trimester göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi
Ay bende öyleyim hamileliğin başından beri 20 li haftalardayim sanki26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi
28+3 üm zaman asla geçmiyor yıllardır hamile gibiyim gerçekten 20. Haftadan beri geçmiyor zaman artık doğurayım diye geziyorum ortalarda26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi
Aynı aynı gerçekten yaaaaAy evet ya yıl oldu gibi geçmedi bir türlü
Ay hadi inşallah sağlıkla görürüm ben de o günleri2. Trimester çok yavaş geçiyor ama 3. Trimester göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor
Ay cidden 10. haftalarım falan hayal gibi geliyor en başından beri 20lerdeymişim gibi sanki ben deAy bende öyleyim hamileliğin başından beri 20 li haftalardayim sanki
Hahahah aynen ayneenn28+3 üm zaman asla geçmiyor yıllardır hamile gibiyim gerçekten 20. Haftadan beri geçmiyor zaman artık doğurayım diye geziyorum ortalardabide zaman geçmediği gibi mide yanması kalça batmaları mahvolduk inşallah hepimiz sağ salim kucaklarız bebişleriii
Ay evet yaa, sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize 30ları da geçirip 40taİlk 10 lu haftalar şimdide bu 20 Li haftalar asla geçmiyor yaa 27. Haftayım bu arada
İnşallahAy hadi inşallah sağlıkla görürüm ben de o günleri
Bende oyllee bir seneden beri sadece 26.haftaya gelmiş gibi hissediyorumAy cidden 10. haftalarım falan hayal gibi geliyor en başından beri 20lerdeymişim gibi sanki ben de
Bende de 30 dan sonra zaman geçmiyor sanki halâ 33 teyim 2-3 haftadır gibi geliyor26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi
Ay cidden aynı haftada aynı hislerdeyiz yaBende oyllee bir seneden beri sadece 26.haftaya gelmiş gibi hissediyorum
Yaa maşallah bir şey kalmamış ama 7 haftacıkkkBende de 30 dan sonra zaman geçmiyor sanki halâ 33 teyim 2-3 haftadır gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?