21 Aralık 2012

ay inş bişey olmaz ya şaka gibi kaç gündür buna kafa yordum düşünüp üzülüyorum uyuyamıyorum:18:telepati falan olursa naparım diye düşündüm de bi kafayı yerim heralde benden artık ifla olmaz öle bi durum olursa kalpten giderim bian düşünüyorum yok ya olur mu böyle şey korkutmak amaçlı sallıyorlardır kafalarından diyorum ama bianda evreni gezegenleri düşünüp eğer böyle bir şey olursa gezegenlerin yer değiştirmesi ve karanlık çökmesi vs napcaz allam yareppim diye üzülüyorum
dua edelim de bişey olmasın ama korkunun da ecele faydası yok anacım

Yukarıda kırmızı ile yazarak yaptığım yorumlar tamamen beni bağlar ve bu yazıyı sırf 22 Aralık'ta buraya girip mayalara k..mla gülmek için yazdım;

Aksi olursa da o şartlar altında kimse bana ''hani bişey olmayacaktı,k..ınla gülecektin'' diyemez zaten

Son düzenleme:

ayy cnm ya kahkaha attım yorumuna süpersin

Mayalarin takvimi bugune kadar tutmus bir takvim, sadece 1 saniyesi yanlis galiba.
Herneyse, bende o gun Amsterdamdan Istanbula ucak yolculugu yapacaktim,
yanliz basima Hakkinizi helal edin

Korkutmak gibi olmasın ama eğer yazılanlar gerçekse foton kuşağı etkisine girince uçaklarda uçamayacak,havada olanlar ise Allah korusun diyim sadece.

haahhahaha :101::124: çok güldümmm :))))) hehehe

mehdi geldi mi? Hz. İsa (a.s) yeryüzüne indi mi? yecüc mecüc bozgunculuk yapıyor mu? ve diğer on büyük alamet dışında hiç bir iddaaya inanmıyorum.

Kıyametin kopacağına bende inanmıyorum çünkü tarihi sadece Allah bilir.
3 gün karanlık doğal afetler vs. o kadar çok kişi olacaklarla ile ilgili yorum yapıyor ki kendi adıma korkmamam elde değil.Birde sabah saat 8 karanlığın başlayacağını söyleyenler var.Allah ım hepimizi korusun önce miniklerimizi.

Son düzenleme:
gelecegi Allah bilir
bunu ik defa duydum ne kadar bihabermişim ben de dünyadan

gelecegi Allah bilir
bunu ik defa duydum ne kadar bihabermişim ben de dünyadan

evet çoğu kişi bunu ilk defa duyuyor ama tarih iyice yaklaştığında insanlar telaş içinde ne yapacaklarını şaşıracaklar.Bu olay bittikten sonra insanlar olaylara,kişilere farklı bakacaklar.İnsanlar korkudan daha fazla iman etmeye başlayacak.

televizyonda,haberlerde falan bu olayla ilgili ciddi bir şekilde bahsedilmiyor neden acaba?Acaba tarih iyice yaklaştıktan sonra mı milleti telaşlandırıcaklar.

televizyonda,haberlerde falan bu olayla ilgili ciddi bir şekilde bahsedilmiyor neden acaba?Acaba tarih iyice yaklaştıktan sonra mı milleti telaşlandırıcaklar.

canım valla ben bundan bu topik sayesinde haberdar oldum

bence böyle bişey varsa bile bunun kesin tarihi verilemez, kesin tarih verilmesi mantık dışı bence

bu tarz şeyler zaman zaman çıkıyor ama o tarihte hiçbirşey olmuyor... ben daha ilkokuldayken (sene1993 galiba) bir ara dünyanın çok yakınından bir meteor geçecek çarpma ihtimali çok yüksek falan deniliyordu hiçbir şey olmadı bir de lise 3 te okurken yine bir kıyamet tarihi verilmişti korkmuştuk falan yine bişey olmadı bu tür şeyler kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor yani anlayacağınız 21 aralık 2012 nin benim için üç anlamı var birincisi en uzun gece yaşanacak ikincisi kocişimin doğum günü o gün ve üçüncüsü dayımın düğünü olacak o kadar işin içinde bir de bununla uğraşamıycam valla

Cok bilgilendirici olmus tesekkurler
Bende arastirdim cok bu aksam ve soktayim yanmidir dogrumudur bilmem ama sunu ogrendim.cern deneyi vardi ya onu hep ertelediler hep ertelediler ve 21aralik gunu asil deney yapilacakmis YABANCİ KAYNAKLARDAN OKUDUM VE RESMİ OLARAK Bİ DENEY VAR OGUN COK ONEMLİ GORUYORLAR VE DEDİKLERİNE GORE MİNİK KARADELİKLER OLABİLİR DUNYADA BİRDEYLERİ YUTABİLİR VEYA DUNYA İCİN BİR TEHLİKE OLABİLİR AMA İNANAMADİM RESMİ BİSEY YANİ SOYLENTİ DEGİL.insallah sonumuzu boyle yapay seyler getirmez

