21-24 haftalar annişler kaç kg aldi

aa çok güzel :) güzel ve hayal ettiğimiz gibi bir doğum olsun inşallah canım :) benim kızım olacak, sen erkek bekliyorsun galiba? hayırlısı olsun :)

aa çok güzel :) güzel ve hayal ettiğimiz gibi bir doğum olsun inşallah canım :) benim kızım olacak, sen erkek bekliyorsun galiba? hayırlısı olsun :)

evet canım oğluşumu bekliyorum bende....senin ilk hamileliğin mi .yaş kaç bu arada.?

evet, ben biraz yaşlıyım :) 34 yaşında doğum yapacağım..doğal doğum için hazırlanıyorum, izmirdeyim..sen?

aaa ne güzel mesleaktaşız da desene çok iyi :) çalışıyomusun napıosun peki_?

evet ben özel bir şirkette departman müdürü olarak alışıyorum, kariyeri önce yaptım, bebeğim sonraya kaldı..senin ilk doğumun mu? kaç yaşındasın? hangi şehirdesin? nasıl bir doğum planlıyorsun? nasıl bir hamilelik geçiriyorsun? herşey yolunda mı?

canım ben tokat merkezde özel bi şirkette mühendislik yapıyorum.28 yaşındayım ve ilk hamileliğim gönlümden geçen normal doğum ama nasip olurmu bilmem..çok şükür bi sıkıntım olmadı şu zamana kadar herşey yolunda bebekte iyi bende iyi şimdilik inşlh sonrada hep böyle olur.sende durumlar nasıl kısaca anlatırmısın canım ?

çok sevindim canım, böyle devam eder hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah oğluşunla :) ben de rahat bir hamilelik geçiriyorum sadece reflüm var...bazen çok canım yanıyor..sürekli birşeyler yemeliyim veya gaviscon içmeliyim...onun dışında allaha şükür kızım sağlıklı, herşey yolunda gidiyor...gelişimi ilk başta beri biraz önden gidiyor, onun için belki nisan sonunda kavuşuruz kızıma diye düşünüyorum :) ben de doğal doğumu çok istiyorum, bununla ilgili bir kursa katıldım, hayatım değişti..doğumun bebeğin tüm hayatını etkilecek, ne kadar önemli bir an olduğunu biraz geç anladım..inşallah bir terslik çıkmaz ve hayal ettiğim gibi olur doğumum...bakalım zaman gösterecek...keşkesiz doğum, tentene temas, doğal doğum, hypnobirthing, lamaze...netten bulduğunuz bilgileri mutlaka okuyun, bence her anne bunların önemini bilmeli...veya biliyor da ben çok geç öğrendiğim için bilmediğini sanıyorum..doğuma yoga ile hazırlanıyorum..kesinlikle taviye edrim, özellikle nefes çalışmalarını..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlah.yolunda olamsına sevindim herşeyin..benim oğlumun gelişimi öyle ilerde felan deilmiş ama olması gerektiği gibi diyor doktorum herşeyi çok normal diyor bakalım ne olacak ..herşeyi araştırmak bilmek lazım tabi özelliklede bu konuda..sende bilinçli bir anne olcaksın inşlh :) bende işte araştırmaya çalışıyorum kendimce ...hakkımızda hayırlısı canım bakalım

Merhaba 24+6 haftalık hamileyim bende 50kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum sanki çok almış gibi hissettim sizlere göre...

Merhaba 24+6 haftalık hamileyim bende 50kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum sanki çok almış gibi hissettim sizlere göre...
yoo bence çok aşırı deill aldığın kilo canım bende 7 kg aldım şuana kadar haytta günümüzde aynı sanırım..

yoo bence çok aşırı deill aldığın kilo canım bende 7 kg aldım şuana kadar haytta günümüzde aynı sanırım..

Tahmini doğum tarihim 24.04.2015 senin ne zaman? ne bileyim herkes 2-3 kilo aldım yazmış gerçi doktorum çok iyi gidiyosun dio oda çok memnun

Tahmini doğum tarihim 24.04.2015 senin ne zaman? ne bileyim herkes 2-3 kilo aldım yazmış gerçi doktorum çok iyi gidiyosun dio oda çok memnun
ay canım benmkide 02.05.2015 sen benden bir hafta öndesin...ya 2 3 kg alanların geneli kilolu hamileliğie başlayanlar yada aşırı zayıf başlayanlar gördüğüm kadarıyla..

ay canım benmkide 02.05.2015 sen benden bir hafta öndesin...ya 2 3 kg alanların geneli kilolu hamileliğie başlayanlar yada aşırı zayıf başlayanlar gördüğüm kadarıyla..

Peşpeşe gelecekler canım desene cinsiyet belli mi? Bizi kızımız olcak hayırlısıyla ilk bebeğimiz ve acayip heyecanlıyız ))

Peşpeşe gelecekler canım desene cinsiyet belli mi? Bizi kızımız olcak hayırlısıyla ilk bebeğimiz ve acayip heyecanlıyız ))

oğluşumuzu bekliyoruz bizde canım heyecanla.ilk bebeğimiz kısmetse bakalımm yaaa...

Merhaba oezzy sohbetinize Şahit oldum bende doğal doğum istiyorum kime takip oluyorsun ? İzmirdeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…