dün test yaptırdım 20,58 çıkmış doktor eşimi aramış beklediğimiz değer değil ama takip edilesi gereken bir değer 9,10,11 lerdekilerin yükseldiğini gördüm ilaçları kullansın demiş çarşamba günü tekrar teste gideceğim yükseleceğini sanmıyorum aöa bekleyeceğim aşırı ağrı ve kanama olursa haber verecekmişim eşim doktorun birşeyer var dediğini söyledi dış gebelik olamaz bu demiş
bu değerde olur da sonradan yükselenle krşılaştınız mıCADIARZU
bu kaçıncı gün değeri.
ben anlamadım kaçıncı gun test yapmış ki 9 10 11 dekilerin artıgını yazıyor
dr 9 10 11 ler derken test gününü değil sonucunu kasdetmiş bence. 5 üstü değer hamile oluyor ya. ama bu kadar düşük değerlerin yükselmesi genelde normal hamileliklerde oluyor. bizde 50 altı bir sonuc ya kimyasl ya dış gebelik habercisi. benim de 20 idi sonucum. 2 gün sonra 4 e düştü kimyasal gebelik yani. inşallah seninki yükselir. hayırlısı olsun.
canım değerin yükselebilir.benim 12.gün kanaa ve ağrı oldu.12.gün değerim 10.81,14.gün 57.30,16.gün yani bugün 214.7..üstlik 4 gündür ağrı ve şiddetli kanama vardı.fakat bugün oldukça azaldı.kalmadı diyebilirim.inşallah senin de benim gibi olur ve hepimizin hamileliği sağlıklı geçer.
selam hayırlı olsun değer işallah artar. dr dediği betahcg sonucu 9 - 10 veya 11 çıkan kişilerin değerlerinin yükseldiğini gördük demiş onun için umutlu olmak lazım yükselebilirde düşebilirde bence hamilesin benim içeme öle doğdu, allah yardımcın olsun
evet başka bir forumda okumuştum. sonradan yükselmiş.hatta hamile değilsin demişler. ama o inatla teste devam etmiş. 2 gün sonra yaptırmış iki katına çıkmış.
cemre inşallah hamilesindir,güzel haberlerini alırız.
arkadaşlar,bu degerleri anlayamadım ben.transferimin 8. ve 10. günü E2 ve progesteron testi yaptırıcam.sonucu nasıl degerlendiriyoruz?çıkan sonuç kaç olursa hamilelik belirtisidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?