21-24 haftalar annişler kaç kg aldi

Sifonella

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
1.964
1.366
373
Merhaba canlar gebeliği ilerlemiş bebeğini kucağına almış ya da 21 24 haftalar arasında olan anneler bu zamana kadar kaç kilo aldınız acaba

merhaba canım.ben 53 kiloyla hamile kaldım.en son 16-17 haftalıktım sanırım tartıldığımda 58 kilo olmuştum.cuma tekrar kontrolüm var.bakalım kaç kilo olduk sen ne kadar kilo aldın?

merhaba canım.ben 53 kiloyla hamile kaldım.en son 16-17 haftalıktım sanırım tartıldığımda 58 kilo olmuştum.cuma tekrar kontrolüm var.bakalım kaç kilo olduk sen ne kadar kilo aldın?

Canim ben evlendikten sonra 2 yıl içinde 10 kg aldım maalesef 70.7 ile hamile kaldım 20+5 teyim 71.9 oldum her hafta düzenli olarak tartiliyorum

Canim ben evlendikten sonra 2 yıl içinde 10 kg aldım maalesef 70.7 ile hamile kaldım 20+5 teyim 71.9 oldum her hafta düzenli olarak tartiliyorum

hmm yine iyi fazla kilo almamışsın.benim iştahım baya bi açıldı ama frenlemeye çalışıyorum.en azından bebeğime yararlı olan şeyler yemeye dikkat ediyorum.son aylarda baya bi artış oluyomuş inş. fazla kilo almadan tamamlarız Ben de düzenli tartılmak istiyorum ama sağolsun kocam bi baskül almadı fırsat bulup

Evet kendime haftalik hedefler belirledim bebeğin olası gelişimine göre şimdilik uyabiliyorum bebeğin kilosunun 3-4 katı almış olmak normal kabul edilebilir bence hem bu hesaba göre son aylarda artış hızlı oluyor gerçeklerle uyumlu gibi geldi bana gebeliğin erken dönemlerinde alinan kilo bebeğe değil anneye geliyor ve dikkatsizlik nasılsa hamileyim fikrinden kaynaklanıyor bence tabiki istisnalar vardır

Merhaba kızlar son bir ayda 3 kg olmak üzere toplamda 7 kg almışım .23.haftamdayım.böyle kalan herayda 3kg alırmıyım acaba ya.öyle olursa baya şişko olurum heralde

22 haftadayım 58 le hamile kaldım 63 oldum. son 40 günde 4 kilo aldım her 10 güne 1 kilo ekmeği azalttım şu an çok hızlı kilo aldığım için. yani ilk 17 haftada 1 kilo aldım sonrası Allah kerim artık. 63 de uzun bi süre kalabilirsem ne ala :)

Ben de dertliyim bu konuda .. 22nin içindeyim. 16ya kadar kilo almadım. 51 le hamile kalmıştım şimdi 57yim :/ 6haftada 6 kilo nasıl oldu anlamadım bile güya amacım 60 61 le bitirmekti sanırım hayal oldu

Mrb cnm bnde 23 hafta 3gunlugum 77 ile kaldim suan 79 kiloyumm

Mrb cnm bnde 23 hafta 3gunlugum 77 ile kaldim suan 79 kil
maşallah ne sadece 2 kg almışsın çok iyi...bebek kaç gr olmuş peki canım?
evet cnm biraz dikkat ediyorum karbonhidret fazla tuketmiyorum yemekelerden yiyorm meyve sut flan. Iciyorum yogurt ekmekte ceyrek kadar hersey normal gidjo cnmmm
Bebekte haftasina gore normal gidio cnm seninki ne kadar altinci aydan sonra alinio derler ama bakaljm alicammi

Ister istemezac kalmamaniz gerskiyor gunde uc ogun tabj ara atistirma lik sutmeyve veya yogurt flan daha yararli oluyo uzak durmamiz gereken uc sey var tuz,seker,hamur yiyecekleri fzzla tuketmemek gerekiyo tadinda daha iiiii oluyooo

Aramizda iki gun var sanirim ilkmi bebisin bnjmki ikinciii
evet benm ilk bebeğim canım.senin bebek büyümesi nasıl ben 7 kg aldımda şimdiye kadar..gerçi sen biraz kilolu başlamışsın hamileliğe sanırım ondan mı az kg aldın acaba?

evet benm ilk bebeğim canım.senin bebek büyümesi nasıl ben 7 kg aldımda şimdiye kadar..gerçi sen biraz kilolu başlamışsın hamileliğe sanırım ondan mı az kg aldın acaba?
biraz cnm bn birazda dikkatli yiyip iciyorum almiyorum bzende baya yedigim oluyor cnm en son 26 aralikta gittim 79 cikti??m cnm gelecek ay zliri? Gibj geliyo cunku sistimmbirde benim ilk uc ay hatta 4 .aya kadar bhlantim oldu bebegin gelisimj buyumeside hersey gayet iyi gidiyor cnm dr normal hersey demisti buyuk ultrasona girdim. Cnmmm senin durumlar nasill bnce normal seninkj de cnm zaten dogumdan sonra sislikler gidince kiloda biraz gidio o yuzden cnm bnim oglumda 20 kiloya kadar almistim 87 idim dogum yapinc averdim 77 ile tekrar hmile kldim cnm nasipse ikinci allah saga saglim kucagimiza almayi nasip etsin insss cnmmm

anladım canım sen tecrübelisin tabi...yolunda gitmeside iyi tabi bunada şükürr..benimde herhangi bi sıkıntım yok şimdilik bebeğin gelişimide normal..bakalım artık kilo da çok aşırı önemli deil tabi yaaa.sağlıkla doğsunlarda inşlhh kavuşalım bebişlerimizee

Evt cnm coksukur bebeklerimiz daima kalsiyhmaliolar onemli olan biim kalsiyumumuzu dhzenli alalimki bebegimizde bizde daha ck yararlansinnnn yerimmmm bn. Kuzucuklarimmm yaskac cnm neeerelisin ozeldende yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…