Cemrecim kanamam hala var.Ama ilk 4-5 güne göre çok çok azaldı.Dr.um değerler iyi gittiği için bu kanamaların kötüye işaret kanamalar olmayacağını söyledi.En az ikiye katlanıyor ya,bizimki 5,5 ve dörde katlandı şimdiye kadar.Pazartesi günü beta hcg sonucunu aldıktan sonra kontrole çağırdı.Umarım sağlıklıdır.Senin nasıl oldu kan sonuçların,yükseldi mi?Haydi bakalım.Şansımız bol olsun:)
Cemrecim kanamam hala var.Ama ilk 4-5 güne göre çok çok azaldı.Dr.um değerler iyi gittiği için bu kanamaların kötüye işaret kanamalar olmayacağını söyledi.En az ikiye katlanıyor ya,bizimki 5,5 ve dörde katlandı şimdiye kadar.Pazartesi günü beta hcg sonucunu aldıktan sonra kontrole çağırdı.Umarım sağlıklıdır.Senin nasıl oldu kan sonuçların,yükseldi mi?Haydi bakalım.Şansımız bol olsun:)
benim bulunduğum yerde hastane yok ancak en yakın hastane1,5 saat uzaklıkta doktor çarşamba günü yaptır dedi sanırım gidemeyeceğimi bildiği için dedi ağrılarım bugün azaldı iyiye mi kötüye mi işaret bilemiyorum maşallah değerin iyi yükselmiş inşallah hep böyle devam eder bunu gönülden diliyorum
benim 10.gün 35.6
12.gün 95.6
14.gün 216
22.gün 3731 çıktı
bazıları şu değer olmalı bu deger olmalı bebek saglıklı ise demişler bu dogru değil.. önemli olan katlanması .. Kafana takma her söylenene inanma..
benim 10.gün 35.6
12.gün 95.6
14.gün 216
22.gün 3731 çıktı
bazıları şu değer olmalı bu deger olmalı bebek saglıklı ise demişler bu dogru değil.. önemli olan katlanması .. Kafana takma her söylenene inanma..
Dr.um pazartesi test sonucunu alıp kontrole gelmemi söyledi.1500den önce görünür mü bilmiyorum ama çağırdı.Bakalım...Bugün sanki hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorum.Ne batma,ne ağrı..ınşallah düşmemişitir.Bu süreci nasıl geçireceğimi bilmiyorum inan.Değer katlanacak mı,kese varmı,doğru yerde mi,kalbi atıyor mu,sağlıklı mı.....Ne kadar zormuş.Endişelenmekten kendini alamıyorsun.Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun:)
Dr.um pazartesi test sonucunu alıp kontrole gelmemi söyledi.1500den önce görünür mü bilmiyorum ama çağırdı.Bakalım...Bugün sanki hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorum.Ne batma,ne ağrı..İnşallah düşmemişitir.Bu süreci nasıl geçireceğimi bilmiyorum inan.Değer katlanacak mı,kese varmı,doğru yerde mi,kalbi atıyor mu,sağlıklı mı.....Ne kadar zormuş.Endişelenmekten kendini alamıyorsun.Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun:)
evet yaa bir bitiyor biri başlıyor sürekli endişe içinde olmak zor normal yolla insanlar hamile kalıp bunların hiçbirini düşünmeden bebeklerini kucağına alıyor bizim düşündüğümüz çoğu şeyi bilmiyorlar bile