merhaba canım.ben 53 kiloyla hamile kaldım.en son 16-17 haftalıktım sanırım tartıldığımda 58 kilo olmuştum.cuma tekrar kontrolüm var.bakalım kaç kilo olduksen ne kadar kilo aldın?
Canim ben evlendikten sonra 2 yıl içinde 10 kg aldım maalesef 70.7 ile hamile kaldım 20+5 teyim 71.9 oldum her hafta düzenli olarak tartiliyorum
maşallah ne sadece 2 kg almışsın çok iyi...bebek kaç gr olmuş peki canım?Mrb cnm bnde 23 hafta 3gunlugum 77 ile kaldim suan 79 kiloyumm
evet cnm biraz dikkat ediyorum karbonhidret fazla tuketmiyorum yemekelerden yiyorm meyve sut flan. Iciyorum yogurt ekmekte ceyrek kadar hersey normal gidjo cnmmmmaşallah ne sadece 2 kg almışsın çok iyi...bebek kaç gr olmuş peki canım?
Aramizda iki gun var sanirim ilkmi bebisin bnjmki ikinciiimaşallah ne sadece 2 kg almışsın çok iyi...bebek kaç gr olmuş peki canım?
Aramizda iki gun var sanirim ilkmi bebisin bnjmki ikinciiimaşallah ne sadece 2 kg almışsın çok iyi...bebek kaç gr olmuş peki canım?
evet benm ilk bebeğim canım.senin bebek büyümesi nasıl ben 7 kg aldımda şimdiye kadar..gerçi sen biraz kilolu başlamışsın hamileliğe sanırım ondan mı az kg aldın acaba?Aramizda iki gun var sanirim ilkmi bebisin bnjmki ikinciii
biraz cnm bn birazda dikkatli yiyip iciyorum almiyorum bzende baya yedigim oluyor cnm en son 26 aralikta gittim 79 cikti??m cnm gelecek ay zliri? Gibj geliyo cunku sistimmevet benm ilk bebeğim canım.senin bebek büyümesi nasıl ben 7 kg aldımda şimdiye kadar..gerçi sen biraz kilolu başlamışsın hamileliğe sanırım ondan mı az kg aldın acaba?
biraz cnm bn birazda dikkatli yiyip iciyorum almiyorum bzende baya yedigim oluyor cnm en son 26 aralikta gittim 79 cikti??m cnm gelecek ay zliri? Gibj geliyo cunku sistimmbirde benim ilk uc ay hatta 4 .aya kadar bhlantim oldu bebegin gelisimj buyumeside hersey gayet iyi gidiyor cnm dr normal hersey demisti buyuk ultrasona girdim. Cnmmm senin durumlar nasill bnce normal seninkj de cnm zaten dogumdan sonra sislikler gidince kiloda biraz gidio o yuzden cnm bnim oglumda 20 kiloya kadar almistim 87 idim dogum yapinc averdim 77 ile tekrar hmile kldim cnm nasipse ikinci allah saga saglim kucagimiza almayi nasip etsin insss cnmmm
Evt cnm coksukur bebeklerimiz daima kalsiyhmaliolar onemli olan biim kalsiyumumuzu dhzenli alalimki bebegimizde bizde daha ck yararlansinnnn yerimmmm bn. Kuzucuklarimmm yaskac cnm neeerelisin ozeldende yazabilirsinanladım canım sen tecrübelisin tabi...yolunda gitmeside iyi tabi bunada şükürr..benimde herhangi bi sıkıntım yok şimdilik bebeğin gelişimide normal..bakalım artık kilo da çok aşırı önemli deil tabi yaaa.sağlıkla doğsunlarda inşlhh kavuşalım bebişlerimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?