20li haftalarda zaman durdu mu sizde de? 🙄

areseyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
362
398
53
26 haftalık hamileyim. Resmen 3-5 aydır 20li haftalarda gibiyim ya 30a kadar vakit geçmiyor 30dan sonra da zaman bi anda geçiyor diyorlardı, doğru sanırım bu. 3. trimestera yaklaştım ama 2. trimester resmen geçmiyoooorr Sizde de böyle mi durumlar? İnşallah sağ salim 30lara ulaşıp 39-40ta da sağ salim doğururum bebişi

Öyle gibi geliyor ama sonra da ne hızlı geçti diyosun beni şimdi de doğum korkusu sarmaya başladı

Öyle gibi geliyor ama sonra da ne hızlı geçti diyosun beni şimdi de doğum korkusu sarmaya başladı
Ay evet ya yıl oldu gibi geçmedi bir türlü

2. Trimester çok yavaş geçiyor ama 3. Trimester göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor

Ay bende öyleyim hamileliğin başından beri 20 li haftalardayim sanki

28+3 üm zaman asla geçmiyor yıllardır hamile gibiyim gerçekten 20. Haftadan beri geçmiyor zaman artık doğurayım diye geziyorum ortalarda bide zaman geçmediği gibi mide yanması kalça batmaları mahvolduk inşallah hepimiz sağ salim kucaklarız bebişleriii

İlk 10 lu haftalar şimdide bu 20 Li haftalar asla geçmiyor yaa 27. Haftayım bu arada

Hahahah aynen ayneenn Evet ya bel ağrıları falan başladı baya, gece uykumdan uyandırıyor Ayy inşallah inşallah Bebişlerimiz sağlıklı olsun, sağ salim gelsinler de inşallah beklemek falan en tatlı heyecanlar tabii ki

Bende de 30 dan sonra zaman geçmiyor sanki halâ 33 teyim 2-3 haftadır gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…