Yahu kızlar kendinize gelinnn silkelenin ve kara kara düşünenler çıksın güneşe baksın doğaya baksın herşey yolunda çok şükür:119: bu internete bir giriyoruz oku oku sanki olayları yaşıyormuşuz gibi oluyor sanki yarın karanlık olacakmış gibi daha neler.Rabbim bilir herşeyi bugün güneşi doğduran geceyi yaşatan Rabbimse eğer öyle bişey olacaksa onuda Allah karar verir ve uygular niye bu kadar kafaya takıyoruz ben yazılanları okudukça bunalıma girmiştim ve gerçekten sıyırıyordum henüz olmayan ve ortaya atılan kehanetler yüzünden sonra silkelendim ve kendime geldim dışarı çıktım hava aldım insanlara doğaya güneşe daha bir güzel baktım ve kendine gel gülbebek dedim:94: internette asılsız yazıları okumamaya karar verdim böyle bişey olacak olsa medya bunu ele alırdı yalan dolan çok medyada amaa insanları bilinçlendirmek için bişekilde ele alırdı ama bakın sabah programlarında saçma sapan insanlar çıkıp aynen bizim gibi tartışıyorlar biri olcak diyo biri olmayacak diyor eğer böyle bişey olcak olsaydı ki yinede bilemezler ama Nasa inceledikleri ve gördükleri şeyleri söylüyorlar mutlaka uyarı yaparlardı saklamak mümkün olmazdı kalkıpta nasa son günn korku filmi gibi bugün ışıklar kararacak heheheee diyecek hali yok1ay boyunca insanları bilinçlendirmeye çalışırlardı ben şirinceden korkuyorumBütün zenginler orda Rabbim alın size ibret olsun diye orayı yok etmesinde gerisi boş Lütfen korkan arkadaşlarım gerçekleri görelim internette uyduruk farklı farklı yazıları okumayalım 21 Aralıkta bu bahsedilenler zaten hep olan şeyler farklı bir gün değil yani.Hatırlıyormusunuz 5 MAYIS 2000i alın onunla ilgili bir yazı buldum 2002 de yazılmış bir yazı bu arada 5 Mayısta Cumaya denk geliyordu :)Ve ben o gün gece 2 ye kadar yat gezisinde bir tanıdığımızın doğum günü partisindeydimAilemle birlikte çok hoş bir gün geçirmiştik

Haberler:

5 Mayis 2000 Gezegenlerin Dizilisi:
Gezegenler 1000 yıl içerisinde 37 defa aynı hizada dizildi. En son 5 Mayıs 2000’de yaşanan diziliş için her seferinde ‘felaket’ senaryoları yazıldı; ancak hiçbiri gerçekleşmedi. Yapılan araştırmalarda bu uzay olayı ile depremler arasında da bir ilişki bulunamadı.
Yarın 8 gezegen aynı hizaya gelirken, 3 gezegen yer değiştirecek. En son 5 Mayıs 2000’de gezegenler aynı hizaya gelmiş ve tüm dünyada bir ‘kıyamet’ beklentisi yaşanmıştı. Gezegenler ne zaman aynı hizaya dizilse bir felaket beklentisi ortaya çıkıyor. Buna bilimsel gerekçeler de bulunuyor: Gezegenler arası çekim dünyanın manyetik alanını etkileyecek ve bu büyük felaketlere yol açacak.

falan filan bende sizin sayenizde araştırmacı oldum çıktııım Neyse canım arkadaşlarım umarım bu yazılar sizi bir nebze rahatlatmıştır benim gibi olmayın ben bu yüzden panik atak başlangıcı yaşadım ve çok çabuk atlattım çok şükür....

Son düzenleme:
bence 22 aralık sabahı buraya gelip, "bir şey olmadı kiiiii" yazıp birbirimizle şakalacağız :)

ama bence bir şey olacak. kıyamet veya belki karanlıktan da bahsetmiyorum, ama foton çağına inanıyorum. bize bir şey olmasa, başkalarına olacak, veya herkese bir şey olacak ama kimse anlamayacak, daha sonradan belli olacak. ama kesinlikle marduk denilen gezegenin dünyaya çarpıp kıyamet falan kopacağına inanmıyorum. sadece bir şeyler olacak düşüncesindeyim.

ya kızlar ben bir şey gördüm internette, konu başlığıyla biraz uzak olabilir ama yine de benzer şeyler.
bir bakıp yorum yaparsanız sevineceğim, biraz tırstım.

bir ses duyuluyormuş geceleri genelde, gemi siren sesi gibi. veya uçak gibi, uğultu gibi..
istanbulda, izmirde, bir çok yerde. dünyanın bir çok yerinde de.. yeni başlamış.
youtube linki paylaştım, orda rusyada olan ses varmış. istanbulda ki de aynısıymış.

bana bir arkadaşım demişti, geceleri uğultu gibi gökyüzünden ses geliyo gemi sesi gibi diye. mecidiyeköyde oturuyor, ben de "manyak mısın mecidiyeköye gemi sesi mi gelir" deyip gülmüştük, kız korkuyordu ama geceleri.. bu konuyu daha önce görmediğim için anlam verememiştim.

şimdi bir bakıyım dedim, ekşisözlük yorumlarını okudum, çok duyan varmış, 76 sayfa yazı var.
bu ekşi sözlük linki :
21 eylül 2012 istanbul'da duyulan enteresan ses - ekşi sözlük

bilen duyan var mı bunu?

Strange sound in Kiev again Aug.11.11.

Evet, duyanlar varmış. Ben de arada gökyüzünü dinlemeye çalışıyorum...
Youtube'dan bugünün videolarına bakıyorum sürekli, insanlar paylaşıyor.

Strange sounds in the sky over Antwerp, Belgium + UFO?? - Nov 22 at 12:30 pm - YouTube

Son düzenleme:
Uzaylıların geleneksel düğün şenliklerinde ortaya çıkıyor bu sesler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…